reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jestem, wszystko Maćkowe wyprane mam już i wyprasowane - uff:happy:
Siedzę na piłce, bo z brzuchem już mi niewygodnie w żadnej pozycji:baffled:
Wczoraj się przeforsowałam to dziś cały dzień odczuwałam jakieś bóle dziwne.

Spadam książkę kończyć czytać, bo wczoraj już mi się nie udało. Dziś pewnie też kilka stron przeczytam i padnę.
Spokojnej nocki!

reklama
Dzieńdoberek:-)

Helenka nam wczoraj padła o 18 :szok: i pospała do 7 więc wyspani jesteśmy nawet z naddatkiem ;-)

Elvie ty tak nie szalej z tymi porządkami bo jeszcze przed czasem urodzisz, niech sobie Maciek jeszcze w brzuchu posiedzi:tak:

Zielona coś czuję że dzisiaj to będziesz wredną matką ;-)

Aniam w takim razie witamy J w klubie rodzin wielodzietnych :-D

gosiek prześlij nam trochę ciepełka:tak:

gosia 23 uśmiałam się czytając o tym piątoklasiście - tak mało potrzeba do szczęścia :-D

Anna ta piosenka kojarzy mi się z naszą Zosienką i zawsze gdy ją słyszę to łezka poleci:-(
To same imprezy ci się szykują, zazdroszczę wszyscy nasi znajomi tak daleko mieszkają :-(

Agnieszka no popatrz nawet wizyta u ginekologa może sprawić trochę satysfakcji :-p Oczywiście chodzi mi o satysfakcję wizualną ;-)

Aga 2010 super że Sebek już nocki przesypia:tak:

Isabela ależ z ciebie zagoniona kobieta, spokojnie poczekamy :-)

Kici jak tam Kuba dzisiaj?

Marta szczęśliwej podróży:tak:

Miłego dnia kwietniówki:-)

Kurcze ale mnie cos rozklada... z nosa leci ciurkiem, glowa bol4, gardlo rowniez...masakra...

Dzis idziemy wczesniej do osrodka bo dziewczynka ktora tez jest na turnusie ma urodzinki i jestesmy na imprezke zaproszone:)

A po 16 jedziemy do domku. W maju tu wrocimy:)

Milego dnia!

witam, szybciutko poczytałam i znikam
Anna ta piosenka kojarzy mi się z naszą Zosienką i zawsze gdy ją słyszę to łezka poleci:-(
To same imprezy ci się szykują, zazdroszczę wszyscy nasi znajomi tak

Mnie też z Zosiąsię się kojarzy, ale nie tylko.
Elvie wrzuć Ty sobie troszkę na luż.
Gosia poprosze troszkę tego ciepełka, u nas śnieg dzisiaj padał:baffled:
miłego dnia

zielona oj brakowało mi tych Twoich przeróżnych historii... no ale fakt, że czytając takie rzeczy człowiek nabiera innego spojrzenia na własne problemy...

aga2010 - dziękuję bliźniak już rozrabia jak rozrabiał i nie ma śladu że coś się działo ;-)

aniam - no problem w tym że serki waniliowe je i nie ma problemu... chociaż przecież właśnie przez neitolerancje laktozy był na pepti jak skończył miesiąc... ale myślę, że on po prostu zależy jaki produkt mleczny zje... mleka nie pije od 10 m-ca życia... :eek: nie lubi... ja często piję mleko i mu daje łyka to aż się wzdryga i krzyczy NIE NIE NIE

gosienkag - dziękuję mój mały gnom już ma się świetnie :-)

marta - zdrówka życzę... mnie od rana gardło boli... lepiej, żebym się wyleczyła :-p w końcu w niedzielę jadę w góry i nie mam zamiaru tam chorować.

elvie - a dziewczyny mają rację, zwolnij troszkę :-)

Witam się grzecznie o poranku już po pierwszej kawie i życzę miłego dnia

witam...
J. dzisiaj w domu został bo tak kaszle że :szok: musze spróbować go na dzisiaj umówić...ciekawe czy się mi uda... jak nie to na poniedziałek...

poczytałam ale dzieciarnia mi odpisać nie da... w każdym razie "wesoły" weekend mi się zapowiada...

Hej

Cała polamana jestem. Borys ma katar od kilku dni, niby było juz lepeij, a teraz znowu mu leci jak z kranu. Calą noc u nas w sypialni się wybudzal, poplakiwał i krecil...ech nie wyspana jestm. Weronika za to od paru dni narzeka na gardełko, ze ma sucho w gardle i jak cos je to jej staje w gardełku. Zajrzalam jej i nie wiem bo się nie znam, ale wydaje mi się ,ze jakby migdalek był lekko przerosniety, bo nie ma przestrzeni między migdalkami a języczkiem. Lekarzem nie jestem , ale jakos tak mi dziwnie to wyglada. Także powiedzialam T żeby zarejestrowal dzieciaki do lekarza, wole sprawdzic co się dzieje.

Aha laski potrzebuje pomocy....Weronika 3 kwietnia ma przedstawienie w przedszkolu i ma byc......KURĄ, oczywiscie ja musze jakis strój skombinowac, ale tak myslę i mysle od paru dni i coś weny nie mam. W wekeend juz musze coś wykombinowac. Pomóżcie pliiissss, macie jakieś pomysły???

wronka ja bym się inspirowała teledyskiem o kaczuszkach, bo kaczuszka podobna jest do kurczaczka przynajmniej jeśli chodzi o nogi... czyli rajtki w kolorze kurzych nóg (pomarańczowe) spódniczka jak baletnica w kolorze kurczaczka, koszulka zwykła z długim rękawem ewentualnie na rękawy doszyć jakieś piórka no i czapka na głowe z oczkami i dzióbkiem :-)
[video=youtube;zW1_ANe0l94]http://www.youtube.com/watch?v=zW1_ANe0l94[/video]

a tutaj proszę masz link do kilku pomysłów:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,566,95571737,,Pomysl_na_przebranie_za_kure.html?v=2

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny :)

My jak zawsze zabiegane, ale chciałąm Wam się pochwalić, że na bilansie 2-latka moja córusia osiągneła 50'ty centyl w wadze i wzroście:szok::-)- lekarka w szoku- ja też- widac krakowskie powietrze odżywcze bardzo :-D widac można jeśc 3x dz. i mieć idealną wagę- musze się od niej uczyć bo po jej urodzinach przytylam 3kg :angry::confused2: nie myślałam że można 3kg+ w 3dni:eek::confused2: ale widac że w moim przypadku się da:sorry:
Poza tym nic takiego ale to żywe srebro jest wszędzie więc o siedzeniu przy kompie nie ma mowy.
Akcja okna przez cały tydzień , poza tym ile się da spacery, place zabaw itd. W weekend firanki itd.

Kici- fajnie, że tu wróciłaś :) Mam nadzieję że wiadome sprawy się porozwiązują i wiosenne słońce zaświeci u Was.

Elvie- Ty weź kobieto nie szalej tak z tymi porządkami bo przyjdzie Ci się z Maciusiem spotkac wcześniej niż powinnaś- pamiętasz dobrze jak to działa ;-)

Wronka- jak bym tego koguta co Ci kici podesłaął przerobiła na kure tylko łatwiejszą i będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry