Dzieńdoberek
U nas pochmurnie, lekko pada generalnie bleeeee.
Helenka z katarem po pas ale nic więcej jej nie dolega , energia ją rozpiera
Zaliczyłam wczoraj wizytę u dietetyka i zaczynamy walczyć z cholesterolem, wagę mam w normie i wiecie co się okazało że jestem o 1,5 cm wyższa

no nie wiem bo żadnego rozciągania nie stosowałam:-) Pochwalę się też że mądre urządzenie wyliczyło mi że mój wiek metaboliczny to 30 lat ;-) juuuupi
Mamusia miłej wycieczki po urzędach.
Zielona jak tam Kostka? Mam nadzieję że chodzi tylko o zęby.
Elvie dobrze że Lence nic się nie stało, trzymam kciuki aby zaakceptowała nowe łóżeczko, ja na twoim miejscu jednak stare bym rozkręciła bo nawet jak przykryjesz to Lenka będzie wiedzieć że ono tam jest.Nasze łóżeczko też sosnowe i kilka razy było rozkręcane i nic mu się nie stało.
twój organizm potrzebuje odpoczynku dlatego funduje ci drzemki, masz odpoczywać i koniec.
Aniez jak głowa ? bo moja nadal boli
Aniam no ja myślę

Zazdroszczę wyjazdu , muszę z małżem pogadać i może w przyszłym roku się skusimy , namówimy Kittków i może wasza rodzinka pojedzie byłoby wesoło
Filonka zazdroszczę błogiego lenistwa .U nas też jest mały żarłok w zasadzie 3 żarłoki i na bank puszczą nas z torbami
Anna zły humor wyrzuć w kąt i pomyśl o wyjeździe

przesyłam wirtualne słoneczko
Agnieszka niezły maraton miałaś
Marcycha zdrówka , trzymam kciuki za Mateuszka w przedszkolu, będzie dobrze.
Kamisia nic nie mów my mamy tak blisko góry i też ciągle nie ma czasu aby sobie pochodzić a jak mieszkaliśmy 200km od Karpacza to potrafiliśmy 4 razy w miesiącu przyjeżdżać
Marta przytulam , wiosna już idzie.
Kittek twój teść to wam zdrowia napsuje, przytulam i na pocieszenie dodam że moja teściowa też się odezwała oczywiście coś potrzebuje
Nata to może następny weekend znajdziesz czas tylko dla siebie.
Sonia to niezłego stresa miałaś przez @ że nie przychodziła ;-) Spóźnione życzenia dla Oleńki pięciolatki :-):-):-)
Miłego dnia babeczki i trzymajcie za mnie kciuki wieczorkiem bo małż zapisał nas na kurs tańca

zaczynamy dzisiaj.