reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się z pracy- jak dobrze że już piatek bo bym zwariowała siedzac w pracy w taką pogode.
Dzis na tyle ciepło że odwazyłam się na jasne spodnie i wiosenną kurtke- a z rana to małe szaleństwo bo o 7 zaledwie 5 stopni. a teraz z 15:)
Młody mi coś podpada bo poszedł dziś spać o 9 co u niego się nuie zdarza- mam nadzieje że nic mu się nie wykluwa- bo u nas w bloku jakas trzydniówka szaleje. Kolega z którym wczoraj się Antek bawił na placu dziś rano miał prawie 40 stopni gorączki. Modle się żeby nic go nie zaatakowało.
Ja dzisiaj na 15;50 do lekarza i mam nadzieje ze dostane skierowania na morfo, na echo serca i do neurologa bo zwariuje z tym moim skaczącym ciśnieniem i całą reszta dolegliwosćci.
Co do spania- ANTEK W DZIEŃ ZAWSZE ŚPI- ale co z tego jak co noc budzi się 2-3 razy.
Elvie- dostałas moją przesyłke?? bo zaczynam się martwić ze zagineła w akcji:(

Wszystkich pozdrawiam cieplutko ze słonecznego Gdańska
p.s
jaki mam cudny widok z okna w pracy- na stare miasto i motławe:)jak jest tak pogodnie wygląda piknie

reklama
Dzień dobry Mamusie.

Piękny dziś ten piątek u nas :) Dokładnie jak 2 lata temu...ehhh...jak to zleciało. Ciągle nie moge uwierzyć. Chodze od rana i tulę Mała i wycałowac jej nie mogę- myśli se pewnei że matka całkiem ześwirowała :P Za chwile na spacerek zmykamy a potem akcja torty 2. bo Jutro młodzi przychodza na urodziny a w niedziele gościmy dziadków- w każdym razie weekend z głowy :)

Dziękujemy ślicznie wszystkim kochanym Ciociom i dzieciaczkom za życzenia! :)

Wronia- &&&&&&& za Weroniczkę :)

Agnieszka- to Ci się mala gaduła rozkręca :) Gratki i zdrowia dla M. Tobie życzę miełego fryzjerowania- ja też byłam 2 dni temu i wysiedziałam się kilka h- jak zawsze moje włosy "chętnie" współpracowały z rozjaśniaczem ;/

Gosienkag-Ty nie siedz po nocach kobito bo się zamęczysz ;) Siły życzę :)

Elvie- Ten Twoj Małżon to faktycznie- pozazdrościć :)

Zielona- podziwiam Cię ranny ptaszku- ja o 6 nie żyję :] Na szczęście Juliś do 8 sypia przeważnie. A basen o świcie- super, choć ja chyba bym tak rano nie mogła.

Aniez- najlepszego z okazji piątusia :D Julka tez uwielbia siedziec na nocniku...tylko żeby jeszcze coś z tego było...

Aniam- fjnie Wma z tym odpieluchowaniem. Nam jakoś nie idzie,..widocznie jeszcz enie czas ale wierzę że do lata się uda :)

Ewka- u nas też popołudniowe kinanko jest praktycznie zawsze. Godz 14 na spacerku mała śpi co najmniej godzinkę. W nocy kładę ją o 20 to jak zasypia ok 21 to śpi do 8 rano.

Katik- mnie tam się podoba że Wasza Polusia bedzie perfekt umieć 2 języki- przynajmniej to ma z głowy :)

Miłego dzionka Dziewczyny :)

witam, jak miło, że dziś piatek
Jutro wyczekiwany weekend.
Kciuki zaciśnięte za Weronikę.
Zazdroszczę odpieluchowanych baków, ja się w święta zabieram za Młodą.
Alicja w tyhodniu śpi, a z nami w weekend nie chce. I nie ma to wpływu na jej nocny sen, czasami śpi całą noc i do 7:30, a czasami się budzi i już od 6 ją słychać.
Katik fajnie, dobrze, że Polcia do żłobka myka. A co do odpowiedzi, ona po prostu wie, że wy też dwujęzyczni;-)
uciekam, może wieczorkiem zajrzę.

Ella, o 6ej rano nie wstaje dla przyjemnosci, raczej zwlekam sie w bolach... Hehe. Kostucha to ranny ptaszek - do dzis nie doszlam do tego, po kim to odziedziczyla. Moze po moich dziadkach... Jedni bladym switem do zwierzat wstawali, a inni do innej roboty...

Basen... Nawet nie zajrzalam tam. Doszlam do wniosku, ze nie ma sie co oszukiwac...
Poszlam jednak do starostwa dowiedziec sie o wymiane prawa jazdy, bo moje nosi slady psich zebow, a poza tym ma stary adres. 84PLN, ktore sobie zazyczyli, skutecznie mnie odwiodla od tego pomyslu.
Poszlam tez umowic sie a depilacje, bo futrem obrastam. Znalazlam po wielu trudach 3 gabinety kosmetyczne, ktore zajmuja sie woskowaniem. W pierwszym babka powiedziala, ze bedzie kosztowac od 60 do 75PLN. Nie lubie jak uslugi maja "widelki", bo niby dlaczego mialyby miec? W drugim 50PLN - uwaga, uwaga - od nogi... Hmmm, no jest to calkiem sprawiedliwe, bo niby dlaczego ktos jednonogi mialby placic tyle samo co dwunozny, skoro roboty polowe... No i w trzecim - takim, co to mial byc najdrozszy w pipidowie, bo to jakies spa, silownia i inne bogwico, zazyczyli sobie 60PLN. OK, niech bedzie. Przy okazji oblukalam sobie silownie jaka maja i moze... He he, nie oszukujmy sie ;-)

Hej tylko melduję ze zyję, nie mam czasu na kompa,
od poniedziałku maluje kolorami poddasze, dzis mi juz tylko klatka schodowa została.
Tak więc wybaczcie ,że nie mogę być na bierząco.
U nas wszystko ok.Mały zdrowy, szalony i nie śpi po nocach!
No i wkońcu będzie miał z kim się bawić w przyszłości,bo mamy w sąsiedstwie małego szkraba.Jest cudny.
Pozdrawiam.

Witam:-)
Dopiero teraz od rana włączyłam komputer, a wszystko dlatego, że mamy za sobą mega ważny dzień - dzisiaj podpisaliśmy ostateczną umowę zakupu szeregówki:happy2: Mieliśmy tez spotkanie z architektem i nanieśliśmy kilka zmian, czyt. M. nanosił:-D W poniedziałek ekipa wchodzi już nam szeregówkę wykańczać tak jak chcemy:-)
Mama z Lenką przed chwilą wybyła na spacer, a ja porywam M. do pasażu na lody;-)
Nadrabiać Was będę później:tak:

elvie gratki
ja dziś padam na cyce po pracy zaliczyłam lekarza i załapałam doła.
Po wywaidzie ogólnym opisie dolegliwości i zbadaniu ciśnienia z marszu dostałąm skierowanie w trybie pilnym na ekg i jakieś tam dwa pomiary serca. Serce mi wali jak szalone, stąd te bóle w klacie.a moje ciśnienie mierzone było kilka razy na 2 aparatach- 160/101, tetno 100:no:W poniedziałem mam zrobić pierwsze badania-morfo,tsh,ft4, z wynikami do lekarza i zobaczymy czy przyspieszona akcja serca i nadciśnienie ma swoje podłoże w niedoczynnośći tarczycy- bo kilka objawów się na to skłąda czy szukamy dalej. Czeka mnie napewno neurolog .Achh-jak nie urok to przemarsz wojska. Mam zakaz wysiłku i denerwowania się.Popijam meliske i nic nie robie dzisiaj:-)miłęgo wieczoru kobitki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry