M
Mka10
Gość
Ewka, jaka dziedzina prawa sie zajmujesz?
wszystkiego po trochu, ale nic dobrze:-) bardziej to się kryminologią zajmowałam, ale to z prawem ma niewiele wspólnego, bardziej socjo czy psycho...
Ewka a czy mnie pamiec nie myli czy 3 zboj byl jednak ws blizszych planachu mnie starego nic nie ruszy... nie i kropka... on sie ppwaznie boi 3 chlopaka
))
no tak się zastanawiałam, zeby raz na zawsze pieluchy pożegnać, wreszcie jakoś po ludzku mieszkać, a nie wsio pochowane, anty-dzieci w kontaktach itp, ale to by była przeginka, wystarcza mi 2 brykaczy na razie a 3 chłop tez by zły nie był- jeszcze mam masę chłopskich rzeczy dziecięcych, Ty pewnie też więc jaka oszczędność:-)
A teraz się pochwale co mi mama ostatnio powiedziala:-). Wraca z Weroniką z przedszkola i Wercia do niej:
- babciu jesteś wspaniałą babcią
mama do niej:
- no ciesze sie bardzo ,że tak mówisz
a Wercia:
- babciu a wiesz dlaczego?
mama:
- no nie wiem...
Wercia:
- bo urodzilaś i wychowałas mi taką wspaniałą mamusię:-)
Córcia moja kochana:-);-);-)
co racja to racja:-) przesłodką masz córcię!
salamandra my pijemy głównie wodę, czasem soki, ale zwracam uwagę na skład, niektóre są dosładzane, a inne nie, najlepiej to sokowirówkę mieć i wrzócić marchewkę, jabłko itp, moja niestety gdzieś zaginęła przy tych przeprowadzkach:-(
noooo chłopaki wreszcie zdrowe, ale mnie doktorka nie pocieszyła, s od miesiaca jest na sterydach, co mu próbuję odstawić to kaszel wraca więc pewnie tych leków potrzebuje i trzeba mu bedzie coś na stałe właczyć:-(
S się całkiem ze spaniem popsół, wstaje w srodku nocy i po kuchni buszuje, uśpić go ciężko, co to będzie... a ja tak spać lubię

, "jak się nie psewrócis to się nie naucys":-)