reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzięki, Dziewczyny! Poszliśmy z M. opijać naszą chatę i ja wypiłam ze szczęścia dzbanek lemoniady:-D Jak wróciłam to padłam i spałam 1,5h. Wstałam przed chwilą. Biorę się za sprzątanie, bo mnie Filonka zawstydza;-):-D

salamandra - Gratuluję i bardzo się cieszę, że Adaśko będzie miał siostrzyczkę.

reklama
Elve- Ty sie nie zawstydzaj tylko połóż dupsko i leż, odpoczywaj, poczytaj ksiazkę.
Ja jak nie mam co do roboty prócz niektórych spraw to musze sie zająć sprzataniem tak dla relaksu.;-)po narodzinach juz nie znajdziesz czasu na przyjemności, wiec korzystaj ile mozesz.

Z innej beczki, ktoś tu sie ostatnio chwalił ze został gęsia w przedstawieniu, to ja mam lepszą rolę: w niedzielę muszę walnąć przemówienie w kościele co by nowego ksiedza przewitać. Matko , liczę na zasługi w Niebie;-)

Mamusia - ja juz składam życzenia dla Twojego męza, bo jak sie sama tez zachwieje z tej samej okazji to juz nie złoże. hehehhe

Ostatnia edycja:
jestem ledwo żywa ufff dopiero od garów odeszłam całe szczęście że mam taką kochaną babcie, która mi sprząta więc jutro tylko rozłożę stół, zrobię pierogi ze szpinakiem pomaluję paznokcie i będę czekała na gości ;-) moja mama dzisiaj zabrała Natalkę na noc i jakoś mi tak dziwnie bez niej strasznie pusto, cicho i smutno.

filonka dziękuję w imieniu K. tobie również wszystkiego najjjjj

elvie fajnie że tak szybko udało się wam załatwić wszystkie formalności , my mamy w maju zaproszenie do Wrocka do rodziny szwagra jeszcze nie wiem czy z niego skorzystamy ale jeśli tak to nie omieszkam wpaść w odwiedki i na parapetówkę :-)
salamandra super!!! dziewczynki rulez

elvie moj m nawet mial mi dzisiaj kupic test ale nie wiem czemu nie kupil.Moze to i dobrze wole zyc jeszcze pare dni w nieswiadomosci.

zielona spoznia mi sie 4 dni.Niby to nie duzo bo co to cztery dni.Nie martwilabym sie gdybym miala okresy nieregularne,ale u mnie co miesiac rowniutko co 28 dni i nawet jak lecialam do Pl czy cos to nigdy nie bylo zmiany.Jestem przerazona.

isabela a Tobie to zazdroszcze okresu jak niczego dawno nie zazdroscilam.

aniam no to mnie nastraszylas bo wlasnie w dniu planowanego okresu pojawily sie plamienia i na tym sie zakonczylo.

Smece wam ale nie wiem jak to bedzie gdybym byla w ciazy.Tu sama nie bardzo sobie poradze bo m na nocki pracuje wiecznie go nie ma,bo w dzien spi.Chyba zjechalabym do Pl do mamy a on niech se tu siedzi.
Glowa mi peka od myslenia co bedzie gdyby....

Gosiek dałabyś sobie radę nawet lepiej niż Ci się wydaje :tak:

Elvie super że tak szybko udało wam się załatwić

filonka - ja jak się wyśpię po południu to później mogę do 2:00 świetnie funkcjonować

mamusiu - zatem zapraszamy!! Jak to w maju będzie to może od razu Maćka poznacie:-)

aniam - ja wychodzę z założenia, że widocznie ta szeregówka była nam pisana, skoro nie było perypetii i wszystko poszło po naszej myśli:-) Jakby były jakieś "schody" to zaczęłabym się zastanawiać;-)

gosiek26 - podziwiam, że wytrzymujesz bez robienia testu. Wydaje mi się, że Ty już znasz odpowiedź i świadomie przedłużasz czas oczekiwania. Życzę by było po Twojej myśli:tak:

Dzień dobry w weekend :-)
My już dawno po sniadanku które mąż serwował :-)
chłopaki bajkę oglądają, pranie sie kończy prać zaraz nastawiam drugie i zmykam na zakupy...ciekawe czy coś upoluje ;-)

udanego weekendu, zdrowia dla chorowitków i najlepszego dla urodzinowych :-)

Witam jako pierwsza:-)
elvie super że udało Wam sie tak szybko wszystko pozałatwiać, domek extra
gosiek gosiek zrób test przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz, miałam taka sytuacje ostatnio ale u mnie hormony wariują
Lecę do Mani bo gluta ma do pasa i zabieram się za gołąbki. Może uda mi sie wpaść później:-)

Dzień doberek:-)
Jejku jakie cudo za oknem:-), słoneczko aż serce rośnie
Za godzinkę lecimy do parku. Szkoda tylko, że tatulo w pracy

Elvie super że tak sprawnie wszystko poszło:tak:

Gosiek rób test, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz

Zdrówka dla chorowitków

Cześć
Wyspana jestem kolejna noc, mały sie uspokoił i przesypia całe noce, ciekawe jak długo hehehe
Teraz układa puzzle, a ja podobnie jak Sonia jestem w trakcie robienia gołąbków , już widze zachwyt K, jak wróci z pracy.
U nas też słoneczko od rana, wiec jak przygotuje obiadek lecimy na spacer.

Miłego weekendu

reklama
Witam:-)

Podziwiam Was za te gołąbki, mnie się nigdy nie chce z nimi bawić, więc sporadycznie robię.

My dopiero zjedliśmy śniadanko, Lenka ogląda "Kubusia Puchatka" a ja planuję zaraz M. zagonić do sprzątania.
Wczoraj do 2:00 rozmawialiśmy o tym,co już mamy, co trzeba będzie dokupić i co gdzie chcemy.
W poniedziałek dostaniemy rzuty z podanymi dokładnie metrami to się dopiero akcja zacznie;-)

Za oknem piękne słonko, więc planujemy po obiadku spacer.
Gardło mnie znów potwornie boli, a już było dobrze..

Miłego weekendu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry