reklama

Kwietniówki 2010!!!

Eh z ta majowka to niestety nie zależy od niego:( w jego firmie coraz gorzej, szef z 40 samochodów zostawil tylko 30, w tym roku wymyslil ze zadne auto ma nie zjezdzac na ta majowke... co moze zrobic, 27go maja na turnus jedziemy, znowu wszystko z wlasnych pieniedzy musmy oplacic a on jak nie jedzie to nie zarabia... jakos przezyjemy, moze grila na balkonie rozpale hehe.

Tez jestem ciekawa co z Elvie, na wiesci od Doroty tez czekam..

reklama
Otoz to! Agent Tomek to przy mnie pikus, a w dodatku jestem zdecydowanie przyjemniejsza dla oka hahaha;-);-);-)
zdecydowanie :-D

Zielona, kiedys tropilas nasza Italiano, ze znow w ciazy. Urodzila juz czy jak, bo ostatnio cos mi sie o niej przypomnialo.

A wogole to dzien dobry. Sobotnie zakupy zaliczone, porzadki w polowie wykonane, przed druga tura zrobilam sobie przerwe na bb. Pranko sie konczy.... Nooo, pralka to jednak fajny wynalazek. Jeszcze zebym w domu miala gdzie suszarke upchnac, to juz wogole niebiosa bym wychwalala.

hej,
właśnie wróciłam z IP. Do moich problemów doszło bolące ucho.
Doktor nic nie dał, tylko otrivin, do ucha woda utleniona (płukanie). Cierpienia ciąg dalszy...
Tak właśnie, cała Elvie.
Marta jak w życiu, coś za coś!

Hej:-)

Dziękuję za pamięć, Gosience za SMS-a - odpisałam szybko bo nie umiem pisać na tym moim nowym dotykowym telefonie:zawstydzona/y:

Lenka wczoraj o 23:00 obudziła się z płaczem, brzuszek ją bolał, więc podaliśmy jej smectę i na zmianę nosiliśmy aż zasnęła bidulka nasza malutka..
U mnie objawów porodowych brak:baffled: więc się na zakupy wybraliśmy i przed chwilą powrót do domu, więc zmykam obiad gotować, a później zajrzę i poczytam co u Was.

reklama
Witamy nowego kwietniowego kawalera:-)

Gosia współczuję choróbska

Jeden spacerek zaliczony, dziewczyny się wyszalały. Teraz Zonia śpi, a Ola z tatą i koleżanką gdzieś sobie poszli. Jak Zosia wstanie, a pogoda się nie schrzani to jedziemy do parku niedaleko, bo jakieś imprezy dzisiaj

Marta strasznie niewdzięczną robotę ma twój B:-( Mąż koleżanki też jeździ, masakra, przyjeżdża w pt w nocy albo w sb rano a w pn znowu jedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry