reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej

Aniam fajnie że imprezka udana:tak:

Elvie nam Helenka też dzisiaj koło 16 zasnęła u tatusia na brzuchu :-) ale po pół godzinki minęło i tatuś ją delikatnie obudził fakt przez następne półgodziny dochodziła do siebie ale nie było tragedii. O 19:30 już smacznie spała :tak:

Magda u nas taka demolka na co dzień :-D

Sonia trzymam kciuki za jutrzejszy maraton po specjalistach i czekam na wieści.

Zielona jak już Helenka nam zaśnie w dzień a to się zdarza bardzo rzadko to wtedy działają całuski, propozycja pójścia do pokoju aby oglądać bajki ale najlepiej jest wysłać Mateuszka on ma swój sposób aby Helenkę wyciągnąć z wyrka ale jaki to nie wiem:-)

Anna jak tam po wizycie z Igorem?

Marta zachowania małża nie skomentuję:no: Siły życzę. Brawo dla Olki za postępy, zuch dziewczynka.

Agnieszka super że Marek zaakceptował nowe łóżeczko :tak:Może sobie rączkę z Helenką podać :-)

Spokojnej nocy

reklama
Hej cały weekend w szkole :baffled: jestem wykończona ale dwie 5 wpadły do indeksu więc warto było ;-)

Aga Natalka też ma już w nowe łóżeczko, całą nockę ładnie przespała dopiero o 4 było "mamusiu chodź, chodź do mnie" no i ja jak guliwer z nią do 6 drzemałam

Dzieńdoberek

Nockę miałam kiepską :-( niestety wrażliwcy tak mają :no:
Biorę urlop i uciekam , już za wami tęsknię ale czasami trzeba skupić się na czymś innym.
Trzymajcie się kochane, buziaki dla was i waszych maluchów.
Urlop kiedyś się skończy bo nie wyobrażam już sobie życia bez was ale na razie muszę...

Pa

Witam po nieprzespanej nocy...
Glowa mi peka, oczy pieka, dobrze ze chociaż Ola sie usmiecha to mi troche lepiej sie robi:)
Za chwile biegniemy na wczesne wspomaganie wiec uciekam kawe dopic.

Milego dnia!

hejka
Ja niewyspana jestem, kawą się ratuję. Wstałam dzisiaj wcześniej, co by pracę godzinę wcześniej zacząć i wcześniej wyjść, bo Igor na rysunki chodzi na 16. Normalnie moja ciocia go woziła, ale teraz przez miesiąc jej nie ma, więc muszę sama kombinować.
Igor po badaniach ok, ma mieć diete przez tydzień i probiotyki i jeszcze jakiś syrop i ma być dobrze. Lekarka powiedziała, że wyniki są dobre, więc to pewnie przeciązenie i wyjałowienie układu pokarmowego i słabiej trawi. Mam nadezieje, że po tygodniowej diecie będzie lepiej.
Aniam ja bardzo chętnie, to w następnym roku jesteśmuy umówione
;-)
Sonia to niezły maraton masz, poodzenia.
Marta Olka zuch dziewczyna
Aniez zaintrygowałaś mnie, pochwal się
;-)
uciekam

Witam,
a co tu takie same smuty od rana?
Baby, nie ma co marudzić - słonko za oknem, wiosna idzie:-)

gosienko - mam nadzieję, że nie chodzi o wczorajszą akcję za zakupowym.. bo jeśli tak to wiedz, że nie warta zarwanych nocy.

U nas nocka ok, ale od 7:00 już spać nie mogłam, bo M. tak chrapał.
Przeniosłam się do pokoju Lenki i pół godziny dospałam.
Teraz lecę młodą do Pajdokracji zaprowadzić.
Miłego dnia!

reklama
elvie masz racje piękna pogoda trzeba będzie to jakoś wykorzystać i miło spędzić popołudnie

a tak w ogóle dziewczyny to szkoda życia na fochy, kłótnie, sprzeczki, pretensje, niedomówienia. Cieszmy się tym co mamy a mamy tak wiele ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry