reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ale dziś ciepełko po południu, super, że znowu piękny weekend będzie. Małża do okien chyba zagonić trzeba będzie:tak:
Całe po południe na placu zabaw dziewczyny szalały. Ola z dwiema koleżankami, a Zosia za nimi krok w krok. Rozczuliły mnie dziś obydwie, dostały od jednej mamy po merci, najpierw Ola przyleciała d Zosi ze swoim żeby się podzielić, zaraz potem Zosia. Kochane siostrzyczki:-)

Kamisia trzymamy kciuki żeby Antka ominęło choróbsko.
Też niecierpię tego okresu przejściowego z zimnymi rankami, nie wiadomo jak te dzieciaki ubierać. Ola dziś w cienkiej kurtce poszła a jak odbierałam ją z przedszkola z placu zabaw to calutka mokra była, czapka cieniutka z daszkiem ,a łepetyna jak spod prysznica. Kurczę, najłatwiej teraz jakieś przeziębienie załapać

Ella nie tylko ty taka matka wariatka jesteś. Ostatnio zdjęcia malusiej Zosi oglądałam, zryczałam się jak głupia. Taka maleńka, bezbronna była, kiedy to zleciało. Chciałabym żeby teraz na trochę czas stanął w miejscu, w najsłodszym okresie teraz nasze maluchy są, nie zdążymy się nimi nacieszyć zanim urosną

Co do małża to chyba faktycznie w szkole był:-). Ogólne organizacyjne spotkanie, o świetlicy, projektach, książkach, dodatkowych zajęciach. Jutro też jest spotkanie, tym razem dla dzieciaków

Elvie gratulacje:-)

Weroniczko powodzenia:tak:

reklama
Elvie gratulacje

Kamisia zdrówka oby szybko znaleźli co Ci dolega , no i żeby nic groźnego nie było

Olka ma gorączkę ale poza tym innych objawów brak i nie wiem o co kaman :no:
Może jakaś 3 dniówka ją dopadła zobaczymy w weekend

Elvie, gratki. Kiedy bedzie juz po przerobkach oddana pod klucz???????
Kamisia, oby Antek nic nie zlapal, no i dla Ciebie zdrowka. iech szybko zdiagnozuja co sie dzieje.

Polka adoptuje sie u starszakow. Dwa pierwsze dni mi poplakiwala, tak jak na poczatku w maluszkach. Caly dzien ok, a jak przychodze ja odebrac, to emocje uchodza i mala w ryk. Dzis bylo ok, wiec mam nadzieje, ze juz przywykla do zmiany.

Mialam kiedys Kittkowej pisac, by zacisnela zeby i dala Maji pare dni/tygodni na przyzwyczajenie, bo Majka to madra dziewczynka i sprawe zlobka szybko ogarnie.
Ja rowniez uwazam, ze zlobek u nas to byl strzal w dziesiatke. Pola mi sie tak ogromnie rozwinela tam, tyle sie nauczyla, i codzien uczy, ze poprostu wiem, ze chocbym nie wiem jak sie spinala w domu- nie zagwarantowalabym jej takiego rozwoju jak ma tam.
No i juz widze roznice miedzy nia- dzieckiem zlobkowym- a maluchem niezlobkowym.
Tak wiec, ja poprostu namawiam i polecam wszystkim.

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam:-)

wronka - jak Weronice poszło?? &&& trzymam!

kamisia - dużo zdrówka!! Nie dostałam listu, ale odblokuję Ci wszystko jutro:tak:

aniam - oby się ta gorączka w nic większego nie przerodziła.. Zdrówka dla Oli!

Zielona - to może i ja do Ciebie i Naty dołączę z tym porannym basenem, jak urodzę;-)

Katik - niech się Polcia szybko zaklimatyzuje w starszakach! Pod klucz do końca sierpnia;-)

Hejka

Też padam na cyce po dzisiejszych tańcach, na tapecie był Fokstrot i coś czuję że jutro zakwasy będą :tak:

Elvie super wiadomości, gratuluję i czekam na parapetówkę :-)

Aniam mam nadzieję że to tylko jednodniowa gorączka i jutro Olce nic się nie wykluje.

Kamisia zdrówka, odpoczywaj i nie denerwuj się, mam nadzieję że badania szybko wszystko wyjaśnią.

Katik niech Pola szybko zaaklimatyzuje się w starszej grupie.

Magda a twój małż już wie jakie masz wobec niego plany ( chodzi o mycie okien oczywiście) :-p

Filonka jak zaczęłam czytać o tym towarzystwie do zabawy dla małego to od razu pomyślałam że w ciąży jesteś ;-)To maluj kochana i nie zapomnij pochwalić się efektem końcowym.

Ella miłego imprezowania, Julka będzie zachwycona gośćmi :-)

Zielona zawsze możesz w jednym miesiącu jedną nogę wydepilować a w drugim drugą :-D Jak ja się cieszę że włosy na moich nogach rosną baaaaaardzo wolno;-)

Ewka w takim rację trzymam kciuki za odpieluchowanie:tak:

Wronka, Aga jak dzieciaczkom poszło ?

Spokojnej nocy.

Wita się córa marnotrawna... mam nadzieję, że mi wybaczycie ten okres nie bytności i to, że już mi się nie chce rozpisywać nad moimi problemami...

Annaoj,jak Cię wzięło na 3, to tylko pozostaje mi kibicować:tak:
Zielona, widać, że w nowym miejscu odżyłaś... i cieszę się, że udało Ci sie ze spaniem Kostki...
Katik, świetna sprawa z taką imprezą urodzinową w żłobku... no i w domu też sie działo
Wronka, jak przeczytałam jak Cię Weronika przed mama pochwaliła, to tak mi ciepło sie na serduchu zrobiło... chyba każda z nas chciałaby usłyszeć takie wyznanie z ust dziecka
I jak Tam? dostała sie Weronika?
Kittek, cieszę się, ze się udało z pobytem mai w przedszkolu... najważniejsze to przetrwać pierwsze tygodnie, a potem już tylko lepiej:-)
Gosiek, oby pogoda się poprawiła u Was, bo coś humor się pogorszył...
Marta, uwielbiam czytać takie pozytywne posty... ciesze się razem z Tobą
A ja mam w domu 4 dzieci :-D:-D i nawet nie jest źle , może poza porcjami jedzenia jakie poszły na kolację :-D:-D to trzeba być milionerem żeby mieć taką gromadę .

Gosieńka ile na zakupy przy 3 wydajesz :-D?

Aniam, czyżbyś jakieś ćwiczenia miała?
Elvie, no to Lenka jak widać tatusiowa cała... no, ja bym nie wyrobiła do tej godziny... ledwo wytrzymuje do 21:tak:
jak to zleciało... ostatni miesiąc został, a Ty juz takie przygotowania robisz...
No to pełna inwigilacja - zeszlam do podziemia, nadaje z telefonu .
:-D:-D:-D tak trzymaj
Sonia, jak fajnie wstać skoro świt i spędzić jeszcze takie chwile z synem;-)
Aniez, zdrówka dla chłopaków...
Agnieszka, widac, że może M. na angielski sie przestawi:confused::-p
Salamandra, u nas soczki rzadko, a jak coś to własne... do tego herbatka i mleko szczególnie rano i na wieczór...
Ewka, dobrze, że chłopaki powoli zdrowieją... no a te sterydowe zapotrzebowania S to :no: może chłopak głodny w nocy, to się budzi:confused:
P się wykąpał, wypachnił i na dni otwarte do szkoły poleciał, hmm, powinnam się martwić?;-)
:-D:-D:-D pewnie bedzie w mniejszości i musi świecić dobrym przykładem:-D:-D:-D
Kamisia, obyś szybko dostała się do specjalistów... no i oby kolejne wyniki były juz lepsze
Ella, nic dziwnego, ze Cię na wspomnienia wzięło... miłego weekendu
Filonka, nie ma jak szaleć na swoim...
Gosienka, zapomniałam że Wy balujecie... pododbno witamina C po wysiłku nie powoduje zakwasów... bedzie dobrze

Ufff... troszkę nadrobiłam... pozdrawiam i spadam, bo dzisiaj urodziny siostrzeńca, a ja nie wiem co na siebie włózyć...

My na szczęscie jeszcze drzeme utrzymujemy, bo bym chyba fizycznie nie wyrobiła, a choc Justka śpi w dzień ok. 2h to i tak pada przed 21... ale budzi się czasem o 5, więc myślę, ze jak odsmoczkuje ją z 2 smoczków, to już z drzemą w ciągu dnai się pożegnamy... tak było z Jolą...

Pospałam do 6.30, do 7 poudawałam, że jeszcze śpię, czyli nie jest źle:tak:
Ciekawa jestem co moje dziecię pocznie przy zmianie czasu

Dziewczyny za śniadanie się biorę, tata przyszedł z pracy, wyszykujemy się i lecimy z pogody korzystać

Gosieńka to ty teraz mistrzyni parkietu będziesz:-). Też mi się jakiś kurs tańca marzy, może kiedyś.....

Udanej soboty:-)

Witam i ja...
mnie za to obudził mąż i postanowiłam nadrobić:-p
coś mnie bierze, bo łażę z chusteczkami cały czas... o i to tyle na dzisiaj, bo Justa śpiewa w łóżku, a Jola marudzi jeszcze przez sen...

Miłej soboty... nas już dzisiaj nie będzie, bo mamy urodziny Szymona...

reklama
Jeestem...poczytałam ale z niewyspania niewiele zostało mi w gołwie.

Co zapamiętałam to Filonkowe problemy zdrowotne. I podobnie jak gosieńka pierwsze co pomyślałam o towarzyszu zabaw to to że jest w ciąży ;-) :-)
Elve wielkie gratulacje!! Powiem ci cieszę się tą waszą szeregówka i nie moge doczekać efektów jakbyś rodziną była ;-) ale w końcu my to taka forumowa rodzina jesteśmy :tak:

Wronia jak Weronika??

J. pięknie wierszyk powiedział bez pomyłek... ciocie w przedszkolu były zachwycone bo ponoć i pokłonił sie i mówił z odpowiednią prędkością i intonacją :szok: mnie to gadał jak katarynka i musiałam go stopować :-) w nagrodę dostał książeczkę :tak:
Zaraz się zbieramy na miasto kapcie J. kupić, adidaski M. i kilka innych rzeczy a potem obiad i podwórko... miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry