reklama

Kwietniówki 2010!!!

Spałam całe tłuste 5,5 h i padam na twarz... ale ponieważ w weekend ma nie być pogody, to sobie zrobimy dzień lenia ;-) świątecznych porządków nie robię, to sobie poodpoczywam.

Bartulę mi przyjęły, wysypka wygląda na AZS do tego ma pokrzywkę, co jest objawem alergii- wydaje mi się, że kontaktowej, bo ma to tylko w żłobku :-(

Sonia- ta zdolność dzieci do przyswajania wiedzy mnie nieustannie zadziwia... człowiek godziny poświęca na wkuwanie, a taki 5 latek sobie bajki ogląda i chłonie :-D Kuba pójdzie do szkoły chyba jako siedmiolatek, ale jak pyta, to odpowiadam, co widzę :-)

Nata- gratki dla Julci :-) już pora pożegnać smoki :-) dzielna dziewczynka!

Zielona- mówisz... może kiedyś do tego języka wrócę :-) niemiecki też u mnie mocno bierny, a mówiłam płynnie... tylko prawie 20 lat temu :-)

reklama
Dobry dzień.

Gosieńka- i tak miałam zrobić, że wypiję se na noc meliskę, lecz już sie skączyła, więc sięgnęłam po Tatre na rozładowanie napiecia i na pół z chcrzestnym małego wypiłam i poszłam spać.Bravo dla Emilka
Beti tobył "Johan Carter" , czy jak to sie pisze, totalna bajka, niby akcja była ale nic z niego nie wyniosłam.
Aniez :-D fajnego masz synka.
Co do tekstów u nas ostatni mały tak: przylatuje i woła do mnie "mama ma moć, mama ma moć"pytam co to ta moć, a on bierze mnie za rękę i prowadzi do pokoju gdzie stoi żelazko, wtedy zakumałam że to z reklamy zapamietał :-D.....albo kiedyś Kacper mówił na mysz "pipi"ze tak robi. ostatnio przychodzi i mówi "myć ma oko"i tak kilka razy powtarza, pytam co to ta myć? a on z wyrzutami ze nie wiem "mamo myć to pipi!" to mieliśmy z tego ubaw.
Nata - no to gratki za odsmoczkowanie!

Dziewczyny jeszcze raz bardzo wam dziękuję z miłe powitanie powrotne :-)
aniez - bo Kubusie już tak mają, że dziewczyny wyrywają. No i brawo dla Kuby za jego zdolności :-D super!! no i recytowanie mu nie potrzebne, lepiej mieć tłumacza niż artystę ;-) artystę w domu mam i odradzam :-p

zielona - no to nieźle widzę kostka sie uczy mówić... mój to tylko sylaby mówi, albo krótkie zwroty... a tak nawija tylko w sobie znanym języku.

annaoj - bardzo mi miło że o mnie pamiętacie :-) dziękuję :-)

elvie - Q nie lubi czekolady... dlatego jak dostaje kinder czekoladę czy coś innego to nie oponuję... poświęcę się i zjem :-D

ewka - a dziękuję w miarę... jakoś do przodu. Q przeszedł mocno ospę, kilka przeziębień i już jest w miarę oki. w przyszłym tygodniu jadę z nim w tatry.

filonka - miło czytać, że o mnie nie zapomniałyście. Zdrowka dla Kacperka! a u Q takie zachowanie jest na porządku dziennym... :eek:

beti - a miło że i Ty powróciłaś :-) aniam - melduję się kochana z rana!

Hejka

Mam dzisiaj gaciówę, leżymy jeszcze z Helą w łóżku, @ przylazła w nocy :no: migrena też i najchętniej głowę bym sobie odkręciła :wściekła/y:Dzięki bogu zupę mam od wczoraj a drugie danie chłopcy zjedzą u taty na wsi .

Kici jak fajnie się ciebie czyta z rana :tak:

Filonka piwko też dobre na odstresowanie ;-)Mam nadzieję że dzisiaj już w lepszym humorze :tak:

Aniez Emilo to ma diabeł pamięć:tak: pani w szkole się śmieje że jak ich pyta jakiegoś tekstu z czytanki to jak przychodzi jego kolej to on już zna go na pamięć ;-) dlatego teraz z reguły idzie na pierwszy ogień :-)

Agnieszka ja mam tylko nadzieję że o innych ważniejszych sprawach będzie mnie jednak informował bo już się zaczynam bać ;-) Smerfa marudy nie zazdroszczę .

Nata brawo dla Juleczki, mądra dziewczynka:tak::-)

Sonia u nas z mówieniem identycznie jak u was , starszy najszybciej zaczął mówić a młoda to daleko w polu ;-)

Zielona przez ciebie bigosu mi się zachciało :-) mam nadzieję że z twoim żołądkiem wszystko już ok;-)

Aniam super że Olka taka gaduła , chyba przyślę Helenkę do niej może czegoś ją nauczy :-)

beti zdrówka, a może na te zatoki jakieś inhalacje ? Bólu pleców wiem co czujesz, no cóż kochana starość nie radość :-p
Niezależność mojego syna jednak czasami mnie przeraża ;-)

Kittek ty to kiedyś głowy zapomnisz, zwolnij babucho ;-)

Wracam na kanapę.
Miłego dnia.

Witam:-)

U mnie nocka średnia, bo w dzień kobiet Lena mi włożyła łodygę goździka do ucha, bolało mnie 3 dni i przestało, a dziś w nocy spałam z dłonią przy uchu i jak mi zassało to myślałam, że padnę. Boli do teraz, ale nie cały czas tylko przy połykaniu, smarkaniu itp. Chyba sobie tee tree na waciku zaaplikuję, bo innego pomysłu nie mam.

gosienko - współczuję migreny, oby szybko poszła precz!

sonia - Twoja M. dama jak moja L., jak gosienka u nas była to też korale poszły w ruch:tak: No i czapek Lena ma masę i zmienia namiętnie, nawet po domu chce w nich łazić.

aniez - oby wysypka Bartuli szybko minęła!

nata - trzymam kciuki, by Jula o smoku całkiem zapomniała. Po cichu zazdroszczę, bo moja nadal smoczyca:baffled:

kici - Ty chuderlak jesteś to możesz jeść;-) Lenka też jeszcze jakiś czas temu nie chciała czekolady a teraz za nią szaleje, więc musimy chować.

Fajnie jest mieć siostrę w gościach - wstała, Lenką się zajęła, gary pozmywała, żyć nie umierać:happy:

Chodzi za mną zmiana koloru włosów, muszę paletę Goldwell dorwać i coś wiosennego sobie wybrać.
Poza tym przewertowanie szafy chętnie bym zrobiła, ale czekam do porodu a konkretniej do tego jak schudnę;-)

witam, jakos szaro-buro dzisiaj i nic mi się niec chcę.
Kurcze chciałam iść w piątek do teatru, ale mama nie chce zostać, więc chyba nic tego nie będzie :-(
Gosieńka gratulacje dla Emila!!
Elvie ale z Ciebie łasuch:szok:
Co do rosyjskiego, to ja się uczę od roku w pracy. Zawsze bardzo mi się podobał, więc się cieszę, tym bardziej, że teraz z innym nastawieniem się uczę niż kiedyś się np. angielskiego uczyłam. Wiem, że chce mówić, a reszta sama przyjdzie.

uciekam pracować.

napadło mnie i mam posprzątane w szafkach :-D, kurze starte...jeszcze tylko skończe łazienkę i podłogi przemopuje i mam porobione :-p szkoda że nie na długo bo moje kurki tak brudzą że podejżewam jutro podłoga bedzie w stanie takim jak bym 2 tygodnie nie myła ... a to woda a to herbata gdzieś kapnie, tu ciasteczko się rozkruszy... :-p

Ide nastawić jakąś zupę i zmykam do dokumentów... jeszcze tylko 6 mi zostało... a co jeden to dłuższy :-p

reklama
Agnieszka skąd u Ciebie tyle energii ja dzisiaj jestem nie do życia okropnie się czuję i w ogóle wszystko mam na nie ...

sonia, elvie czyli mamy małe damy moja też uwielbia paradować w koralach i się stroić w moje buty

annaoj witaj w klubie a myślałam że to tylko ja mam taki dzień
gosienko nie zazdroszczę @ oby szybko minęła

dzisiaj zaczęłam dietę 3 dniową oczyszczającą ale chyba nie dotrwam do końca głowa mi już pęka a pomyśleć że jeszcze 2 dni tak będę musiała wytrzymać oooo nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry