Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Polusia do szkoly pojdzie w wieku lat 4 i pol. Co prawda pierwszy rok to tzw Reception Class, ale generalnie juz w szkole a nie w przedszkolu.Sonia- A! Czyli zerówka :-) Kuba też pójdzie do zerówki, najprawdopodobniej, a do szkoły jako 7.latek. Ale problemów ze wstawaniem nie ma, bo jak idzie do przedszkola to wstaje o 7:00 :-) zerówka też chyba będzie przyprzedszkolna, bo mam zaufanie do miejsca, poza tym przez rok prowadziłabym dzieciaki w jedno miejsce :-) za miedzę ;-) i bardzo mi to pasuje![]()
Cholerka, boedny ten Twoj maz, a z Ciebie paskuda a nie zona- tak go na poniewierke zostawic. Mam nadzieje, ze zamrazarke zostawilas wypchana po brzegi daniami wczesniej przygotowanymiRozmawialam z maloznem. Znowu sie skarzyl... Jaki on biedny, sam musi posprzatac, poprac, ugotowac - a przeciez nie potrafi - zajac sie tysiacem innych rzeczy i jeszcze wyskoczyc do pracy. Dobrze, ze go odciazylam zabierajac ze soba dziecko, bo nie wiem jak ta moja bieda dalaby sobie rade, taki samiutki... Mi sie zawsze wydawalo, ze siedzenie w domu to sama przyjemnosc, tyle wolnego czasu.... buhahahahaha

Matko, co za power w Tobie siedzi?????Jestem, wszystko Maćkowe wyprane mam już i wyprasowane - uff
Siedzę na piłce, bo z brzuchem już mi niewygodnie w żadnej pozycji
Wczoraj się przeforsowałam to dziś cały dzień odczuwałam jakieś bóle dziwne.
Spadam książkę kończyć czytać, bo wczoraj już mi się nie udało. Dziś pewnie też kilka stron przeczytam i padnę.
Spokojnej nocki!
buahahaha, Kici swietna radawronka ta strona jest dobra:
Zrób sama przebranie dla swojego dziecka :-) - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.
tyle, że masz koguta, ale do kury już blisko :-)