zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Katik, na przepisowym wrzucam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Facet przeprosił i wyjaśnił, że zapytanie przyszło z Lublina, babcia ma być przesłuchana w charakterze świadka, sprawa dotyczy jednej z Konsultantek z mojej grupy, która zrobiła zamówienie za prawie 2tys. zł i za nie już przeszło rok nie płaci, a jak ją windykacja zaczęła ścigać to ona zeznała, że nie podpisywała żadnej faktury i że zapewne sponsor (czyli osoba wprowadzająca ją do ori, wówczas firma była na moją Babcię, czyli babcia) musiała na jej konto zamówienie zrobić
W poniedziałek babcia musi iść i zeznać, że nic takiego nie robiła, dodatkowo ma wziąć dobrze piszący długopis i kilka zdań napisać, aby mogli zbadać czy podpis złożony na fakturze należy do mojej Babci. Oczywiście nie należy, ale sprawdzić muszą i ile się przy tym Babcia stresu najadła to jej.
Trzeba mieć tupet, by towar zamówić a później się do podpisu nie przyznać. Podzwoniłam w między czasie do osób, które są nade mną w strukturze i też już w swojej ori-karierze takie przypadki mieli. Raz wyszło, że paczkę odebrała i podpisała kurierowi sąsiadka, a raz matka za córkę i córka się odbioru wyparła. Ciekawe, co u nas wyjdzie..? Babcia powie, że biuro prowadziłam ja i że ona nic nie wie, więc zgodnie z procedurą mnie będą wzywać na przesłuchanie. Tez mi się atrakcje na końcówkę ciąży trafiły
następnie na chwilę wrzucam białą kiełbasę ale w całości , chwilę w tym wywarze siedzi potem ją wyciągam razem z boczkiem.Kroję na kawałki i podsmażam, dodaję czosnek granulowany i cebulkę drobno pokrojoną.
Okien na pewno nie będę myła, nie ma mowy, chyba, że mój wielmożny małżonek się za nie weźmie, w co szerze wątpię.
&&&&&&& to już zaciskamAgnieszka- może niedługo Cie odwiedze jak moge...bo planuje z małym i moim tatą wyjechać po św. na tydzień na Śląsk z racji odpoczynku.Ale narazie nic pewnego ..takze 3 maj kciukasy by nasz wyjazd sie udał.
jak bedziesz to wpadaj oczywiście