Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chociaż moje dziecko uwaza inaczej- bo wczoraj łaził po pas w zaspach- kombinezonik i butki spisuja sie na medal. Ale mimo to dośc mam już ubierania tych łachów na siebie i Antka- bo ubrac biegajace dziecko to nie lada wyzwanie jak on cały czas zwiewa
Antek też ma katar jeszcze łazi co chwila z papierem smarka nosek i mówi ooo mama glut
.Wogóle ostatnio rozgadał się nie miłosiernie i ubaw mam z niego. Puści bączka i mówi do mnie mama bąk bleeee, i pokazuje że śmierdzi
No i ostatnio strasznie zaczyna przeszkadzac mu pielucha jak tylko naleje to od razu chce zeby mu zmienic. Mówi że chce siusiu ale jak siada na nocnik to kropelki nie upuśic nawet-ale może to dobry znak że zaczyna wołać i w końcu zrobi gdzie trzeba.

Nagrał mi się na pocztę, uśmiałam się odsłu****ąc to jego "Elwira jak się masz?" - chyba tylko tyle umie po polsku;-) Resztę przetłumaczyła tłumaczka, na szczęście
Jak teściowa po zabiegu?

ja o 5:10 wstaje 

co prawda często robi już siku na nocnik lub na sedesik ale pielucha na pupie nadal jest, no ale z Ciebie jestem dumna że wytrwałaś i się odsmoczkowaliście my akurat z tym nie miałyśmy problemu do N. nigdy nie była wielbicielką smoka
) to mnie nic nie boli, a u kosmetyczki to jakby mi jakieś igły wbijała albo skalpelem nacinała. Aż mi łzy lecą, a ona ma wyrzuty sumienia.
Lenka nie je wcale, bo ona pączków nie lubi.