Witam wieczorkiem
Dziękuję kochane za pozytywne myśli
W poniedziałek zaczynam walczyć z tym dziadostwem, mam umówioną wizytę u dietetyka , potem mój onkolog chce mnie widzieć bo z tymi hormonami to nie ma żartów i będziemy coś kombinować, on ma trochę znajomości to może poleci mi endokrynologa, w każdym razie coś trzeba robić
Marta odpoczywaj kochana i umów się w końcu do lekarza z tym serduchem proszę. Trzymam kciuki aby piątki szybko Oleńce wyszły i brawo dla małej gaduły
Agnieszka jak masz ochotę to zapraszam do mnie parę okien czeka ;-)
aga2010 nadrabiaj nadrabiaj i pamiętaj że fotki masz wrzucić bo chcemy twoją opaleniznę zobaczyć
gosia23 dobrze że lekarz cię uspokoił z tymi wynikami, zdrówka
Anna mam nadzieję że uda ci się załatwić żłobek dla Alicji

Super że Igora ma się już lepiej.
Zielona na bank Kostka wyczuwa że wyjeżdżacie i chce tatusiem się jeszcze nacieszyć.
Mamusia zawsze możecie potańczyć w domku :-)
Magda zdrówka dla Oli .
Elvie udanej zabawy
Aniez dobrze gościowi powiedziałaś

u mnie są trzy małpki ;-)i już się boję co Helenka będzie wyprawiać bo już teraz wszystko robi tak jak bracia a oni nieraz mają takie pomysły że
Aniam Olka to prawdziwa kobietka i jaka kochliwa
Kittek super że jesteś :-)
Beti zdrówka dla Joli , mam nadzieję że Justynka w końcu będzie lepiej spać i nie będzie takim małym uparciuszkiem.
Problemów w pracy nie zazdroszczę może w końcu wszystko się wyjaśni.
Helenka postanowiła nie robić kupy na nocnik tylko na ubikację i tak małpka nas naśladuje że jak wychodzi z ubikacji to od razu wchodzi do łazienki podsuwa sobie podest i myje ręce

Robi też tak jak zrobi siusiu do nocnika, bierze papier podciera się a potem szybciutko myje rączki.Dumna jestem z mojej małej kobietki .
Miłego wieczorku kobietki