kittek
Fanka BB :)
Oglądamy właśnie Białą Masajkę i korzystam z przerw na reklamę,
cały dzień was próbowałam nadrabiać,ale mój szogunik stwierdził,że ma mamusię w domu to nie da się jej nudzić, a jak spała to siedziałam z dzieciakami nad angielskim.
Aga jak ja ci zazdroszczę,że tak dużo czasu spędzasz z chłopcami
Magda zdrówka dla Oleńki!
Maja jest niemożliwa, przynosi z przedszkola takie teksty,że czasami nie wiem jak reagować. Jest tam najmłodsza więc ma kogo naśladować. Dziś zaczęła skakać, spojrzała się na mnie i zapytała: 'umiesz tak?'
Wzięła moje materiały, jak jej zabrałam to krzyknęła 'oddawaj to'. Nigdy mnie nie biła a w tym tygodniu dwa razy zostałam spoliczkowana. Pożaliła się też,że dziewczynka ją zbiła w przedszkolu,ale nie wiem dlaczego.
Wymienia imiona dzieci i wiem,że najbardziej lubi Kornela i Zuzię.
Kurcze coś dziwnego mi się dzieje z kompem z połowę postu mi wcięło, muszę go wyłączyć i zobaczę czy się coś zmieni, bo wkrzurza mnie, wystarczy,że najadę kursorem na jakieś słowo i cały tekst się zaznacza i wyszukuje go od razu w google, zmieniając stronę, grrr
cały dzień was próbowałam nadrabiać,ale mój szogunik stwierdził,że ma mamusię w domu to nie da się jej nudzić, a jak spała to siedziałam z dzieciakami nad angielskim.
Aga jak ja ci zazdroszczę,że tak dużo czasu spędzasz z chłopcami
Magda zdrówka dla Oleńki!
Maja jest niemożliwa, przynosi z przedszkola takie teksty,że czasami nie wiem jak reagować. Jest tam najmłodsza więc ma kogo naśladować. Dziś zaczęła skakać, spojrzała się na mnie i zapytała: 'umiesz tak?'
Wzięła moje materiały, jak jej zabrałam to krzyknęła 'oddawaj to'. Nigdy mnie nie biła a w tym tygodniu dwa razy zostałam spoliczkowana. Pożaliła się też,że dziewczynka ją zbiła w przedszkolu,ale nie wiem dlaczego.
Wymienia imiona dzieci i wiem,że najbardziej lubi Kornela i Zuzię.
Kurcze coś dziwnego mi się dzieje z kompem z połowę postu mi wcięło, muszę go wyłączyć i zobaczę czy się coś zmieni, bo wkrzurza mnie, wystarczy,że najadę kursorem na jakieś słowo i cały tekst się zaznacza i wyszukuje go od razu w google, zmieniając stronę, grrr
Ostatnia edycja:
A co do wyczuwania, ze juz jedziemy niebawem, to wczoraj znow czekala na ojca, a jak przyszedl to byly tance - polamance do 22ej. Sila ja musialam klasc spac.
Bartek tez najchetniej sikalby na stojaco... ale jakos ja tego nie widze. Za to musze go pochwalic, bo zaczyna robic do nocnika, coraz czesciej; nie sciagam pieluszki, ale mlody wola i sika gdzie trzeba, tylko wczesniej jest mala awantura pt. chce na stojaka... nawet sobie podsuwa podnozek pod kibelek hehehe.
Teraz też popijam winko więc pod te nasze migreny zdrówka 
Bedziemy musieli do innego stanu po glupi paszport jechac, jesli oczywiscie beda terminy przed malzona wyjazdem do USA. Dobrze, ze tu paszport wydaja w ciagu jednego dnia.