elvie3
Fanka BB :)
gosienko - znam tą starszą ekipę, bo moja przyjaciółka ma dużo starszego męża i oni właśnie na te tańce chodzili, a że większość do Towarzystwa Dymarkowego należy to tym bardziej znam;-) Jeśli chcesz to dam Ci namiary na bardzo dobrego ortopedę w Legnicy,odezwij się na privie.
Zielona - ja się ciotce nie dziwię, bardziej mnie podejście Twojego męża zadziwia. Ciotka może o Waszych problemach nie wiedzieć. Dobrze nagadałaś mężowi
Kurcze, a my nadal walczymy z Leną, pindzia mała za cholerę nie chce spać. Robi sobie zabawę z odkładania jej do łóżeczka, próbowaliśmy już wszystkiego i ostatecznie się poddaliśmy, niech zaśnie gdzie popadnie to ją odłożymy, byle zasnęła, bo sami chcemy już spać a ta wariuje na całego
Zielona - ja się ciotce nie dziwię, bardziej mnie podejście Twojego męża zadziwia. Ciotka może o Waszych problemach nie wiedzieć. Dobrze nagadałaś mężowi

Kurcze, a my nadal walczymy z Leną, pindzia mała za cholerę nie chce spać. Robi sobie zabawę z odkładania jej do łóżeczka, próbowaliśmy już wszystkiego i ostatecznie się poddaliśmy, niech zaśnie gdzie popadnie to ją odłożymy, byle zasnęła, bo sami chcemy już spać a ta wariuje na całego

Zjadłam cukierka i lepiej mi się zrobiło
Kurcze ja nie wiem czy nie ma innych dni w tygodniu , cholerka już tak nasze dzieciaki rzadko tatusia widują a tu jeszcze niedziela odpadnie. Przyjdzie taki dzień że nie wytrzymam i wykonam jeden telefon