reklama

Kwietniówki 2010!!!

No, Magda, teraz juz chyba nie masz watpliwosci co do tego, w jakim kraju zyjesz...

Ja koniec koncow na wizyte sie nie umowila, bo po lekturze opinii o lekarzu do ktrego chcialam isc, mam mieszane uczucia. Pewniekiem jutro czeka mnie zadanie detektywistyczne. Wynalazlam bowiem gina, ktorego wszystkie babki chwala. W sieci niestety istnieja przynajmniej 4 rozne adresy, pod ktorymi mozlwie ze przyjmuje, a telefonu nie ma zadnego... No i w dodatku nie umawia na godziny, tylko idzie sie don, siada na krzesle i czeka w kolejce. Jutro mam nadzieje wysledzic gdzie jest ten jego gabinet.

reklama
Hej , poczytałam dzis z lekka kilka strn ale obietnicy nie dotrzymam, bo nie odpisze kazdej z osobna :zawstydzona/y:
znów mam pracy troche w mieszkaniu, do tego mały nieznosny sie zrobił.a na kompa prawie nie siadam...
W tym tygod, znów przyjdzie majster.z czego niezmiernie sie ciesze bo juz blizej naszego końca robienia poddasza.
No i w końcu czekaja mnie miłe ostatnie dni kwietnia i poćzatek maja na urlopie.Jednak K wybiera sie ze mna i małym samochodem, Agnieszka nie moge sie juz doczekac poznać Was osobiscie!K dzis oswiadczył ze jedzie ze mna.3mam go za słowo!

Buźki

Gosieńka Ty nie gadaj tylko zapakuj kiedyś męża , dzieciaki i dawajcie do nas na week . Potem zostawimy facetów z dziećmi i mykniemy na imprezkę :-D:-D prawda że plan doskonały ?

Magdaciosek - :szok::szok: no wymiękłam :-D:-D potem oplułam monitor :-D:-D było poprosić panią o pogadankę na temat naturalnych metod - szklanka wody zamiast ?:-D

Aniez - a no wawka to dziwne miasto , a ten zlepek przyjezdnych daje jej niepowtarzalnie dziwny klimat :-D podobno rodowitych warszawiaków jest tu aż 8%

Kici a Ty na Domaniewskiej gdzieś tyrasz dobrze pamietam ? Mój mąż się tam przeprowadza w czerwcu :no:

Marta - zdrówka dla Ciebie i Oli oby nic się nie przypętało .

Elvie jeszcze tu jesteś ?:-D:-D zatelefoń jutro co ?

Wronka kurcze ciekawe co się tam dokładnie dzieje , ale chyba laski dobrze piszą z tym neurologiem .

Anna witojcie , pokazuj opaleniznę i pisz jak było :tak:

Ale syf :no: leje i leje ile można . Szymek dostał się do przedszkola na następny rok :-D:-D
Mojej znajomej córka się nie dostała do 6 latków a jest 16 wolnych miejsc :szok: jutro idzie wyjaśniać .
Sporo zawiedzionych rodziców dziś pod tablicą z wynikami widziałam . A alarmują że coraz mniej dzieci :baffled: przy tej ilości miejsc w przedszkolach i braku żłobków tak jak u nas , na bank będzie nas więcej

Filonka suuuper!!
Tylko daj znać wcześniej co zdąże coś kupić bo u mnie to może być różnie ;-) acha i 2-go maja odpada na pewno bo moja mama ma urodziny ;-)
M. boli ucho ale przy dotyku go nie boli tylko gdzieś tam w środku, do tego pcha wszystko do buzi i mało nie zeświruje... obstawiam 5-ki ale dla pewności chyba jutro pójdę z nim do lekarza niech to zobaczy bo męczy się niemiłosiernie. O 18 podałam mu nurofen forte a o 20 już wył że go znowu boli... dostał czopek na paracetamolu i zasnął mi na rękach na bujaku...oj czuję ciężką noc przed sobą.
Dobra ide sobie bo mam nieciekawy nastrój...
dobrejnocki

aniam - zadryndam, bo dzisiaj zapomniałam:zawstydzona/y: Super, że Szymcio będzie przedszkolakiem.

Idę sobie ziółka zaparzyć i wskakuję do łóżka. Może M. się da na jakieś przytulanki namówić;-) Dzisiaj ostatnią noc sami jesteśmy, więc można trochę powzdychać. Jutro już mama w pokoju obok, więc trzeba będzie po cichu:-D

Aniam- 8% to cały tłum :-P ale wiesz... rodowitego Wrocławianina to też trzeba się postarać, żeby znaleźć :-) po wojnie wiadomo, co było, a teraz też wiele osób zostaje tu po studiach... muszę się do Pasażu Niepolda "konąć" na balety i zobaczyć, jak się teraz bawi Wrocek nocą, bo już z rok nie byłam... no... w pt mam imieniny, to pora na rozruszanie kości :laugh2:

Magda- :eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zielona- powodzenia!

Elvie- na forum, to ja kompa nie odpalam, bo mi się już nie chce ;-) chyba, że coś przy okazji robię.

Anna oj- czekamy na foty!

reklama
Hejka
Jaką wy dzisiaj macie znowu produkcję ;-)

Aniez oj do spa to bym pojechała i nawet z małżem ;-) tylko co z trolami zrobić? Może jakaś ciocia forumowa chętna, dobrze zapłacę :-D

Elvie ja tam wolę przytulaski ale nie po cichaczu :-p dobrze że karta do telefonu zakupiona to teraz jak już będziesz na porodówce to dokładnie będziemy wiedziały co u ciebie;-)

Zielona to baw się w tego detektywa ;-) ja bym tej głupiej pigule powiedziała że przez miesiąc to można spokojnie na tamtym świecie się już znaleźć :wściekła/y:
Zdrówka dla Kostki niech gileposampas uciekają.

Aniam nam się marzy chłopaków do Centrum Kopernika zabrać więc kto wie czy was nie odwiedzimy bo plan masz na 6 :tak:
Zresztą ja już staremu powiedziałam że skoro on wyjeżdża na spływ kajakowy to ja biorę sobie urlop na 10 dni, auto ma być zatankowane , pieniądze na koncie i jadę w Polskę koleżanki odwiedzać :-D I nawet nie protestował;-)

Magda :baffled::baffled::baffled::szok: słów brak

Anna prosimy o fotki i relację jak było:tak:

Wronka trzymam kciuki, musi być dobrze.

Filonka mam nadzieję że remont szybko się skończy.

gosiek super że niedługo do Polszy przyjeżdżasz , odpoczniesz sobie i naładujesz akumulatory:tak:

MamoPaulinki przytulam i wiem że dasz sobie radę

Isabela niech ci się te eseje piszą szybciutko i ręka przestanie boleć, zdrówka:tak:

Spokojnej nocy kobietki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry