reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej cały weekend w szkole :baffled: jestem wykończona ale dwie 5 wpadły do indeksu więc warto było ;-)

Aga Natalka też ma już w nowe łóżeczko, całą nockę ładnie przespała dopiero o 4 było "mamusiu chodź, chodź do mnie" no i ja jak guliwer z nią do 6 drzemałam

Mamusia
, wzorowa uczennica. gratuluję :-)

U Was też już czuć wiosnę?? U nas piękna pogoda, w sukience i z rozpiętą kurtką dziś paradowałam:-)

czuć, czuć :-) pięknie pachnie :-)

Zielona, a gdzie Twój suwaczek do odliczania ? I jak ja mam się połapać, hę ?

M mnie sktecznie cały czas zagaduje, bylebym tylko na forum nie siedziała...nawet Mydło mi puścił, co Mu się rzadko zdarza...ok lecę, bo zaraz będzie foch...

do napisania :-)

reklama
Ja się tylko melduję,że żyję.
Ledwo na oczy widzę, Maja ledwo mówi, w klatce jej aż wszystko gra, a tak było dobrze, tylko lekki katarek jej został. W nocy się tłukłam do 3ciej, Maja od 5tej prawie nie spała. Kurcze aż się dzisiejszej nocki boję.
Jutro do lekarza idziemy,ale na zwolnienie iść nie mogę bo byłam w zeszłym tygodniu trzy dni, a teraz przed egzaminami coraz więcej pracy.
Muszę usiąść do testów i spać się kładę.
Mam nadzieję,że u Was wszystko ok,
3majcie się cieplutko :)

hejka
Ja niewyspana jestem, kawą się ratuję. Wstałam dzisiaj wcześniej, co by pracę godzinę wcześniej zacząć i wcześniej wyjść, bo Igor na rysunki chodzi na 16. Normalnie moja ciocia go woziła, ale teraz przez miesiąc jej nie ma, więc muszę sama kombinować.
Igor po badaniach ok, ma mieć diete przez tydzień i probiotyki i jeszcze jakiś syrop i ma być dobrze. Lekarka powiedziała, że wyniki są dobre, więc to pewnie przeciązenie i wyjałowienie układu pokarmowego i słabiej trawi. Mam nadezieje, że po tygodniowej diecie będzie lepiej.
Aniam ja bardzo chętnie, to w następnym roku jesteśmuy umówione
;-)
Sonia to niezły maraton masz, poodzenia.
Marta Olka zuch dziewczyna
Aniez zaintrygowałaś mnie, pochwal się
;-)
uciekam

Anna obierzemy jakiś kierunek i będziemy szukać .
Mój kuzyn jest spec w takim szukaniu to może nam pomoże :tak:ten od tego wariackiego bloga co kiedyś go tu linkowałam ze dwa razy . w tamtym roku polecieli na kretę - kurna znowu będzie o kasie ale trudno .
120 zł w jedną stronę ( 2 osoby ) 400 zł w drugą , hotel za 10 dni ze śniadaniem 220 euro też za dwie osoby . to taki przykład tylko oczywiście , ale o tym mi ostatnio pisał . i mówi że fajny ten hotel bo malutki a przy plaży . więc może jakoś tak by się poszukało na własną rękę . Tui widzę że ma teraz loty w ofercie.
Ale zawsze też możemy obrać właśnie kierunek autem czyli włochy :tak: dla was to rzut beretem , bo do bibione od nas jedzie się 11- 12 h . pomyslimy:-D

Kostka beze mnie nie zasnie :-(

Wiesz co widząc Twojego tatę to myślę że dałby radę :tak: może uczcie ją jak tylko przylecicie . daj rodzicom szanse może sobie poradzą

Ola dzis tez maruda chociaż rano na zajeciach slicznie współpracowala. Atropine juz trzeci dzien dostaje, slonko ja okropnie razilo, oczka swedza wiec i sonda byla dzis zagrozona...

Ja skonczylam czytac ksiazke (Kittek pytalas ostatnio co czytam: "Stymulacja od podstaw" to dzis skonczylam a zaczelam "Psychospoleczne problemy rozwoju dziecka-aspekty diagnostyczne i terapeutyczne"). Pierwsza ksiazka swietna, troche inaczej spojrzalam na pewne zachowania Olki, zrozumialam granice autostymulacji, ktora Ola namietnie uprawia, a co najważniejsze mam pare nowych pomysłow na odwrazliwianie buzi i proby karmienia.

Ola mimo drzemki od 17 do 18.30 spi juz prawie godzine, ja koncze kolacje i dolaczam do niej bo padnieta jestem, a rano trzeba wstac...

Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Wlochy mi sie marza od dawna, wiec uwazajcie, bo pojedziemy z rodzinka na doczepke :) bylam tam wieki temu i milo wspominam.

Zielona mialam Ci napisac w ppdobnym tonie co Aniam. Daj Protoplastusiom szanse. Moga Cie zadziwic :)

Choroba... pozno juz, a ja z robota w lesie. Jutro mega wazne spotkanie... eh... o tym, ze musze wstac przed 6.00 to ja juz nie wspomne... buuuuuuuuu...

Anna oj nie odpisalam myslalam, ze juz wszyscy wiedza :) jade do mojej przyjaciolki, a potem do Katikowej. Cvhuba za rekonwalescenta bede tam robic :)))

Aniez - lista otwarta :-D:-D Nie wiem jak Anna ale ja tam lubię tłumne wakacje szczególnie jak się jest z dziećmi . a Ty też masz tam szybciej niż nad nasze morze :tak:

Marta u mnie się nie zmieścisz , bo auto nasze ma 5 miejsc , ew trzeci fotelik wejdzie ale Ty mojemu J być musiała na kolanach jechać :-D pewnie by się ucieszył .:-D
Ew miejscówka w bagażniku :-D

mamusia - ja dopiero teraz doczytałam o tych piątkach, gratulacje!!

kittek - zdrówka dla Majki i spokojnej nocy!

monia - M.chyba coś od Ciebie chce:-D

Jeśli chodzi o wyjazdy to moja znajoma ma kogoś w biurze podróży i co roku zaraz po Sylwestrze do Egiptu "za grosze" lata. W tym roku, gdyby nie Maciek też bym się z nią chętnie wybrała, ale cóż.. Latanie w moim stanie nie wskazane, co najwyżej po domu na miotle;-)

aniez - powodzenia na spotkaniu, pobudki o 6.00 współczuję

marta - fajnie, że czytasz, ja też dużo czytam, bo lubię:-)

Kurcze, pogadałam dzisiaj godzinę na konferencji i czuję, że mnie coś gardło napierdzielać zaczyna. Chyba bez płukania solą się nie obejdzie, bleee..

A w ogóle to chciałam się Wam pochwalić, że chyba się moje konferencje ludziom podobają, bo jak zaczynałam to miałam po 7 osób a teraz na biznesowych ok.30 jest a na kosmetycznych jeszcze więcej:happy2: Niektóre osoby obce "po" miłe maile z podziękowaniami wysyłają:happy2: Dla tylu osób to aż mi się chce te prezentacje robić i czas poświęcać;-)

reklama
witam w ten piękny słoneczny dzień który rozpoczęłam o 4:30 :baffled:

aniez ja tym swoim spokojem potrafię męża doprowadzić do szału hehehe;-)

aniam włochy są cudowne byłam tylko raz ale wspomnienia mam piękne

marta u nas znajdzie się miejsce dla Was więc trzeba zacząć odkładać i za rok całe BB jedzie na jakiś camping do ciepłych krajów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry