reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dorota i ja trzymam kciuki za wynik z calych sil! Czekamy na wiesci

U nas kiepska noc wiec humor Sredni, Olka marudzi, brzuszek ja boli... na szczescie pogoda piekna, juz 15stopni mamy, wiec zaraz na spacer i zakupy smigamy.

Humor mi jeszcze B popsul bo okazało sie ze na majowke nie wroci wiec piaty rok z rzedu sama bede siedziala... super...

No nic ide rozwiesic pranie i Idziemy na hustawki pokg na placu jeszcze pusto

Milego weekendu!

reklama
Gosienko, super ze wypad udany i tance przyjemne.
Moja noc taka jak kilka ostatnich. Gdzies w srodku ze snu wyrywa mnie koszmarny kaszel i tak dusi przez godzine. Nawet skurcze zoladka dochodza do tego... Niech juz to przejdzie w diably...

A gdzie elvie?

Dzień dobry!
My juz po porannym spacerku, bo cieplutko u nas,zabawa krótka w piaskownicy tez zaliczona,mały zjadł 2 sniadanko i bawi sie klockami.
Nocka kolejna zaliczona niewstawaniem do niego. ufff ale zauwazyłam ,ze jak wczeniej był taki grzeczny w dzień to w nocy mi szalał i wstawałam po 20 razy bo cyrk odstawaił, teraz jak w dzień jest mega niegrzeczny to za to w nocy śpi super...nie umiem go zrozumieć co w nim siedzi:rofl2:

Dorotka- oby jednak wszystko było dobrze, bys spokojne donosiła maleństwo. &&&

Gosieńka- dzieki za wsparcie, super ,że wypadł był udany.
Zdrówka chcorowitkom.

no ciekawe gdzie Elvie....bo po tel od przyjaciólki co miała w tym samym terminie rodzic, pomyslałm o niej.własnie odeszły jej wody, mówi ze troche, i nie wie co robic, bo nic innego nie czuje, kazałam jej dzwonic do gina, a ona wcale nie przerazona, nic se z tego nie robi , a ja juz warjuje..moze niedługo zostane ciocia !

Witaj Czerwona papryczko!Napisz cos o sobie.

hej kobity.
Mały właśnie zasnął więc mam chwile na bb zanim wpadne w wir sprzątania.
Jutro mamy impreze urodzinowa a moje dziecko się rozkłada- do kataru doszedłkaszel- taki mokry odrywajacy się:no:gorączki nie ma ani nic, ale z kapiacym nosem buja się już od tygodnia:angry:Postanowiłam dziś mu podać pulneo i clemastin, jak nie przejdzie mykamy w poniedziałęk do lekarza. Chciaż mam nadzieje że się wybroni, bo od poniedziałku adaptacja w przedszkolu.
U nas leje jak z cebra, teraz się przejaśnia-ale z rana do 10 paliłam światło bo ciemnica taka. Mimo to jest ciepło i wyskoczyliśmy już na małe zakupy. Ale szybko bo Antek po pierwsze jest nie wózkowy, a po drugie folia doprowadzałą go do szału

Filonka- zazdraszczam przespanych nocy-u nas w tym temacie dalej zonk
Salamandra-gratlki dla Adasia, czy ja się kiedyś tego doczekam??
Elvie- rodzisz czy leniu****esz:-)?
Gosieńka- zazdraszczam Ci tych tańców i spotkania przy piwku. Jak plecy??
Dorotka-kciuki zaciskam mocno za Was
Marta- temu Twojemu małżonowi by się kop w dupe przydał:wściekła/y: nie denerwuj się kochana- mam nadzieje że mimo to majówka bedzie miła i słoneczna

Zielona ty w CBŚ powinnaś pracować:-D Wysłałam do Elvie sms ale na razie cisza ;-)

Kamisia zdrówka dla Antolka a moje plecy mają się całkiem dobrze, pozycja na żabkę działa:-p

Filonka super ze nocki przespane:tak:

Czerwona_papryczka witaj i prosimy kilka słów o sobie

Marta przytulaski i podobnie jak Kamisia zlałabym twojemu małżowi tyłek.

Magda
super że już czujesz się lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry