gosienkag76
Fanka BB :)
Hela dostała szału
to chyba na zmianę pogody bo normalnie na burzę się zbiera
Wronka proszę pogratulować mojej synowej, brawo
:-)
Nata szkoda :-(
Elvie to niech M działa
Anna widzisz my swojej decyzji nie żałujemy że Mateuszek jako 6 latek poszedł do pierwszej klasy,też wiele opinii słyszeliśmy że zabieramy dzieciństwo i że pewnie to my bardziej chcemy niż on sam. Wcale tak nie było bo nigdy świadomie nie posłałabym dziecka do szkoły o rok wcześniej gdybym nie miała pewności że sobie poradzi przede wszystkim emocjonalnie.Bardzo pomogła nam wizyta w poradni pedagogicznej, opinie pani z zerówki i nasze obserwacje.Byliśmy też u pani psycholog.
Każde dziecko jest inne, każde inaczej radzi sobie z emocjami , wiem jedno że Emila wcześniej bym nie posłała bo on z emocjami długo sobie nie mógł poradzić
, ty najlepiej znasz Igora i wiem że teraz pewnie masz mętlik w głowie ale podejmiesz decyzję zobaczysz tylko tak naprawdę nigdy jej na 100% nie będziesz pewna bo zawsze będzie jakieś ale;-)
Aniez miłego imprezowania
Idziemy dzisiaj znowu na tańce , kręgosłup już lepiej więc spróbuję jak będzie boleć to zrezygnuję , mam nadzieję że jednak nie bo stęskniłam się już za tańcem
to chyba na zmianę pogody bo normalnie na burzę się zbiera
Wronka proszę pogratulować mojej synowej, brawo
:-)Nata szkoda :-(
Elvie to niech M działa

Anna widzisz my swojej decyzji nie żałujemy że Mateuszek jako 6 latek poszedł do pierwszej klasy,też wiele opinii słyszeliśmy że zabieramy dzieciństwo i że pewnie to my bardziej chcemy niż on sam. Wcale tak nie było bo nigdy świadomie nie posłałabym dziecka do szkoły o rok wcześniej gdybym nie miała pewności że sobie poradzi przede wszystkim emocjonalnie.Bardzo pomogła nam wizyta w poradni pedagogicznej, opinie pani z zerówki i nasze obserwacje.Byliśmy też u pani psycholog.
Każde dziecko jest inne, każde inaczej radzi sobie z emocjami , wiem jedno że Emila wcześniej bym nie posłała bo on z emocjami długo sobie nie mógł poradzić
, ty najlepiej znasz Igora i wiem że teraz pewnie masz mętlik w głowie ale podejmiesz decyzję zobaczysz tylko tak naprawdę nigdy jej na 100% nie będziesz pewna bo zawsze będzie jakieś ale;-)Aniez miłego imprezowania
Idziemy dzisiaj znowu na tańce , kręgosłup już lepiej więc spróbuję jak będzie boleć to zrezygnuję , mam nadzieję że jednak nie bo stęskniłam się już za tańcem

, moje dziecko tak maltretuje nasze psy, że od niego uciekają. Wczoraj mi się podobało, pies ucieka gdzie się da,a M. piesku chodź, to ja!
, patrzę a tam nasikane,
usiadła w spodenkach i wysikała się. Dobrze, że to było na moment przed kąpielą.