reklama

Kwietniówki 2010!!!

mamuśka - przybij piątkę;-)

Moja mała pchła poszła lulać, kilka razy ją do nowego wyrka wkładałam, przykrywałam kocykiem, ulubionego pluszaka kładłam razem z nią, a ta za minute już u nas z uśmiechem nr 5, więc M. ją do starego łóżeczka dał i w 5 sekund usnęła.
Biorę się za prezentację do konferencji, mam nadzieję, że szybko mi z nią pójdzie i będę miała jeszcze czas by się kimnąć zanim Lena wstanie.

U Was też już czuć wiosnę?? U nas piękna pogoda, w sukience i z rozpiętą kurtką dziś paradowałam:-)

reklama
Wczoraj mielismy godci i nasz duszek postanowil dac im znac o sobie. Najpierw otwarly sie drzwi, ktore byly dobrze zamkniete. Pozniej kuzynka zaczela miec ciarki (ja tez), a na koniec Kostka pokazywala paluszkiem i wolala dzidzia. Przy okazji inna kuzynka opowiedziala historie o duszku/skrzacie, ktory zyje w domu jej chlopaka i ma w zwyczaju chowanie rzeczy, ktore pozniej odstawia na miejsce... Ja tam w to wierze

Zielona- zależy chyba od "momentu" i skąd lecisz. Z Wro do Londka Wizzar i Ryanair i "naprzemiennie" maja promocje.

Aniez, wlasnie pamietalam, ze te linie byly dosc tanie i mieli super promki. Teraz wyklikalam Wiz i Ryana, ale wyskoczylo mi cos jak esky i za moj i mlodej powrotny bilet byloby przynajmniej 620pln. Nie wiem czy to dobra cena, no i zastanawiam sie, czy sdresu te linie nie pozmienialy

EDIT: juz zalapalam o co chodzi z tym esky. Znalazlam powrotny bilet dla nas dwu za ok 500PLN, to juz lepiej. Nie istotne - poszukam pozniej.

Ostatnia edycja:
Za godzine musimy wyjsc na autobus, ktory zabierze nas do stolicy... Mloda tymczasem uzadzila sobie drzemke, na glodniaka w dodatku... Oj bedzie niezla szopka w autobusie... Rano biegiem po paszport i jeszcze szybciej w droge powrotna, bo we srode bladym switem stary znow do stolicy jedzie, zeby samolot do usa zlapac.

Elvie masz racje pogoda cud miod malina :) a od srody ma byc jeszcze lepiej.

Mamusia tez prawda. Postanowilam juz sie nie odzywac i pisac tylko grzeczne (nie mylic z grzeszne... hehehe) posty. Ale lubie Twoj spokoj :)

Anna oj moze Igor jakiegos konretniejszego wirusa zlapal? Zdrowka. Lepiej tu niz w Egipcie.

Agnieszka a co sie stalo M. Przeciez pierwsza noc ladnie spal. Podjeliscie jakas decyzje apropos indywidualnegk toku Janka. Na fali postanowilam potestowac Kube, choc z zalozenia tego unikam i bylam w pozytywnym szoku.

Zielona strasznie drogo, ja za 2 os.do Londka zaplacilam 200 pln (znowu temat kasy, ale inaczej sie nie da) nieco wiecej mnie wyniosly bilety powrotne, ale w sumie w obie strony za 2 dorosle sztuki zaplacilam mniej niz 500 zeta w obie strony. Moze bedzie Ci sie oplacalo podjechac do innego miasta, albo musisz polowac na okazje. Powiedz mi kiedy Wy chcecie tam leciec? Bo mistrzostwa beda pewnie cene windowac :( ale chyba nie az tak pozno.

Katik... naprawde pale wrotki. Ale nie wiem co to bedzie, bo maz wyjechal daleko... na kilka dni... oby wrocil ;)

Aniez, dobrze wiedziec w jakiej cenie sa te lepsze bilety. THX.

Ja sprawdzalam w maju, bo bede chyba musiala do Essex z mala leciec na kilka dni, ale jeszcze pomysle nad tym. Niestety nie wiem kiedy stary bedzie w Europie. Najlepiej byloby zebym zwyczajnie leciala do Essex kilka dni wczesniej niz do miejsca docelowego - a jakie to bedzie, to jeszcze nie wiem.

Obiecałam że bede no i jestem ale dopiero teraz bo M. miał taka marude dzisiaj że szok... biedny nie spał w dzień bo jak już pięknie sam zasnął to mamusia go ładnie przełożyła na podusie i co się okazało?? że dzieć tak zesrany że musiałam go wybudzic i wziąć pod prysznic bo inaczej rady nie było... w ten sposób miał może 15 minut drzemki?? A potem za chiny nie zasnął :no:

Aniez indywidualny tok bedzie mieć na pewno od marca.
Za to mam inny problem... sa coraz częstrze skargi na J. znaczy na jego zachowanie. Dzisiaj na tenisie bił i popychał dzieci :-( :no: tłumaczenia do nie go nie docierają bo ich po prostu słuchać nie chce. Od chwili powrotu z przedszkola próbowałam z nim pogadać. Dopiero jak sie tata wkurzył i go przydybał to w końcu wysłuchał. Zobaczymy czy coś do niego dotarło...
Idę z A. się zrelaksować i w kimę bo na oczy nie widze...

Zielona koncowka maja moze juz byc droga :(
Kumpela ponoc zlapala bilet do Birmingham za 30 zeta. Mi sie nie udalo tak tanio nic znalezc.

A nie mozesz poleciec bez malej? Chociaz z racji opieki to moze byc trudne :( ale jak lecisz tylko cos zalatwic, to byloby taniej i latwiej. Chciaz Kostka w bojach zaprawiona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry