reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam
Aniez super że wyniki są OK. Nie było innej mozliwości!
A co do łóżeczka to na wyjeździe bedzie ale turystyczne więc nie wywale jednego boku. W domu śpi już tylko w dużym :-)
Aniam wielkie gratulacje dla Oli ... mój dalej nie kuma w ogóle o co biega...
Co do zostawiania domu to ja mimio wszytko bym się bała tak chate zostawiać no chyba że faktycznie ma się takich sąsiadów co będą doglądać, pocztę odbierać i w ogóle... inna rzecz że u mnie to w grę nie wchodzi bo sa zwierzaki.
Gosiu okres ci sie pewnie poprzestawiał... no chyba że masz solidne podstawy by rozważać że to jednak ciąża ;-) ale życze by było jak ty chcesz.

Chłopaki posprzątały, odkurzyły swój pokój (znaczy głównie J. sprzatał a M. mu skutecznie przeszkadzał ;-)), J. zdjął i posegregował pranie co do prasowania a co nie, i teraz ogląda bajki ale już niedługo więc spadam zrobić to co mam do roboty ...
A jutro zostawiam chłopaków samych w domu a ja się na łazenie po sklepach urywam :-D

Narazie!

reklama
Witam Was kobiety

Glowa mnie boli brzuch peka spozniona @ zawitala ale nie bylo innej mozliwosci (chwala jej za to) padam, ide do banku siedze u mamy

Pozniej Wam napisze wiecej ;-)

Do pozniej

elvie moj m nawet mial mi dzisiaj kupic test ale nie wiem czemu nie kupil.Moze to i dobrze wole zyc jeszcze pare dni w nieswiadomosci.

zielona spoznia mi sie 4 dni.Niby to nie duzo bo co to cztery dni.Nie martwilabym sie gdybym miala okresy nieregularne,ale u mnie co miesiac rowniutko co 28 dni i nawet jak lecialam do Pl czy cos to nigdy nie bylo zmiany.Jestem przerazona.

isabela a Tobie to zazdroszcze okresu jak niczego dawno nie zazdroscilam.

aniam no to mnie nastraszylas bo wlasnie w dniu planowanego okresu pojawily sie plamienia i na tym sie zakonczylo.

Smece wam ale nie wiem jak to bedzie gdybym byla w ciazy.Tu sama nie bardzo sobie poradze bo m na nocki pracuje wiecznie go nie ma,bo w dzien spi.Chyba zjechalabym do Pl do mamy a on niech se tu siedzi.
Glowa mi peka od myslenia co bedzie gdyby....

Witam,
wpadłam tylko na chwilkę, bo my dziś ze spotkania na spotkanie biegamy.
Dziękuję za kciuki. Szeregówka jest nasza:happy2:
Na dole będzie kuchnia, salon, WC i garderoba mała + ogródek. Na górze 3 pokoje + łazienka + mały balkon. Bardzo mi się podobają mega wielkie okna i drzwi balkonowe, jest jasno i w salonie będzie długo widno. Drzwi wejściowe są normalne, drewniane, jak do domu, na zdjęciach były pokazane boczne, a one są do mieszkań, które się znajdują na skrajnych częściach ciągu szeregówek.
Mamy dwa miejsca parkingowe, ale tak z lewej strony, że możemy sobie je zupełnie zasłonić i mieć garaż, minus jedynie taki, że wejście z boku budynku do tego garażu będzie a nie bezpośrednio z domu, ale nasza szeregówka jest druga, więc daleko nie mamy.
Na drugim piętrze jest antresola, ona ma skosy, ale bez skosów 20m2, więc spokojnie ją można wykorzystać i u nas będzie robić za siłownię;-) Moja ciocia sobie tam też drugą łazienkę zażyczyła - wszystko jest do dogadania się, część zrobią w cenie, a za fanaberie trzeba będzie dopłacić.
Ogródek powalający nie jest, ale na stolik, grilla i psa wystarczy;-) Dzieciom latem jakiś dmuchany basen też się postawi albo piaskownicę czy ślizgawkę. Poza tym w środku będzie plac zabaw - niewielki, ale będzie.No i tam gdzieś w Mirkowie podobno jakiś duży plac zabaw niedaleko jest, ale nie byliśmy go szukać.
Obwodnica od nas będzie dość daleko, nie powinna być słyszalna. Od strony wejścia mogą ewentualnie postawić jeszcze jeden domek, a z boku są grunty rolne, których właściciel sprzedać póki co nie zamierza,bo uprawia tam rzepak.
Minusem są też schody, bo musimy je zrobić we własnym zakresie, a to kolejne 20-25tys.
No, ale najważniejsze, że poszukiwania zakończone, okolica i szeregówka nam się podobają, będzie gdzie spacerować i na rowerach jeździć, ciocia będzie mieszkać na końcu ciągu szeregówek a do Wrocka super droga, w 15 minut byliśmy na miejscu;-)
Parapetówkę przewidujemy na sierpień, bo planujemy tam trochę zmian a kasę będziemy mieć dopiero w połowie maja. Oczywiście wszystkie możecie się czuć zaproszone:tak:

Uciekam, zajrzę do Was wieczorkiem.

Elvie, super! Gratuleje gniazdka.

Gosiek, ja bym juz test robila. Swietnie rozumiem Twoje rozterki. Idz do apteki, zrob test - co ma byc to bedzie, a przynajmniej bedziesz wiedziala co i jak.

Witam,
wpadłam tylko na chwilkę, bo my dziś ze spotkania na spotkanie biegamy.
Dziękuję za kciuki. Szeregówka jest nasza:happy2:
Na dole będzie kuchnia, salon, WC i garderoba mała + ogródek. Na górze 3 pokoje + łazienka + mały balkon. Bardzo mi się podobają mega wielkie okna i drzwi balkonowe, jest jasno i w salonie będzie długo widno. Drzwi wejściowe są normalne, drewniane, jak do domu, na zdjęciach były pokazane boczne, a one są do mieszkań, które się znajdują na skrajnych częściach ciągu szeregówek.
Mamy dwa miejsca parkingowe, ale tak z lewej strony, że możemy sobie je zupełnie zasłonić i mieć garaż, minus jedynie taki, że wejście z boku budynku do tego garażu będzie a nie bezpośrednio z domu, ale nasza szeregówka jest druga, więc daleko nie mamy.
Na drugim piętrze jest antresola, ona ma skosy, ale bez skosów 20m2, więc spokojnie ją można wykorzystać i u nas będzie robić za siłownię;-) Moja ciocia sobie tam też drugą łazienkę zażyczyła - wszystko jest do dogadania się, część zrobią w cenie, a za fanaberie trzeba będzie dopłacić.
Ogródek powalający nie jest, ale na stolik, grilla i psa wystarczy;-) Dzieciom latem jakiś dmuchany basen też się postawi albo piaskownicę czy ślizgawkę. Poza tym w środku będzie plac zabaw - niewielki, ale będzie.No i tam gdzieś w Mirkowie podobno jakiś duży plac zabaw niedaleko jest, ale nie byliśmy go szukać.
Obwodnica od nas będzie dość daleko, nie powinna być słyszalna. Od strony wejścia mogą ewentualnie postawić jeszcze jeden domek, a z boku są grunty rolne, których właściciel sprzedać póki co nie zamierza,bo uprawia tam rzepak.
Minusem są też schody, bo musimy je zrobić we własnym zakresie, a to kolejne 20-25tys.
No, ale najważniejsze, że poszukiwania zakończone, okolica i szeregówka nam się podobają, będzie gdzie spacerować i na rowerach jeździć, ciocia będzie mieszkać na końcu ciągu szeregówek a do Wrocka super droga, w 15 minut byliśmy na miejscu;-)
Parapetówkę przewidujemy na sierpień, bo planujemy tam trochę zmian a kasę będziemy mieć dopiero w połowie maja. Oczywiście wszystkie możecie się czuć zaproszone:tak:

Uciekam, zajrzę do Was wieczorkiem.

elvie gratuluję! wiem gdzie jest Mirków i faktycznie lokalizacja niezła.
Gosiek jedynie test na tym etapie może rozwiać twoje wątpliwości. Jednak ja miałam dokładnie tak jak piszesz, w dniu spodziewanej miesiączki plamienia, które ustały po jednym dniu! Życzę ci, żeby było po twojej myśli!

Hej
Przepraszam z gory, ze wpadam jak wiatr i wypadam, ale niebawem opiszę więcej co u mnie słychować. W plecy z czytaniem co u Was jestem conajmniej na 9 stron,a podejrzewam, że wiele się dziejejak zawsze :-)
Chciałam tylko oznajmić, że po dzisiejszym USG dowiedzieliśmy się, że jest pipunia :-)
pozdrawiam Was cieplutko

Elvie bomba że juz wasze! Kurcze już się doczekać nie moge jak to wykończycie! Ja się na parapetówkę pisze
:-) Do wrocka mam 1,5 h jak dobrze idzie :-) szkoda tylko że od 1 czerwca będzie autostrada płatna :-(
Ewuś gratulujemy córeczki!!! SUUUUUUPER!!! Mam nadzieję że o rozeznaniu dla mnie pamiętasz?? Jak co to jutro się na PW upomne :-)
Obiadek się już kończy robić.

reklama
Hej
Elve- zebym miała bliżej to czemu nie, ja lubie sprzatać , a u kogos to dopiero mam wene, kiedys tak posprzątałam kuchnie tej samej kolezance, ze po 2 dniach dzwoniła pytając co gdzie postawiałam bo nie mogła znaleść. tylko ja sprzatam tak jak sie należy, a wczesniej to ja bym sie nie mogła połapać co gdzie u niej jest bo tak było wymieszane. Gratuluje domku. Ale jednak nie bedzie mi dane wstąpić na kielicha by opluć parapety:-D
Gosiek- nie zamartwiaj sie, bo stresem też dużo się ma , i wtedy bardziej sie spózni. a co do plamień ja miałam tak wczesniej ze dostawałam okresu ale tylko plamienie, potem dzien przerwy, znow plamienie, przerwa i pózniej juz normalny okres. tak wiec może jakies hormony maja na to wpływ. A test jednak dla pewności mozesz zrobic , jesli cos podejrzewasz i dopuszczasz taką mysl.
Salamandra- gratuluje z całego serducha dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry