Hejka
Właśnie wróciłam , 5 godzin jazdy autem mnie wykończyło, normalnie jak niektórzy prowadzą to

chyba prawo jazdy za kostkę margaryny kupili.W dodatku jechałam nie swoim autem i przyzwyczajona do automatu dwa razy zapomniałam sprzęgło włączyć

Dzieku bogu Helenka w samochodzie spała a jak auto było w serwisie to zrobiłyśmy sobie wycieczkę autobusem, mała zachwycona
gosiek ja małża namawiam na wyjazd w Bieszczady to kto wie czy gdzieś koło ciebie nie pojedziemy ;-)
Agnieszka u nas też cieplutko dzisiaj było

Powiem ci że u nas najbardziej uparty jest Emil a on jest Lew, Mateusz bliźniak, ja skorpion a małż koziorożec więc u nas każdy indywidualista ;-)
gosia zdrówka dla ciebie i dla Matiego
Elvie to czekamy na efekty przytulanek , jak by co to pisz sms
Beti miłych przygotowań do urodzinek, na pewno wyczarujesz coś fajnego
Aniez u nas też tak jest że jak Emil jest niegrzeczny to Maniek taki spokojniutki, wszystko robi i widać że aż mu się oczy śmieją że starszak dostaje ochrzan ;-)
Wronka brawo dla Boryska , zobacz zwykłe siuśki do kibelka a tyle radości ci sprawiły ;-)
Zielona u nas na tapecie są teraz wszystkie odmiany geja

a dzieciaki ze szkoły mojego bratanka i on sam oczywiście też są na etapie kupa i jej wszystkie inne nazwy ;-)Mnie już nic nie jest w stanie zaskoczyć bo choćby człowiek w domu nie używał pewnych słów to dzieciaki ze szkoły wszystko przyniosą
Anna Emil też charakterny i uparty jak osioł ale w szkole nigdy nie było z nim problemów więc czasem może Igor was zadziwić
Pozostałe kobietki pozdrawiam gorąco i zmykam do chłopaków pomóc im lekcje zrobić bo dopiero z tenisa wrócili .