reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie- u nas mAły czesto zasypia tam gdzie się bawi i nie ma reguły czy to podłoga w kuchni, czy to w salonie czy to w pół łóżeczka ,bo nie zdążył zarzucić nóg do środka,czasem pod stołem w domku z koca :) dzieci są śmieszne , a najlepsze że jak sie go pytam lub wysyłam spać to mówi ,że nie chce a za 5 min znajduje go własnie gdzies leżacego.:-)

reklama
Ella - trzymam za Was kciuki! Staranka są bardzo przyjemne;-)

Zielona - wolałabym aby dzieci miały urodziny w różne dni, ale może.. może..;-)

Filonka - uff.. to mnie uspokoiłaś, bo się źle z tym jej zaśnięciem na zimnych płytkach czułam..

Prezentacja gotowa, konkursy rozwiązane, mailing zrobiony.. o 20:30 konferencję zaczynam.. a taaaaaaaaak mnie się nie chce, że szok:zawstydzona/y:

Zamówiłam sobie kawkę u M. a do niej sernik:happy2:

Witam! Chłopaki poszły do żłobko- przedszkoli. Bartkowi włączył się "tasiemiec" i wciąga co się da ;-))) Kuba też nie lepszy :-)
Weekend był spacerowy :-) i rowerowy :-)

Aniam przyznaj się co piłaś ;-)))
Elvie nie pomogę, bo u nas po chorobie musze dac zaświadczenie czy dziecko zdrowe, więc ja z przyzwyczajenia chodzę do pediatry, zanim młody pójdzie do żłobka.

No niestety tylko cole bo autem wracałam :baffled:

aniez - u Ciebie zimno?? Hmm.. a ja w sukience bez rękawów i cieniutkim materiałowym płaszczu byłam i mi gorąco:tak:

Wracając ze spotkania wpadłam do warzywniaka i kupiłam szczaw. Zupka wyszła przepyszna, do tego jajko i grzanki. Na drugie sałatka grecka i obiad mam zaliczony:-)
Młoda oczywiście pomarudziła, niewiele zjadła a teraz za cholerę nie chce iść spać:no:

Bo ciebie to hormony ciążowe grzeją .

J do krakowa pojechał a ja znowu sama kwitnę . Olka już ma się dobrze , także jutro sio do przedszkola

aniam - szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo byś do mnie mogła wpaść na tiramisu i sernik;-) Fajnie, że Ola zdrowa. Lenka tez jutro po kontroli do Pajdokracji spada, a ja odpocznę, uff..

Elvie jak się ogarniesz , to zapraszam do siebie na week :-D:-D gdybym nie pracowała to pewnie już dawno bym wpadła bo ja często jeździłam z J na delegacje i przy okazji odwiedzałam koleżanki z BB , z Szymkowego znam większość

aniam - ja Warszawę i okolice będę miała zapewne we wrześniu najwcześniej jak nam ori konferencję zrobi, więc się wtedy wproszę:tak: Ciebie do Wrocka też zapraszam, a później do Mirkowa:-)

polozylam zgroze spac o 19ej. poszlam do kina i na piwko. Jak grzeczne dziecko o 23ej bylam z powrotem. Patrze, a zgroza oczy jak piec zlotych i szaleje... To mi sie "przyjemna noc" zapowiada...

Zielona - witaj w klubie, moja gnida nadal nie śpi, my już w łóżkach a ta pinda mała sobie jaja robi z odkładania jej do łóżeczka, ja już z siebie wychodzę:no:

reklama
Hejo witam o poranku po długi weekendzie ale się wybyczyłam :tak: byliśmy na wsi pogoda w miarę ok, Natalka wybiegała się na podwórku poganiała ze zwierzakami radochę miała po pachy. Miałam ze sobą laptopa ale tak powoli otwierały mi się stronki że zwątpiłam i dałam sobie spokój.
Elvie przed wczoraj śniłaś mi się, przyjechałaś do mnie chodziłyśmy nocą po mieście, zwiedzałyśmy i drinkowałyśmy impreza była przednia :-D

zabieram się za nadrabianie bo sporo zaległości mam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry