gosienkag76
Fanka BB :)
Wstawać śpiochy :-) co tu taka cisza.
Ja już chatę ogarnęłam z pomocą córci która tak ładnie sprzątała swoje zabawki że byłam w
Zupa ugotowana tylko jeszcze ziemniaki muszę zetrzeć na placki ziemniaczane i będzie git
Aniez bo tak powinno być kto się czubi ten się lubi, nasi też albo się kłócą albo kochają , ja już za nimi nie nadążam ;-)
A ty dzisiaj masz ten nalot imieninowych gości czy jutro się bawisz?
Katik przesyłam ci Złotoryjskie słoneczko
mam nadzieję że cię choć troszkę ogrzeje 
Nata dzisiaj już piątek więc jutro sobie odpoczniesz
Co do remontów to zawsze tak jest że jak się jedno ruszy to za chwilę coś innego trzeba zrobić .
Elvie coś słabe te przytulanki były, powiedz M że musi się bardziej postarać
Jak się czujecie?
gosia zdrówka , niech ci się w końcu poprawi bo ile można chorować. A Matim się nie przejmuj na pewno zaakceptuje rodzeństwo a to że będzie czasami zazdrosny to normalne.
Kittek uwielbiam teksty Majeczki :-) Udanej imprezki urodzinowej w przedszkolu
Agnieszka a co się dziwisz że wcześnie wstaje przecież tyle ciekawych rzeczy ma do zrobienia ;-)
Miłego dnia
Ja już chatę ogarnęłam z pomocą córci która tak ładnie sprzątała swoje zabawki że byłam w
Zupa ugotowana tylko jeszcze ziemniaki muszę zetrzeć na placki ziemniaczane i będzie git

Aniez bo tak powinno być kto się czubi ten się lubi, nasi też albo się kłócą albo kochają , ja już za nimi nie nadążam ;-)
A ty dzisiaj masz ten nalot imieninowych gości czy jutro się bawisz?
Katik przesyłam ci Złotoryjskie słoneczko
mam nadzieję że cię choć troszkę ogrzeje 
Nata dzisiaj już piątek więc jutro sobie odpoczniesz
Co do remontów to zawsze tak jest że jak się jedno ruszy to za chwilę coś innego trzeba zrobić .Elvie coś słabe te przytulanki były, powiedz M że musi się bardziej postarać
Jak się czujecie?gosia zdrówka , niech ci się w końcu poprawi bo ile można chorować. A Matim się nie przejmuj na pewno zaakceptuje rodzeństwo a to że będzie czasami zazdrosny to normalne.
Kittek uwielbiam teksty Majeczki :-) Udanej imprezki urodzinowej w przedszkolu

Agnieszka a co się dziwisz że wcześnie wstaje przecież tyle ciekawych rzeczy ma do zrobienia ;-)

Miłego dnia
To by wg Twojej teorii oznaczało, że mogę już rodzić
, załatwiam zlecenia jak na złośc fax nie wspołpracuje, drukarka też świruje no masakra poprostu
, jutro impreza Kubiego, wszystko w proszku i do tego Marysia cały czas chce być na podwórku, kupiliśmy trampolinę i jest sajgon cały czas tylko apa apa-skakać, stoi już przy mnie z butami w rączkach na głowie ma czapkę zimową M i na to przepaskę z wielkim różowym kwiatem
. Chyba sprowadzę je na podwórko zasunę na trampolinie i niech skaczą do upadłego muszę jeszcze popracować do tego obiad w lesie. Co za dzień