Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niezłe jaja
A a propos ciezarnej w poczekalni, to moze jeszcze babki po kazdej wizycie powinny dostarczac zaswiadczenie ze spowiedzi - w koncu sie obnazyly przed kims, kto mezem nie jest...
więc karnie wychodze. Wczoraj go popodgladałam troche i myslalam ze umre pod tymi drzwiami ze smiechu. Bawił się bawił i nagle spostrzegł chusteczki do dupki. Usiadł na łózku, ściągnąl spodenki i zaczał czyscić siusiaka i mówił myju myju siusiak

Gosieńka Ty nie gadaj tylko zapakuj kiedyś męża , dzieciaki i dawajcie do nas na week . Potem zostawimy facetów z dziećmi i mykniemy na imprezkęprawda że plan doskonały ?
Zapomnialam dopisac, ze postanowilismy sprobowac odpieluchowac uparciuszka. Obecnie sciagamy mu pieluche w domu (czyli przed i po zlobku, no i w weekend caly bedzie latal bez i siural gdzie popadnie). Mam nadzieje, ze dostane urlop na majowke i wtedy juz bez problemu mlody zalapie i po majowce pojdzie do zlobka bez pieluszek.
Takze prosimy o kciukasy.

ale udałam że nie słyszę a ona tylko mnie obserwowała i sprawdzała jaka będzie moja reakcja, skąd ona to wymyśliła to nie mam pojęcia 

a że mu mokra przeszkadza, to też dobrze, jak mu będziesz tłumaczyć że jak będzie siadał to mokro nie będzie miał w ogóle, to powinno się szybko udać
:-)
, natomiast najlepsze bylo, ze tak sika w gaty i reke sobie miedzy nozki wklada, coby te siuski zatrzymac... No czad! :-)