reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej,
mieliśmy aktywny weekend i nie było nawet jak kompa włączyć.
Jesteśmy już prawie zdrowi, Mateo jutro pierwszy raz po 2 tyg. idzie do żłobka, będzie wesoło:angry:uwielbiam takie poranki..
Ddziewczyny raz jeszcze dziękujemy z Mateuszkiem za życzenia, to naprawdę miłe.
Zdrówka dla Lenki! udanej kawki dziewczyny.
magda zdrówka dla Oli, teraz taka pogoda dziecko się zgrzeje, wiatr zawieje i choroba gotowa!
udanego wieczoru dla wszystkich

reklama
Marta, bardzo sie ciesze, ze Olka robi postepy. Oby tak dalej.

No, krew nie woda. Mloda bez watpienia jest Latynoska. Slyszy muzyke i kreci dupalem. Musze sprawdzic od jakiego wieku do szkoly tanca przyjmuja...

Witam wieczorową porą;-)
Ciocia Gosieńka już jakiś czas temu wybyła do domu, a mnie ścięło i poszłam na godzinę w kimę.
Lenka dziś cały dzień nie śpi, więc zaraz będziemy ją kąpać i miejmy nadzieję, że szybko uśnie, bo marzy mi się jakiś romantyczny wieczór z M.

Beti - zdrówka! Fajnie Cię znowu czytać:tak:

annaoj kce - kurcze, długo to trwało..U nas dziś właśnie lepszy dzień, gorączki nie ma, oby to nie było chwilowe..

kittek - ale mi ochoty na włoską knajpkę narobiłaś.. Tiramisu jeszcze mam i chętnie przehandluję za makaron:-D

kamisia - coś mi się z oripocztą stało i odpisać nie mogę, bo wyskakuje błąd. Braki dostaniesz wraz z następnym zamówieniem.

gosienko- dziękujemy za wizytę, prześliczne jajo i palmę. Daj znać jak dotrzesz do domu. Mam nadzieję, że udało Ci się w ikei kupić ten wazon a jak nie to ja będę polować:tak:

Zielona - od 2 lat już w niektórych szkołach przyjmują, więc Kostka się będzie od września łapać:tak:

Uciekam szogunowi kąpiel szykować i kaszę do snu robić;-)

Elvie, super ze kawka udana.
Co do szkoly, to jeszcze sie zobaczy... Teraz musze sie rozejrzec, czy w pipidowie nie ma jakiegos kursu, na ktory zgroze by przyjeli... musze popytac.
Jak Lena?

Hejka

Wróciłam z udanej kawki, Leolinka to mała słodzinka i typowa kobietka bo świecidełka ją interesują, uśmiech ma boski :-) i grzeczniutka taka :tak: Elvie wygląda kwitnąco w ciąży :tak: Tiramisu przepyszne i sernik z truskawkami też a kawa zrobiona przez M mistrzostwo świata, moja dieta poszła precz ;-)

Elvie bardzo dziekuję a chłopcy jeszcze bardziej, jeszcze nie śpią tylko walczą z grą :-) Udało mi się wszystko dostać to co chciałam w Ikei ale bite dwie godziny tam siedziałam ;-)

Zielona mam nadzieje że coś ciekawego znajdziesz dla Kostki.

gosia23 oby jutrzejszy poranek był spokojny, super że impreza udana.

Marta super że Olka coraz więcej potrafi.

Kittek ale mi smaka narobiłaś tą włoską restauracją, jak będziemy w wakacje to koniecznie musimy iść tam na obiad:tak:

Anna ach te teściowe zawsze muszą wtrącić swoje trzy grosze;-)

Beti zdrówka kochana.

Nata super że imprezka urodzinowa udana.

Magda zdrówka dla Oli i łączę się z tobą w bólu bo też nie znoszę zmiany czasu:no: głowa mi pęka

Wronka w takim razie czekamy na wyniki, mam nadzieję że Weronika się dostanie :tak:

Miłego wieczorku babeczki

hejkA
Ni miałam nawet jak wczoraj wpaść bo pojechałam na impre z koleżankami z BB i tak sobie pobalowałyśmy do 4 rano . najpierw żarcie a potem potańczyć polazłyśmy . dziś tylko cały dzień łaziłam i patrzyłam gdzie tu się kimnąć . zaraz więc idę odsypiać .
Olka nadal na gorączkę , ale obstawiam 3 dniówkę bo nic innego jej nie dolega . czekam jeszcze jutro a we wtorek jak coś do enel medu skoczę . dziś zjadła miskę zupy i chlebka . potem zagryzła gotowanymi kartoflami . na kolację tylko actimela chciała . ale wmuszać w nią nie będę .

Anna moja teściowa też się krzywiła jak poruszyłam temat spłecznej szkoły - argument że kazdy chodzi do państwowej i żyje :-D:-D

Zdrówka dla dzieciaków bo widzę że sporo się pochorowało .

Ja dziś w domu siedziałam bo jakoś wydawało mi się że jest zimno i nie wiem czy było , czy to z braku snu :-D

Zielona - dziękuję! Lena niczym okaz zdrowia, tańczy, szaleje, spać nie chce a w dzień ani minuty nie spała. Nie wiem skąd ona ma tyle energii.. Teraz M. poszedł z nią walczyć.

gosienko - cieszę się, że zakupy udane i że gra spodobała się chłopcom;-)

aniam - nieźle zabalowałaś:-D Zdrówka dla Oli!

Uff.. Lenka padła:happy2: Idę sobie bezalkoholowego drina z tej okazji zrobić:-D

reklama
Witam i ja.. od godziny na nogach:-)

Lenka wstała o 7:40, więc ja wraz z nią. Ona ogląda baję i kaszę popija, M. jeszcze chrapie a ja już zamówienia z ori poskładałam, bo dziś pierwszy dzień katalogu. Na 12:00 lecę na gorącą czekoladę z koleżanką, więc wcześniej muszę jakąś zupkę wyczarować, aby M. miał czym stwora nakarmić.

Zastanawiam się, czy nie puścić Leny do Pajdokracji..? Wczoraj już dzień bez leków i czuła się ok, gorączka poszła w niepamięć, dzisiaj też ma się dobrze, ale kontrolę mamy dopiero jutro o 9:30. Co Wy byście zrobiły?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry