reklama

Kwietniówki 2010!!!

A mi udalo sie dzis wybrac sie do fryzjera:) przed chwilka w sumie wrocilam.. jestem blondynka i mam grzywke:)
Humor od razu mi sie poprawil:)

Uciekam polozyc Ole i klade sie spac bo koszmarnie boli mnie glowa a rano musimy wczesnie wstac.
Jutro badanie wzroku Oli wiec prosimy o kciuki

reklama
Witajcie.
Zasiadłam przed tv z rodzinką i oglądamy mecz, M jakis czas temu rzucił hasło że może byśmy się wybrali na narodowy ale zanim ja sie za to zabrałam to biletów już niet, jednak dobrze się ułożyło bo Kuba ma zapalenie ucha więc i tak by nie pojechał i dopiero byłby ryk.
elvie robiłam raz muszle według twojego przepisu i rzeczywiscie pycha są
marta trzymam kciuki za jutrzejsze badanie Oli
zielona super że macie już paszport, zaczynasz już pakowanie?
agnieszka zdrówka dla J, oby nic więcej się nie rozwineło
Spadam bo Mania cały czas wisi na mnie i powtarza mama myjo-myjo czyt. mamo czas na kąpiel:-)

Sonia, chcialabym, niestety nie mam nikogo, kto zajalby sie Kostka. A przy niej nie da sie nic zrobic, bo zgroza natychmiast wszystko wywala. Pewnie spakuje sie ostatniego dnia, a raczej ostatniej nocy - jak potwor bedzie spal :-D

aniam nie ma sprawy.:-D:-D:-DMoge Cie przygarnac.Jak dla mnie bomba przynajmniej mialabym sie do kogos odezwac,bo wiecznie sama siedze.Niby sami nie mieszkamy ale caly dzien wszystko w pracy a moj chlop spi no bo nocki.

Nie prowokuj bo się kiedyś zapakujemy z Anna i dopiero będziesz miała :-D

taki właśnie był plan, trzeba za free wykorzystać, bo to już os6tatni raz, a potem skok cenowy jest nierelatywny zupełnie.
.

No własnie ja już za Olkę buliłam ale jakoś za wcześnie mi ten marzec na wakacje był .
No niestey rodzinne wakacje kosztują nie mało :crazy: skończyły się czasy że sobie można wynaleźć jakiegoś lasta za 1200 zł i każdy płaci za siebie :-D Ale w końcu mam u siebie na wsi biuro z prawdziwego zdarzenia . baba się zna , ma itakę exim tui neckermana i kilka innych .

Marta dawaj foty trzymam za Olkę kciuki .

Ola dziś kilka razy na nocnik zrobiła , eh czyli jakiś postęp jest , metoda " na żelki " widać nie jest zła :-D

Wlasnie uzmyslowilam sobie, ze wczoraj swoje drugie urodziny obchodzily nasze blizniaki. Rosnijcie zdrowo! Swoja droga ciekawe jak amorek sobie radzi z 2 w tak upierdliwym wieku ;-)

marta - dawaj foty!!

Zielona - daj małej inną torbę i niech pakuje a Ty własną pakuj. Nie umiałabym do ostatniego dnia czekać..

Elvie jak znam zycie - musialabym wszystko jeszcze nie raz wypakowac ;-) Pewnie w przyszlym tygodniu zaczne. Poza tym chce zapakowac jak najmniej rzeczy, zeby sie z tym nie meczyc pozniej na lotnisku...

reklama
Witam się i ja
Zielona - paszport ważna rzecz :) dobrze, że już macie to załatwione - i brawo dla Kostki, że ładnie pospała, zjadła - jak wrócisz do Polski to może trochę dziadkowie Cię odciążą - odpoczniesz

Elvie - nie wiem czy wrzucałeś przepis na muszle - jeżeli tak, a w zasadzie jeżeli nie to wrzuć proszę :)

My miałyśmy wczoraj babski wieczór - małż wybył na narodowy - do 17 byłam z Małą na spacerze - taka śliczna pogoda była - wróciła umęczona - spacer były tylko na nóżkach - więc jak padła wieczorkiem, to rano dopiero zawołała Mama

Dla wszystkich chorych, dówka
marta pokaż fotki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry