AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
trzymajcie kciuki...M. dzisiaj pierwszy raz w swoim dużym łózku bedzie spał... łóżeczko dziecięce zostało pożegnane...będzie ubaw...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maro ladnie spi w nocy, wiec moze nawet nie zauwazy zmiany legowiska
A on ciagle spal w tym kojcu, czy mial w koncu normalne lozeczko - bo przeoczylamRanek spędziłam z P w necie szukając telefonu bo wczoraj mój mi się zepsuł, wybrałam samsunga galaxy, P oczywiście uznał, że jego komórka to stary rupieć, do czego to podobne, żeby żona miała lepszy telefon i zamówiliśmy w końcu dwa, do odebrania w poniedziałek:-), kasy mi tak jednorazowo szkoda, więc wzięliśmy na raty.
ę
Bo tak dzieci w przedszkolu robią . dziwię się rodziców którzy obierają chlebek 3 latkom
Zresztą nigdy nie dawałam bez skórki , ani jemu ani Oli . 

Ola nadal leje gdzie popadnie , do tego dziś zrobiła kupę wyleciało jej nogawką , wlazła w to i tak poszła do J na dół bo coś robił . do tego należy tylko dodać że mamy wykładzinę dywanową na schodach![]()
![]()
ja tam byłam w pracy![]()
jak szukacie biletow lotniczych do UK, jakimi liniami najtaniej Wam wychodzi?
nawet na ścianie trochę było w ostatniej chwili psa złapałam bo już się do tego zabierał 
ale to generalnie dziwolągi ;-)
Kciuki mocno zaciśnięte.
Jak tam impreza udana?