kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam się z pracy- jak dobrze że już piatek bo bym zwariowała siedzac w pracy w taką pogode.
Dzis na tyle ciepło że odwazyłam się na jasne spodnie i wiosenną kurtke- a z rana to małe szaleństwo bo o 7 zaledwie 5 stopni. a teraz z 15
Młody mi coś podpada bo poszedł dziś spać o 9 co u niego się nuie zdarza- mam nadzieje że nic mu się nie wykluwa- bo u nas w bloku jakas trzydniówka szaleje. Kolega z którym wczoraj się Antek bawił na placu dziś rano miał prawie 40 stopni gorączki. Modle się żeby nic go nie zaatakowało.
Ja dzisiaj na 15;50 do lekarza i mam nadzieje ze dostane skierowania na morfo, na echo serca i do neurologa bo zwariuje z tym moim skaczącym ciśnieniem i całą reszta dolegliwosćci.
Co do spania- ANTEK W DZIEŃ ZAWSZE ŚPI- ale co z tego jak co noc budzi się 2-3 razy.
Elvie- dostałas moją przesyłke?? bo zaczynam się martwić ze zagineła w akcji
Wszystkich pozdrawiam cieplutko ze słonecznego Gdańska
p.s
jaki mam cudny widok z okna w pracy- na stare miasto i motławe
jak jest tak pogodnie wygląda piknie
Dzis na tyle ciepło że odwazyłam się na jasne spodnie i wiosenną kurtke- a z rana to małe szaleństwo bo o 7 zaledwie 5 stopni. a teraz z 15
Młody mi coś podpada bo poszedł dziś spać o 9 co u niego się nuie zdarza- mam nadzieje że nic mu się nie wykluwa- bo u nas w bloku jakas trzydniówka szaleje. Kolega z którym wczoraj się Antek bawił na placu dziś rano miał prawie 40 stopni gorączki. Modle się żeby nic go nie zaatakowało.
Ja dzisiaj na 15;50 do lekarza i mam nadzieje ze dostane skierowania na morfo, na echo serca i do neurologa bo zwariuje z tym moim skaczącym ciśnieniem i całą reszta dolegliwosćci.
Co do spania- ANTEK W DZIEŃ ZAWSZE ŚPI- ale co z tego jak co noc budzi się 2-3 razy.
Elvie- dostałas moją przesyłke?? bo zaczynam się martwić ze zagineła w akcji
Wszystkich pozdrawiam cieplutko ze słonecznego Gdańska
p.s
jaki mam cudny widok z okna w pracy- na stare miasto i motławe
Mieliśmy tez spotkanie z architektem i nanieśliśmy kilka zmian, czyt. M. nanosił
W poniedziałek ekipa wchodzi już nam szeregówkę wykańczać tak jak chcemy:-)
W poniedziałem mam zrobić pierwsze badania-morfo,tsh,ft4, z wynikami do lekarza i zobaczymy czy przyspieszona akcja serca i nadciśnienie ma swoje podłoże w niedoczynnośći tarczycy- bo kilka objawów się na to skłąda czy szukamy dalej. Czeka mnie napewno neurolog .Achh-jak nie urok to przemarsz wojska. Mam zakaz wysiłku i denerwowania się.Popijam meliske i nic nie robie dzisiaj:-)miłęgo wieczoru kobitki