reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Agnieszka, na pewno bedzie dobrze :-D Maro ladnie spi w nocy, wiec moze nawet nie zauwazy zmiany legowiska :-D A on ciagle spal w tym kojcu, czy mial w koncu normalne lozeczko - bo przeoczylam

Agnieszka - kciuki zaciśnięte;-)

Lena ponad 3h spała po południu i obudziłam ją o 19.00 więc dziś zbyt szybko nie zaśnie.

Rosołku trochę pojadła, ale niewiele, bardziej smakowały jej za to truskawki.
Mnie 3h jak młoda spała minęły na praniu, gotowaniu i dodawaniu ogłoszeń.
Strasznie nie lubię tego robić, ale przerabiałam już wynajmowanie firm do dodawania i nie było efektów bo mnie w głupich kategoriach wrzucali lub na tzw. martwych portalach,jak sama dodaję to mi grupa rośnie, więc staram się codziennie chociaż trochę dodać.

A może któraś Kwietniówka chciałaby mi pomóc? Oczywiście zapłacę. Zainteresowane zapraszam na priv;-)

Konstancja tez kiepsko je - od kilku dni. Piesci sie ze wszystkim... Rano zjadla owsianke z jablkiem, miodem i cynamonem - zajelo nam to dobre 40min, a wczesniej w 10 min. sladu by nie bylo. Obiad jadla tez z dobra godzine. Musialam ja wziac na kolana, puscic jakies ciuchcie i inne myszki mickey i w koncu zjadla. Az wlasnego dziecka nie poznaje...
Nie wiem tez o co chodzilo z ta temperatura. Byla przez jeden wieczor i noc i tak jak nagle sie pojawila, rownie niespodziewanie zniknela.

Ranek spędziłam z P w necie szukając telefonu bo wczoraj mój mi się zepsuł, wybrałam samsunga galaxy, P oczywiście uznał, że jego komórka to stary rupieć, do czego to podobne, żeby żona miała lepszy telefon i zamówiliśmy w końcu dwa, do odebrania w poniedziałek:-), kasy mi tak jednorazowo szkoda, więc wzięliśmy na raty.

ę

Ja nigdy za tel więcej niż 100 zł nie dałam , a nie macie abonamentu żeby wymienić ?

Olka je różnie raz więcej raz mniej , ale zwykle wciąga dość ładnie .
za to Szymek próbuje zostawiać skórki od chleba :wściekła/y: Bo tak dzieci w przedszkolu robią . dziwię się rodziców którzy obierają chlebek 3 latkom :no: Zresztą nigdy nie dawałam bez skórki , ani jemu ani Oli .
Podłapuje takie głupoty od dzieci , bo sam się przyznał że chłopaki w przedszkolu tak jedzą .
Jutro na urodziny do dzieciaków mojej przyjaciółki jedziemy to się dzieciaki wybawią .

Ola nadal leje gdzie popadnie , do tego dziś zrobiła kupę wyleciało jej nogawką , wlazła w to i tak poszła do J na dół bo coś robił . do tego należy tylko dodać że mamy wykładzinę dywanową na schodach :-D:-D
ja tam byłam w pracy:-D

Ola nadal leje gdzie popadnie , do tego dziś zrobiła kupę wyleciało jej nogawką , wlazła w to i tak poszła do J na dół bo coś robił . do tego należy tylko dodać że mamy wykładzinę dywanową na schodach
laugh.gif
laugh.gif

ja tam byłam w pracy
laugh.gif

:-):-):-):-) "dziecko sie panu zesralo" buhahaha

Witam wieczorkiem

Helenka sprzedała katar tatusiowi i Emilowi ;-) następna w kolejce jestem ja :no:

Po wizycie u ortopedy wiemy tylko tyle że nic nie wiemy, wszystko niby ok , taka uroda Emila i mamy czekać. No nic trzeba poszukać jeszcze innego ortopedy i porównać diagnozy bo w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo.

Aniam akcji kupa nie zazdroszczę, kilka dni temu nie usłyszałam Helenki i zrobiła kupę dzięki bogu na panele ale niestety postanowiła sobie zrobić gównianą maseczkę :szok: nawet na ścianie trochę było w ostatniej chwili psa złapałam bo już się do tego zabierał :no:
Nasze dzieciaki szamają ze skórkami chleb ale córka mojej koleżanki ma 9 lat i też jej mamusia skórki odkrawa :no: ale to generalnie dziwolągi ;-)

Agnieszka ja też wredna matka i nie ma zmiłuj jemy jak jest na stole a potem kuchnia nie wydaje :-D Kciuki mocno zaciśnięte.

Zielona , Elvie może to przejściowe problemy z jedzeniem.

Magda widzę że zakupy udane, taki sam model ma mój pierworodny:tak:

Kittek przekazałam Sebastianowi o tym kopniaku , zaśmiał się i powiedział że jak juz po te ryby przyjedzie to wtedy pupę nadstawi :-DJak tam impreza udana?

Elvie w naszej grupie tylko dwie pary powyżej 50 ale w grupie starszej to masz rację większość po 50 ale powiem ci że tańczą świetnie i super się przy tym bawią.Ostatnio zrobili sobie zabawę karnawałową i wszyscy przebrali się za smerfy, wyglądali bosko zwłaszcza faceci w białych kolanówkach i niebieskich spodenkach :-D

Miłego wieczorku kobietki

reklama
Gosienka, ja sie nie martwie Konstancji niejedzeniem - znaczy cos tam je, soki pije - z glodu czy niedozywienia nie padnie. Jestem przekonana, ze Kostka jest zestresowana wyjazdem. No i w dodatku we srode stary leci do usa, wiec o tydzien krocej bedzie z tata... Unormuje sie.
W calym tym galimatiasie szkoda mi tylko Konstacji... Dzis znow powiedzialam cos staremu odnosnie wszystkiego... Stary ma kawalek ziemi i malenki domek gdzies w srodku niczego. W domku tym od ponad 2 lat mieszka i prowadzi interes jego ciotka (ktora zaopiekowala sie nim po smierci jego matki) i nie placi czynszu, tylko oplaty na biezaco. Kobieta ma mieszkanie w stolicy (ktorego "nie moze") sprzedac, a jakis czas temu sprzedala kawal ziemi - wiec forse ma. Stary ani nie wyegzekwuje od niej kupna domku, ktory uzytkuje, ani sprzedazy mieszkania. To, ze kiepsko nam sie wiedzie, ze nie mam pieniedzy na rozpoczecie zycia gdziekolwiek - to pikus, bo przeciez ciotki na bruk nie wywali. No to mu powiedzialam, ze to, ze ona po ponad 2 latach zycia w tym domku, wiedzac jaka u nas jest sytuacja inie proponujac jakiejkolwiek formy pomocy,swiadczy tylko o tym jak bezczelna jest. A on jest oslem - bo juz dawno powinien ta chalupe opylic. No i to ja jestem ta bezduszna i podla, co to w imie wlasnej i dziecka przyszlosci, pozbawilaby dachu nad glowa kogos, kto nomen omen, na brak pieniedzy narzekac nie moze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry