reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się
Dla chorych zdrówka
dla wyjeżdżających - zazdroszczę i życzę udanych wakacji - podziwiam Was dziewczyny, że nie boicie się z dziećmi do Egiptu - w zeszłym roku jak szukaliśmy wycieczki babeczka w Itace nam powiedziała, że nie ejst wskazane jeżdżenie tam z małymi dziećmi - a ja już nie zapytałam dlaczego - ale pewnie to zemsta faraona :)
Zazdroszę mimo wszystko - my pewnie w tym roku znowu nigdzie nie polecimy - małż ma ostatnio zawirowania urlopowe - więc z dłuższych wyjazdów nici :(

reklama
Mamusia- a ja myslalam, ze wczesniej wstalam, bo o 5:45, a dla mnie to srodek nocy... buuu...
I gdzie to slonce? U nas dzisiaj powrot zimy, snieg z deszczem, plucha, fuj... dobra ide dalej, bo zaraz zaczynam "bicie piany" :-(

nata dzieci raczej na zemstę nie chorują :tak: a nigdzie nie ma takich aqua parków dla dzieciaków jak tam . do odważnych świat należy . mam sporo znajomych co byli z dziećmi i żadne nie chorowało . to dorośli raczej bo jedzą wszystko co popadnie i piją napoje z lodem

Ciemno za oknem jakby miało lać , i gdzie ta wiosna ?

Mamusiu gdzie to słońce?? Chyba na zdjęciu! U mnie śnieg i zimno brrrr.
A ja dzisiaj bede bardzo niewiele... J. mi kaszle nieciekawie więc został w domu. Jutro na 15 dopiero do lekarza. Także bedzie wesoło...
Wakacje...A. obiecuje że w przyszłym roku polecimy do Turcji... pożyjemy zobaczymy...

Nata a ja myślę że to chodzi o temperatury tam panujące... ale to moje podejżenia. Kuzyn był w ubiegłym roku z dzieciakami (mają po naście lat) a męczyli sie w tym upale nieziemsko...

Zdrówka wszystkim chorowitkom, a niewyspanym odpoczynku ;-)
Nocka u nas spokojniejsza. M. zasnął dopiero o 20 ...widać to 15 minut spania mu wystarczyło tyle że był zmierzły strasznie. Ale o bajkę Lilo - Stić (jak to on mówi) to się upominał od 19 żeby mu przeczytać :-D

Dobra spadam. Może jeszcze zajżę

Witam
Dziś w domciu urzęduję - babcia się rozłożyła, wieczorem temp miała, ledwie żyła więc szybko do szefowej o urlop zadzwoniłam.
Zosię na przegląd zabawek wzięło - wszystkie pudła opróżniła i co chwila jakimiś odkryciami przybiega się chwalić.

Aga zdrówka dla J,

Do Egiptu też chyba bym się bała, ale za rok Turcję rozważamy, zobaczymy jak z kaską będzie

Miłego dzionka

hejka, witam się szybciutko
Dzisiaj spokojnie po wczorajszym dniu świra, miałam taki zalatany dzień:szok:
Aniam, Aniez superby było, ja jestem jak najbardziej za, dzieciaki miałyby towrzystwo, a my świety spokój:-) mhmmm rozmarzyłam się
Ja się nie boję jechać do Egiptu, z Igorem jak bylismy to miał 1,5 roku i było ok. mam nadzieje, że teraz też takl będzie. Co do temperatury to chyba nie wybrałabym się do Egiptu w okresie czeriec-sierpień, my byliśmy w marcu i było super gorąco, więc wyobrażam sobie, że latem jest jak na patelni.

Nie pamiętam co jeszcze chciałam.
Aha B mnie wpsiała na przedstawienie u Igora w przedszkolu, będę gęsią:-)

Anna oj
Aha B mnie wpsiała na przedstawienie u Igora w przedszkolu, będę gęsią
biggrin.gif
buhahahahahaha... tego mi bylo trzeba :-D :-D :-D
Jem drugie sniadanie nad klawiatura, klikajac do Was, i wlasnie ja sobie zapackalam jogurtem:eek:... no masz babo placek. Tak to sie konczy... ale dziala :-p
A sniadanie bylo wciagajace, polecam: jogurt naturalny+ lyzka zurawiny+ 2 lyzki platkow owsianych+ lyzeczka slonecznika+ jabluszko :-D TO LUBIE!

Na szybko- Bartek przyczpil mi sie do nogi w zlobku i nie chcial pojsc :-( po raz pierwszy w zyciu. Na szczescie byla jego ukochana pani, to sie odkleil :-D

reklama
Anna ale cię załatwili z tą gęsią:-D

Zonia najedzona, do snu się układa.
Wyciągnęłam z łóżka dwa wory ubrań po Zosi, może chociaż do poopisywania się wezmę, w końcu to zhandlować trzeba, bo miejsce w łóżku zaczyna mi się kończyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry