gosienkag76
Fanka BB :)
Hej
Aniam fajnie że imprezka udana
Elvie nam Helenka też dzisiaj koło 16 zasnęła u tatusia na brzuchu :-) ale po pół godzinki minęło i tatuś ją delikatnie obudził fakt przez następne półgodziny dochodziła do siebie ale nie było tragedii. O 19:30 już smacznie spała
Magda u nas taka demolka na co dzień
Sonia trzymam kciuki za jutrzejszy maraton po specjalistach i czekam na wieści.
Zielona jak już Helenka nam zaśnie w dzień a to się zdarza bardzo rzadko to wtedy działają całuski, propozycja pójścia do pokoju aby oglądać bajki ale najlepiej jest wysłać Mateuszka on ma swój sposób aby Helenkę wyciągnąć z wyrka ale jaki to nie wiem:-)
Anna jak tam po wizycie z Igorem?
Marta zachowania małża nie skomentuję
Siły życzę. Brawo dla Olki za postępy, zuch dziewczynka.
Agnieszka super że Marek zaakceptował nowe łóżeczko
Może sobie rączkę z Helenką podać :-)
Spokojnej nocy
Aniam fajnie że imprezka udana

Elvie nam Helenka też dzisiaj koło 16 zasnęła u tatusia na brzuchu :-) ale po pół godzinki minęło i tatuś ją delikatnie obudził fakt przez następne półgodziny dochodziła do siebie ale nie było tragedii. O 19:30 już smacznie spała

Magda u nas taka demolka na co dzień

Sonia trzymam kciuki za jutrzejszy maraton po specjalistach i czekam na wieści.
Zielona jak już Helenka nam zaśnie w dzień a to się zdarza bardzo rzadko to wtedy działają całuski, propozycja pójścia do pokoju aby oglądać bajki ale najlepiej jest wysłać Mateuszka on ma swój sposób aby Helenkę wyciągnąć z wyrka ale jaki to nie wiem:-)
Anna jak tam po wizycie z Igorem?
Marta zachowania małża nie skomentuję
Siły życzę. Brawo dla Olki za postępy, zuch dziewczynka.Agnieszka super że Marek zaakceptował nowe łóżeczko
Może sobie rączkę z Helenką podać :-)Spokojnej nocy
jestem wykończona ale dwie 5 wpadły do indeksu więc warto było ;-)