Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nata to ten sam artykuł czytałyśmy. Mnie się bardzo takie większe rodzinki podobają. Oczywiście uważam, że w posiadaniu dzieci trzeba być odpowiedzilnym, żyjemy w czasach jakich żyjemy i nie można rodzić jedno za drugi, jeśli nie mamy warunków, bo przyszłość dzieciaczków się liczy. Bardzo mi się nie podoba, że właśnie wszyscy mają takie podejście, że jak ludzie mają więcej dzieci to coś z nimi nie tak.ja ostatnio czytałam artykuł o Rodzinie wielodzietnej 2+10 - żadna patologia, rodzice po studiach, Mama zajmuje się domem Tata pracuje na uczelni - pomagają im "dobrzy" ludzie - artykuł jest strasznie ciepło napisany, że to nie kwestia ciemnoty, braku antykoncepcji - Oni (rodzice) nazywają to "eksperyment na Bogu - bo skoro istnieje, to nie da im zginąć"
i już mam serdecznie dość
dodatkowo Helence włączył się smerf maruda .

jeszcze będę podziwiać takich ludzi, ale jeśli są to dzieciaki na zasadzie "co rok to prorok" i każde "z innym" i bez żadnego zaplecza finansowego bo mamusia ciągle w ciąży i nikt nie pracuje no bo jak skoro kazde z innym, to wybaczcie ale tutaj litości mieć nie będę i nie pomogę bo mnie cholera trafia jak takie coś widze...
, ona nawet czasami zapominała jak które dziecko ma na imię
Ale oni żyli dzięki Caritasowi, opiece społecznej i darom z kościoła chociaż tak te wszystkie dary sprzedawali aby mieć na wódę a dzieciaki jadły suchy chleb
I nikt nigdy jej żadnego dziecka nie odebrał
bo twierdzili że nie ma podstaw 
a sama już kilka razy była na odwyku
W tym momencie jestem za sterylizacją takich ludzi.
ja rozumiem że alkoholizm sie leczy i można z tego wyjść ale jeśli ktoś trafia kolejny raz na taki odwyk to powinno się go na dzień dobry wysterylizować
a dzieci odbierać bez szukania durnych podstaw bo dzieciom się ewidentnie źle dzieje i lepiej im bedzie w domu dziecka gdzie będa miały pewne ciepłe jedzenie i swoje łóżko do spania... i szansę że ktoś je prawdziwie pokocha...