aniez
Fanka BB :)
Spałam całe tłuste 5,5 h i padam na twarz... ale ponieważ w weekend ma nie być pogody, to sobie zrobimy dzień lenia ;-) świątecznych porządków nie robię, to sobie poodpoczywam.
Bartulę mi przyjęły, wysypka wygląda na AZS do tego ma pokrzywkę, co jest objawem alergii- wydaje mi się, że kontaktowej, bo ma to tylko w żłobku :-(
Sonia- ta zdolność dzieci do przyswajania wiedzy mnie nieustannie zadziwia... człowiek godziny poświęca na wkuwanie, a taki 5 latek sobie bajki ogląda i chłonie
Kuba pójdzie do szkoły chyba jako siedmiolatek, ale jak pyta, to odpowiadam, co widzę :-)
Nata- gratki dla Julci :-) już pora pożegnać smoki :-) dzielna dziewczynka!
Zielona- mówisz... może kiedyś do tego języka wrócę :-) niemiecki też u mnie mocno bierny, a mówiłam płynnie... tylko prawie 20 lat temu :-)
Bartulę mi przyjęły, wysypka wygląda na AZS do tego ma pokrzywkę, co jest objawem alergii- wydaje mi się, że kontaktowej, bo ma to tylko w żłobku :-(
Sonia- ta zdolność dzieci do przyswajania wiedzy mnie nieustannie zadziwia... człowiek godziny poświęca na wkuwanie, a taki 5 latek sobie bajki ogląda i chłonie
Kuba pójdzie do szkoły chyba jako siedmiolatek, ale jak pyta, to odpowiadam, co widzę :-)Nata- gratki dla Julci :-) już pora pożegnać smoki :-) dzielna dziewczynka!
Zielona- mówisz... może kiedyś do tego języka wrócę :-) niemiecki też u mnie mocno bierny, a mówiłam płynnie... tylko prawie 20 lat temu :-)
migrena też i najchętniej głowę bym sobie odkręciła
Dzięki bogu zupę mam od wczoraj a drugie danie chłopcy zjedzą u taty na wsi .