reklama

Kwietniówki 2010!!!

No to ja zjadlam pol paczka wiec cholewka zanizylam srednia.
Elvie mi smakuja tylko paczki z roza i lukrem od Spychaly :) stary stal dzisiaj w kolejce i czekal az dowioza paczki 20 minut ;)

Poza tym mielismy dzien sanek a nie paczka. Bartek zjezdzal z gorki i byl szal.

Gosiek tak myslalam, ale wiadomo, jak jest okazja postawic chate bez kredytu, to trzeba to zrobic.

reklama
córka koleżanki ostatnio nasikała do nocnik, u nich akurat remont był, złapała pędzel i świeżo odmalowany pokój poprawiła zawartością nocnika
biggrin.gif

:-):-):-):-):-):-):-)

teraz mi się w oczy rzuciło...
Kwiatek ma urodzinki tak?? Więc wszytkiego co najlepsze, spełniania wszytkich marzeń :tak:

Dzieciarnia szczęliwie już śpi. Byliśmy na dworze i szał ciał taki że hej... M. się tak uśmiał że aż czkawki dostał :-) a i ja zaliczyłam niezłą glebę. Chciałam zrobić chłopcom zdjęcia i jak kucnęłam to jakoś tak mnie doopsko przecążyło i walnęłam na plecy z nogami w rozkroku i to zgietymi (bo przecież kucałam). Mało tego unieruchomionymi w zaspie. Wtać nie umiałam! A te dwie moje zołzy zamiast pomóc matce to ze śnieżkami na mnie !!! :-D ależ mieli ubaw...

Dobranoc...

acha wciągnęłam 4-5 pączków :-p ale mam dość...ale pyszne były :-D i tak łatwo wchodziły...:szok:

Dziękuję za pamięć moja imienniczko
Jakoś przeżyłam tę zmianę cyfry z przodu. a myślałam, że będzie ciężko :)
Rozbroiły mnie dzieci z mojej klasy.
Weszłam do sali: a oni schowani pod ławkami, ja wchodzę a oni wyskakują i obsypują mnie kawałkami pociętej bibuły, na tablicy napis: "nasza pani" z wycinanek i brokatu
przygotowali mi piękną kartkę, a to co najbardziej mnie zaskoczyło to występy artystyczne :)
wyobraźcie sobie, że tańczyli dla mnie i wygłupiali się w formie występów
byłam wzruszona do łez
Aniez
moja córa ma jutro bal
nie chodziła ten tydzień do przedszkola, bo znowu krtań zaatakowała, ale jutro muszę ją pościć, bo strój motylka czeka od dwóch tygodni i nie zrobię jej tej przykrości.
Ja za to mam bal karnawałowy z moją klasą i wystąpię w stroju diabełka :) co by być bardziej wiarygodną :)

AgnieszkaSz-r
dzięki
KAmisia
ja stosuję rutnaceę hot, działa tak samo ale dodatkowo rozgrewa, a jest lepsza niż wszystkie specyfiki z paracetamolem typu fervex, bo paracetamol jest dobry tylko na infekcje bakteryjne, na wirusy lepszy ibuprom

mamusiu - ja się starałam zasnąć, ale nie mogłam. Co chwilę jak nie siusiu to Lenka to Maciek się chciał chyba na zewnątrz dokopać;-)

Kurcze - w takie dni jak dziś to nawet kosmetyczka nie cieszy. Zrobiłam hennę i regulację brwi, jakąś maseczkę wzmacniającą naczynka i koniec. Regulacji brwi nie znoszę, tzn. jak sama sobie robię (krzywo:-D) to mnie nic nie boli, a u kosmetyczki to jakby mi jakieś igły wbijała albo skalpelem nacinała. Aż mi łzy lecą, a ona ma wyrzuty sumienia.

Średnia krajowa 2,5 pączka więc ja już prawie normę zjadłam, bo mam 2 za sobą, a kupiłam w cukierni kolejne 6.
M. już od rana 4 zjadł:szok: Lenka nie je wcale, bo ona pączków nie lubi.

Moja mi zawsze woskiem usuwa a potem poprawia tylko , dla mnie to lepsze wyjście .

Kfiatek wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń :tak:

MOja Ola też ma jutro bal , będzie motylkiem bo taką mam kiecke więc już innej szukać nie mam zamiaru .

Co do pieluch to ja będę miała ułatwioną sprawę bo zajmą się też tym panie z przedszkola . bo niby jak ją mam uczyć w weekend a potem pieluchę zakładać . jest kilka dzieciaków do odpieluchowania więc na wiosnę ubrania na zmienę , majtki , a panie dywanów się pozbędą na jakiś czas :-D dla nich też będzie lepiej jak mniej dzieciaków do przewijania więc sa chętne do pomocy :tak: może zresztą przy innych dzieciakach się szybciej nauczy .

gosieńka pewnie lepiej domek bez kredytu skończyć . a nie chcesz jej tam gdzieś dać do przedszkola i iść do pracy ? O ile masz tam taką możliwośc w ogóle bo nie wiem jak tam realia wygladają

Odpieluchowanie...

No ja juz wiem, czemu Mala raz kocha nocniczek, a raz pala don niechecia. Otoz przylapalam kilkakrotnie mojego malzona - co za baran - kiedy mala pokazywala na pieluszke, mowila siiii. Stary ja pytal, czy chce siku,na co ona skinela, ze tak. A stary siedzi i nocnika nie da... No i jak ja mam cokolwiek, jak ten osiol nie wspolpracuje. Co chwila mi tak robi. Wcczoraj mloda wpadla w zlosc, bo cos chciala. Ja jej tlumacze, ze nie bo... A stary na sile mloda odciaga i zaslania cielskiem dostep - no, mala zadowolona z btego nie byla i skonczylo sie histeria...

Kwiatek najlepszego, a dzieciaki swietna niespodzianke przygotowaly.

Zazdroszcze wam sniegu i sanek.Amelia to w sumie nawet sie nie nacieszyla nim bo bylo strasznie zimno i prawie w ogole nie wychodzilysmy na dwor.Teraz jak bysmy byly to co innego.Temperaturka lagodniejsza i dzieciaki moga szalec.

Kwiatek wszystkiego naj najlepszego.Prezent od dzieci mialas rewelacyjny.

aniam fajnie ze Ci pomoga babki z przedszkola z odpieluchowaniem.No to beda mialy roboty jak pare dzieciakow zsika sie w tym samym czasie.
A tutaj z tym przedszkolem to nie takie proste.Do panstwowego oczywiscie mi nie przyjma,a do prywatnego zeby ja dac to musze miec minimum 400 euro w kieszeni.Od siodmej rano moglabym ja dac do 16 po poludniu.Te godziny mnie nie urzadzaja bo gdybym wrocila do starej pracy a podejrzewam ze moglabym wrocic to o siodmej rano musialabym byc juz na miejscu,a rano m nie ma w domu,bo cala noc jest w pracy wiec jestem sama.
Tak czy inaczej zaczne sie rozgladac za jakas praca.Jak bym cos znalazla to moze mama zgodzila by sie na jakis czas przyjechac do malej.No zobaczymy.

Moja mala zmija dalej nie zrobi nic na nocnik.Juz mi sie nawet nie chce jej sadzac,bo i tak nic nie zrobi a tylko roboty bo rozbierac potem ubierac.Mala jeszcze wykorzystuje wtedy sytuacje i sie drapie ile wlezie bo nozki gole.
Znow skora nam sie pogorszyla.:-(
Poczekam jak sie zrobi cieplej bo teraz w domu mamy zimnice i sciagne wtedy jej pampka i tak bedzie latac.Moze wtedy zaczai o co chodzi z tym nocnikiem.

Kwiatek - spełnienia marzeń!!

Kurcze, placków ziemniaczanych przed 21:00 mi się zachciało i teraz pękam:zawstydzona/y: Lena padła dopiero ok.23:00, M. już chrapie, więc i ja wskakuję dzisiaj szybciej do łóżka.
Dobranoc:-)

reklama
Witam

Marta, jak tam po wizycie u endokrynologa?
Salamandra, ciesze się, że możesz liczyć na przyjaciół w każdej sytuacji... i dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło
Filonko, bardzo współczuję śmierci przyjaciela...
Mamusiu, cieszę si, ze z Natalką już lepiej... a Ty jesteś najlepsza kandydatka ma matkę chrzestną, nic dziwnego że zostaniesz nią dla Weroniki...
a ostatnio weszła do łazienki gdy się kąpałam wzięła mój biustonosz przyłożyła do siebie i mówi "Duzie ćyćki mamusia ma duuuzie" i patrzy na mnie takim mądrym wzrokiem, myślałam że padnę ze śmiechu.
A i jeszcze jedna sytuacja
Natalka : Kuper ma
Ja: kto ma kuper?
N: mamusia
Ja: :szok:
Mąż: Natalciu a kto ma większy kuper mamusia czy słoń?
N: mamusia
Ja: :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::-D
Nie rozpieszczają Cie domownicy...

Elvie, dobrze, ze już lepiej się czujecie... jakaś mało odpowiedzialna ta babcia Lenki:eek: fajnie się czyta, ze wszystko się układa, tylko więcej odpoczywaj:tak:
świetna robote robisz:-)
Zielona, straszne są te koszta badania... u nas przynajmniej są za darmo, albo były, bo kilka lat temu robiła je moja siostra... a historia z czekoladą świetna:-D
a co informacji z meksyku, to przerażające... choć od razu przypomniał mi się film, który ostatnio oglądałam I nastała ciemność
Gosienko, na pewno wyniki będą dobre... nie stresuj się...
a widać, że Helenka o niczym nie zapomni:-D
Gosia, zdrówka
Ze śmieszności:

W przedszkolu
Koleżanka Kubusia z przedszkola: "Proszę Pani! A Kuba mnie brzydko nazywa!!!"
Ja (gadka moralizatorska): "Kubusiu, nie mówimy brzydko do nikogo."
Kubuś z miną zbója: "Przepraszam!"
W domu:
Ja:"Kubus a co Ty w zasadzie powiedziałeś do Poli?"
Kubuś (pełna klawiatura wyszczerzona w uśmiechu): "Matko Boska!"

No ręce mi opadły :biggrin2:

Kto by się spodziewał:-D:-D:-D:-D każdy numer Kuby jest niezły :-D
Aniam, biedny nosek Szymona... a spodnie, cóż... rzecz nabyta;-)
Kamisia, ale mi smaka narobiłaś tymi lodami:rofl2:
Isabela, zdrowia dla Tosi... oby szybko się polepszyło..
MamoPaulinki, fajnie, ze wszystko się układa i trochę dorabiasz... oby tak dalej
Anna, szkoda, że nie wszystko wypaliło podczas wyjazdu... następnym razem będzie lepiej:tak:
Nata, daj fotki Julci z balu...
Gosiek,dobrze, ze już wróciłaś... masz nas:-)
Magda, zdrówka dla Oli... no i widac, ze nie mozna mieć wszystkiego... też muszę się w koncu wziąć za odsmoczkowywanie:tak:
Ella, zaglądaj częściej... dobrze, wiedzieć, że u Ciebie wszytsko w porzadku
Agnieszka, swietna zabawa na śniegu:tak:
Kwiatek, spóźnione zyczonka... oby wszytsko układało się po Twojej mysli:tak: wzruszajacy prezent od swojej klasy dostałas:tak:

Przepraszam, ale już nic od siebie wykrzeszę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry