zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Salamandra, nie wiem czy eks ma wsparcie w swojej pannie. Podejrzewam jednak, ze nie. Szczesliwie z jego twarza naprawde nie jest bardzo zle. Nos i usta troche zdeformowane, policzek tez inny niz drugi, dolna powieka nieco za nisko. Jak na stan po tak ciezkiej operacji (jakiejkolwiek operacji) przebytej przed czterema miesiacami - jest dobrze. Po plastyce bedzie bardzo dobrze.
Glupkowatym lekarzem sie nie przejmuj.
Katik, ja to juz nie wiem co z tymi naszymi ciezarowkami zrobic... Czy zolta kartka poskutkuje... Salamandra to nam chociaz wstawila zdjecie, gosia moze tez koniec koncow to zrobi, ale elvie... Kochana, ja tam juz od ponad roku czekam na elvie zdjecie w bandazowej sukience i doczekac sie nie moge ;-)
Glupkowatym lekarzem sie nie przejmuj.
Katik, ja to juz nie wiem co z tymi naszymi ciezarowkami zrobic... Czy zolta kartka poskutkuje... Salamandra to nam chociaz wstawila zdjecie, gosia moze tez koniec koncow to zrobi, ale elvie... Kochana, ja tam juz od ponad roku czekam na elvie zdjecie w bandazowej sukience i doczekac sie nie moge ;-)

parę razy mu się zdarzyło że nie spał w dzień ale to na palcach moge policzyć... dzięki bogu mimo że w dzień śpi 2 godziny (około) to wieczorem 20 już praktycznie zawsze śpi... i mam spokój... :-) Gdyby mi urządzał takie tańce jak Kostka i twoja Lena to tez bym go pomęczyła i przestawiła
w ogóle życze wszystkim mamuśkom spokojnej nocki :-)