reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wstawać śpiochy :-) co tu taka cisza.
Ja już chatę ogarnęłam z pomocą córci która tak ładnie sprzątała swoje zabawki że byłam w :szok:
Zupa ugotowana tylko jeszcze ziemniaki muszę zetrzeć na placki ziemniaczane i będzie git :tak:

Aniez bo tak powinno być kto się czubi ten się lubi, nasi też albo się kłócą albo kochają , ja już za nimi nie nadążam ;-)
A ty dzisiaj masz ten nalot imieninowych gości czy jutro się bawisz?

Katik przesyłam ci Złotoryjskie słoneczko :cool2: mam nadzieję że cię choć troszkę ogrzeje :tak:

Nata dzisiaj już piątek więc jutro sobie odpoczniesz :tak: Co do remontów to zawsze tak jest że jak się jedno ruszy to za chwilę coś innego trzeba zrobić .

Elvie coś słabe te przytulanki były, powiedz M że musi się bardziej postarać:-p Jak się czujecie?

gosia zdrówka , niech ci się w końcu poprawi bo ile można chorować. A Matim się nie przejmuj na pewno zaakceptuje rodzeństwo a to że będzie czasami zazdrosny to normalne.

Kittek uwielbiam teksty Majeczki :-) Udanej imprezki urodzinowej w przedszkolu:tak:

Agnieszka a co się dziwisz że wcześnie wstaje przecież tyle ciekawych rzeczy ma do zrobienia ;-):-D

Miłego dnia

reklama
Witam:-)

Najlepszego dla forumowych Agnieszek, które się wyłamały i nie świętują w dzień Babci;-)

W nocy myślałam, że oszaleję, 4:20 na zegarze a ja nie mogłam zasnąć, kazałam M. wstawać i pokój wietrzyć - trochę to wietrzenie pomogło i pospałam jakoś do 9:30. Piękne słonko za oknem, Lenę do klubu zaprowadziłam, mamę wysłałam do warzywniaka na zakupy i zaraz biorę się za gotowanie.

M. się śmieje, że po północy już mogę rodzić, bo byczek będzie;-)

gosienko - ochoty na placki ziemniaczane mi narobiłaś, ja idę na łatwiznę i ziemniaki kroję i wrzucam do blendera, nie trzeba ręcznie trzeć. Jak się wprowadzimy do naszego domku to zakupię tą maszynę wielofunkcyjną do szatkowania i tarcia, tutaj miejsca nie mam.

aniez - uśmiałam się z ryczącego B:-D Masz się z tymi swoimi chłopami:-)

Miłego, słonecznego dnia!

Na co Piotrek- pierdzi, pierdzisz, pierd.ole... ;-);-);-)

Zeby bylo jasne, nauczyl sie tego w przedszkolu :-)

cóż za błyskodliwa odmiana, jezyk polski potrafi zaskoczyć:-)

Co do charakterów, to wczoraj po Waszych dywagacjach znalazłam taka strone i się setnie uśmialiśmy z mężem, bo moje dzieci idealnie wcelowały w znaki :-) Bartek to typowy baranek, a Kuba Bliźniaczek ;-) Znaki zodiaku - Horoskop - Polki.pl
Mój mąż to byk więc lekko nie jest ;-) ja dobijam to towarzystwo trzepakowe :-)

Katik- dobrze, że nie pada :-)

Moje dzieci okładają się 5 tysięcy razy dziennie, kłócą się non stop, kochają też co chwila... szał jest... tylko Bartek ma broń... głos... ten jak ryknie, to cała dzielnica wie, że jest problem!

masz układ jak u mnie byczek, bliźniak, baran:-)

u nas też ciężko ze Stasiem, on to się potrafi obrazić, idzie do swojego pokoju i kladzie się na podłodze, też potrafi tak wrzasnąć, ze całe osiedle wie, że pan Stanisław niezadowolony... J równo leje i gryzie, zabawki za nic w świecie nie odda, Jerz jest przy nim biedny:-)

elvie też patrze w pierwszej kolejnosci co u Maciusia

gosia zdrówka dla Ciebie i M

Agnieszka, Aniez, Wronka najlepszego!

Witajcie, nie moge wogóle się ogarnąć:angry:, załatwiam zlecenia jak na złośc fax nie wspołpracuje, drukarka też świruje no masakra poprostu:wściekła/y:, jutro impreza Kubiego, wszystko w proszku i do tego Marysia cały czas chce być na podwórku, kupiliśmy trampolinę i jest sajgon cały czas tylko apa apa-skakać, stoi już przy mnie z butami w rączkach na głowie ma czapkę zimową M i na to przepaskę z wielkim różowym kwiatem:confused:. Chyba sprowadzę je na podwórko zasunę na trampolinie i niech skaczą do upadłego muszę jeszcze popracować do tego obiad w lesie. Co za dzień:wściekła/y: Wpadnę pewnie dopiero w niedzielę.
Miłego dnia!

Aniez M. też ma GŁOS! Jezu jaki donośny i gruby :szok: J. to piszczek :-D :-) on jak zacznie piszczeć to uszy trzeba zatkać...

Kubusiu najlepszego ośmiolatku!

U mnie dzisiaj tak pięknie że w krótkim rękawie mykam po podwórku :-D więc ślę to słonko i do was :tak:

Poczytałam Aniam ten horoskop i o ile w stosunku do dzieci to wypisz wymaluj aż uśmiałam się do łez bo wszytko to prawda :tak: to już w stosunku do mnie i A. nijak się ma do rzeczywistosci (a my też baran i bliźniak)... zgadzają się pojedyńcze rzeczy ale jest ich baaardzo niewiele :tak:

reklama
Agnieszka - rozczuliła mnie ta opowieść o J i M wieczorem :-) słodziaki czasami z tych urwisów :-)

sonia - świetnie Cię dzisiaj rozumiem... u mnie w biurze skanery oszalały i nie chcą wysyłaś skanów na maila... a nawet jak coś wyślą, to tylko cześć... :angry:

Kubuniu rozrabiako nasz ośmioletni! rośnij duży i pogodny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry