aniam141
Wrześniowe mamy 2008
Gosieńka a zrób sobie 4 sztukę to dogonisz mojego J he he
Olka też raczej mleka nie pije ale jedzą żółte sery i to im wystarczy /
Salamandra jak Cię wkurzył to zmień po co się męczyć . Niby co masz się stresować przed każdą wizytą bez sensu .
Elvie skąd Ty masz sił tyle co , jeszcze po sklepach ganiasz . Tylko nie urodź kupując lampe do domu

Dziś testowałam Twojego angel care , pięknie się świeci ta lampka , temperaturę pokazuje , pika przy zaniku oddechu tak że umarłego by na nogi postawiło
super sprzęt . Nawet folie ma jeszcze na wyświetlaczach .
Piateczek piątunio a tu piździ jak w kieleckim , szlag by tą pogodę . Oby do lata .
zielona oj brakowało mi tych Twoich przeróżnych historii... no ale fakt, że czytając takie rzeczy człowiek nabiera innego spojrzenia na własne problemy...
aga2010 - dziękuję bliźniak już rozrabia jak rozrabiał i nie ma śladu że coś się działo ;-)
aniam - no problem w tym że serki waniliowe je i nie ma problemu... chociaż przecież właśnie przez neitolerancje laktozy był na pepti jak skończył miesiąc... ale myślę, że on po prostu zależy jaki produkt mleczny zje... mleka nie pije od 10 m-ca życia...nie lubi... ja często piję mleko i mu daje łyka to aż się wzdryga i krzyczy NIE NIE NIE
gosienkag - dziękuję mój mały gnom już ma się świetnie :-)
marta - zdrówka życzę... mnie od rana gardło boli... lepiej, żebym się wyleczyław końcu w niedzielę jadę w góry i nie mam zamiaru tam chorować.
elvie - a dziewczyny mają rację, zwolnij troszkę :-)
Witam się grzecznie o poranku już po pierwszej kawie i życzę miłego dnia
Olka też raczej mleka nie pije ale jedzą żółte sery i to im wystarczy /
Salamandra jak Cię wkurzył to zmień po co się męczyć . Niby co masz się stresować przed każdą wizytą bez sensu .
Elvie skąd Ty masz sił tyle co , jeszcze po sklepach ganiasz . Tylko nie urodź kupując lampe do domu

Dziś testowałam Twojego angel care , pięknie się świeci ta lampka , temperaturę pokazuje , pika przy zaniku oddechu tak że umarłego by na nogi postawiło

super sprzęt . Nawet folie ma jeszcze na wyświetlaczach . Piateczek piątunio a tu piździ jak w kieleckim , szlag by tą pogodę . Oby do lata .
nie lubi... ja często piję mleko i mu daje łyka to aż się wzdryga i krzyczy NIE NIE NIE
w końcu w niedzielę jadę w góry i nie mam zamiaru tam chorować.
:-) bo M. też naśladuje J. jak ćwiczy wymowę :-) a jak powtarza te wszystkie słówka :-) no ubaw po pachy 

Najważniejsze że z małą wszystko ok