reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień doberek
Zochna znowu pospać nie dała, chyba już na dobre na tą 6 się przestawiła:baffled:. Nieprzytomna jestem
Ale za to zero rozpaczy za smokiem, wieczorem tylko pokazała, że smoka nie ma, przytuliła króliczka i poszła spać:-).
Prezent od wróżki dostała, tata postawił za drzwiami, zadzwonił dzwonkiem, niespodzianka była dla obydwu.

Anna zdróweczka dla ciebie i dzieciaczków

Wiatrzysko okropne dzisiaj, ze spacerku nici, przelecimy tylko szybciutko do babci na obiadek

reklama
Witam:-)

U nas piękne słonko za oknem, więc jeszcze przed obiadem mykamy na spacer.

anna - zdrowiejcie szybko! Lenka jeszcze w dzień śpi.

Udało nam się dzisiaj dłużej pospać. Poza tym szogun ma dziś dzień wybitnie tatusiowy, więc wisi i zaczepia ciągle M. aja mam wolne;-)

Miłej niedzieli!

Hej
My sobie wczorajszy wieczorek spędziliśmy przy 'Polowaniu na misia2'. Potem mały pięknie zasnął.
Teraz też śpi, bo rano wstał, jak wstanie od razu jedziemy na urodzinki.
Choć w ta pogode to bym nawet normalnie kroka nie zrobiła na dwór...wieje śniegiem że hej!

Miłej rodzinnej niedzieli życzę!

witam w ten śnieżny dzień brrr ale okropna pogoda całe szczęście, że i tak nie możemy wychodzić z domu.
Niestety Natalka wczoraj nie dała sobie postawić baniek no cóż widocznie jest jeszcze za malutka.
filonka udanej zabawy
anna u nas drzemka obowiązkowa i to trzygodzinna;-)
Zosiu gratulacje odsmoczkowania!
gdzie jest Katik i Marta??

hej kobietki,
mały ma zapalenie spojówek, jak nie urok....
coś się nam dziewczyny nie pokazują. Katik, Marta dajcie znać co u was.
Anna M. jeszcze śpi w dzień, nawet jak nie chce, to ja go n siłę, inaczej byłby nie do zniesienia. Zdróweczka dla całej rodzinki.
Zosiu gratuluję odstawienia smoka!
Filonka a u nas pięknie słoneczko świeci. Tylko wieje jakby się kto powiesił!
udanej niedzieli

Witam się niedzielnie
ale leniwy dzionek- słonko świeci ale u nas też wieje jak na uralu
Do południa zaliczyliśmy spacer po lesie bo na plaże nie dało się wejść tak wiało.
Zielona witaj na polskiej ziemi.
Zosia-gratuluje szybkiego odsmoczkowania
Antolek dzał nam dzisiaj pospać wstał o 8 a ja o 7:15 bo juz byłam wyspana- nie pamiętam kiedy tak długo spałam
wczoraj poszalał na 4 urodzinach kuzynki i musiał odespać tańce w kółeczku z dziewczynkami
Jak Antoś wstanie i zje obiadek to jedziemy pokarmić kaczki bo z nad wietrznego morza wszystkie wywiało i wrócilismy z chlebkiem do domu
a tymczasem mykam piec ciasto- murzynek z migdalami i wiśniami :-)

No to chyba odespalysmy... Mloda zasnela okolo 20ej i spala z przerwami, az wzielam ja do siebie. Ja padlam ok. 23ej, a wstalysmy - uwaga, uwaga - przed samym poludniem. Mloda porzadnie naczosnkowalam - jak na pieczen ;-) - i dzis juz sladu po temperaturze nie ma, a i kranik z katarem zostal zakrecony i tylko leciutko od czasu do czasu z niego kapnie.

Od jutra bede biegac po urzedach. Pierwsza rzecz jaka zrobie, to rejestracja w UP, moze jakas oferta pracy sie trafi...

Dobra nadrobiłam tutaj.

Gosieńko ja też takie życzenia dostałam :-) i uśmiałam się z nich setnie :tak:
Gosiek ło matko! Dobrze że ktoś tam stał! I akurat miałas czas żeby pomyśleć o spisaniu numerów jak ratowałaś Ami i siebie…
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!
Ja z J. do prawie 3 lat „zasypiałam”. Zresztą do dzisiaj jak się czegoś w nocy przestraszy to mnie woła do swojego łóżka…To samo M.
A przy chorobie to mam dokladnie to samo. Wolę ich mieć pod stałą kontrolą.
Elvie no widzisz jak Lenka cudnie śpi w swoim łóżku!
Magda jak znowu będziesz miała powera do szorowania szczoteczką fug to najpierw spryskaj je np. cilitem bang kamień i rdza… pięknie puszcza :tak: wypróbowałam :-D
Elvie to ja z M. mamy wiele wspólnego :-D jak ma być remont to ja już wcześniej mam wszystko policzone, wyrysowane. A przy montażu (jak sama to robie ;-)) to niema praktycznie żadnych odpadów :-p
Zielona witamy w Cywilizowanym świecie!!
Magda dzielna Zosia! Gratuluje odsmoczkowania :tak:
Zielona Toś miała przygody …Zdrówka dla Kostki! No i powodzenia w załatwianiu formalności w urzędach :tak:

Dobra ide dalej nadrabiać

reklama
Hej dziewczyny!

Ja zyje, czytam Was codziennie ale u mnie ostatnio kiepsko z nastrojem, ciagle pod gorke i nie chce Wam smecic na okraglo o tym samym...

Gosienko, mamusiu-dziekuje za pamiec

U nas nic nowego, poza tym ze Ola calkowicie wyrosla z nadwzrocznosci i nie potrzebuje okularkow...u niej najprawdopodobniej to przez obnizone napiecie w gornej czesci ciala i powinno byc lepiej w miare postepow z pionizacja. Oby tak bylo.
No i w przyszla niedziele wyjezdzamy na 2tygodniowy turnus...

Pozdrawiamy Was wszystkie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry