reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zosiu - super, że tak szybko się smoka pozbyłaś.
Zielona - no to nieźle pospałyście. Fajnie, że Kostka zdrowa:tak:
marta - dobre wieści dot.okularków, mam nadzieję że na turnusie będzie się Oli podobać.

Moja gnida nie chce spać, szału z nią dostaję. Na spacerze poganiała i zasnęła przed wjazdem na klatkę schodową, rozebraliśmy ją i siup do łóżeczka a ona za 2minuty wstała i przyszła do mnie do kuchni. Myślałam, że po obiedzie padnie, ale gdzie tam. Woli chałupę roznosić:no: Także dopiero napisałam Annie, że Lenka śpi a ta ma dzień bezsenny - liczę na to, że jak ją o 19:00 wykąpiemy to szybko padnie, bo teraz jej już spać nie pozwolę.

reklama
Elvie dorastają nasze maluchy, jeszcze trochę i przestaną spać w dzień. Lenka chyba dosyć długo rano śpi, więc nie ma się co dziwić, że po południu już nie chce. Zosia jak spała do 8 to przeważnie poobiedniej drzemki już nie miała, teraz ranny ptaszek się z niej zrobił, wstaje o 6 to bez problemu po obiedzie idzie spać, nawet bez smoka

Marta super wieści z oczkami:tak:
Zawsze możesz się wygadać, to nie żadne smęcenie, każdy potrzebuje wyrzucić z siebie to co go gnębi

RATUNKU !!!! moje dziecko przechodzi bunt 2latka za moment wyląduję w wariatkowie!

ależ tu pustki
Marta dobrze że jesteś , jeżeli tego potrzebujesz to pisz! my zawsze wysłuchamy

mamusiu - łączę się w bólu. Lena dziś tak dokucza, że szok. Oczywiście wykąpana dawno ale spać nie zamierza chociaż5minut w dzień nie spała. Odkładam ją do łóżeczka a ta za moment już jest u nas. Już mnie brzuch z nerwów boli:no:

RATUNKU !!!! moje dziecko przechodzi bunt 2latka za moment wyląduję w wariatkowie!

ależ tu pustki
Marta dobrze że jesteś , jeżeli tego potrzebujesz to pisz! my zawsze wysłuchamy

Kochana, mam zle wiesci: nie wyladujesz w zadnym wariatkowie, nie bedzie chwili wytchnienia, bo ten nasz cholerny umysl do spolki z cialem wytrzymuje najgorsze cholerstwo... Wariatkowa tez nie bedzie przy zadnym z kolejnych buntow. Walnij sobie setke, zapal cos i policz do stu... tysiecy ;-) moze pomoze:-D

Moje kochane gnidy już śpią :-)

Mamusiu łącze się w bólu...M. ma takie akcje jakich J. chyba nie miewał bo prawda jest że mój umysł ich nie pamięta jeśli były ;-) pamiętam tylko te dobre rzeczy albo spektakularne akcje ;-)

a mnie tak pod łopatakmi z boli że trudno mi oddychać :-(
ide sobie...

Ja się rozłożyłam na maksa, stwierdziłam, że jednak ten antybiotyk sobie zapodam. Na dodatek Igor ma nawrót, więc właśnie B z nim do lekarza pojechał, pewnie się na antybiotyku skończy, całą noc kaszlał. Teraz tylko kwestia czasu kiedy Młodą dopadnie.
Ja muszę jutro do pracy, ale jak się lepiej nie poczuję to od wtorku L4 wezmę, nie będę się męczyć.
Zielona najważniejsze, że już na miejscu, zdrówka dla Kostki.
Salamandra ja też już kilka razy z główki w jedynki dostałam. Moja mama w zabawie (jeszcze z Igorem) butem dostała i poważnie jej się obruszał ząb, niestety po jakimś czasie wypadł.
Wszystkie bąki śpią jeszcze w dzień? Moja Alicja ostatnie dwa dni nie śpi. W piątek po 1,5h się poddałam, a wczoraj w ogóle jej nie kładłam. W piątek było ok, ale w sobotę, rano jej Igor pobudkę zrobił o 5:30 i wczoraj już o 18 była nieprzytomna i przed 19 padła. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
do potem, jeśli się lepiej poczuję albo do jutra

zdrówka .
Olka jeszcze śpi i to nawet ze dwie godziny , i chcę żeby spała bo potem w przedszkolu też będzie spała . ale usypia sama u babci na dole . nauczona z przedszkola .

Współczuję wam tego nie spania dzieciaków . U nas szymek w week nie śpi ale Olka to zawsze bo by chyba zaryła nosem o 15stej , wczoraj się sama połozyła u Szymka i poszła spać więc nie ma problemów .
Ale wymuszacz też z niej niezły . a tym że u niej wycie kończy się tym że ją wynoszę do niej do pokoju i wychodzę . jakby mi tam 2 wymuszała to bym do wariatkowa trafiła :-D także się nie daję .
J wyjechał na tydzień . Jutro do wawy teściową wiozę do lekarza i paszport przy okazji sobie załatwić .

Kochana, mam zle wiesci: nie wyladujesz w zadnym wariatkowie, nie bedzie chwili wytchnienia, bo ten nasz cholerny umysl do spolki z cialem wytrzymuje najgorsze cholerstwo... Wariatkowa tez nie bedzie przy zadnym z kolejnych buntow. Walnij sobie setke, zapal cos i policz do stu... tysiecy ;-) moze pomoze:-D

no to mnie nie pocieszyłaś bo w tym momencie wolałabym chyba wariatkowo :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry