reklama

Kwietniówki 2010!!!

Poczekamy.. zobaczymy.. Wolałabym aby każde dziecko miało swój urodzinowy dzień, ale nie mnie tu decydować;-)

gosienko - kciuki zaciśnięte!

Lenka nie spała cały dzień, a teraz wykąpana, nakarmiona i wciąż szaleje. Moje śpiewanie kołysanek i opowiadanie bajek ją rozśmiesza i rozprasza, więc się poddałam:baffled: Niech chodzi aż sama padnie. Światło zgasiliśmy, aby klimat miała;-)

reklama
Gosieńko mam nadzieję że kręgosłup wytrzymał te tańce i zakwalifikował je jako "masaż" ;-) :tak:
Zielona to cię wzięło :no: zdrówka. A dla Kostki gratulacje!
He he he to przyjmujemy zakłady kiedy Elvie urodzi :tak: ja jej życzę żeby Maciek wybrał sobie datę inną niż 30.04 :tak: Ale też jak tylko moge to zaglądam czy nie ma juz wieści że Maciek pcha się na całego i Elvie na porodówce :-D
e.Salamandra gratulacje dla Adasia! Dzielny facet! No i trzymam kciuki żeby to bylo na stałe :tak:
Gosiek ty to masz pecha :no: a lekarz to jakiś idiota! Pielęgniarki i w starej przychodni rodzinnej to kazały mi przyjść i wcisnęły w kolejkę :tak: inna rzecz że naczekać sie musiałam swoje ale zostałam przyjęta. Lekarz przepisał mi najprostszy antybiotyk (czyli jednoskładnikowy - duomox chyba miałam) bo mniej zaszkodzi dziecku niz niedoleczona choroba! Więc smaruj w te pędy do lekarza i nie lecz się metodami babci bo bardziej możesz zaszkodzić i sobie i dziecku niz gdybyś wzięła antybiotyk. Poza tym 1 trymest ci już minął więc nie ma zagrożenia.
Magda gratulacje dla pierwszoklasistki :tak: My mamy jeszcze rok na zastanowienie, ale też będe sie kierować opiniami pani psycholog, pedagog i nauczycielek z przedszola :tak: i jeśli stwierdzą że J. psychicznie jeszcze niegotowy to pójdzie jako 7 latek do przedszkola.

Zamówiłam w końcu dla M. kołdrę 4 pory roku z poduszka i poduszeczką z medicala i podkłady ochraniacze na materac :tak: teraz czekam aż mi to przyjdzie :-)
Bąble śpią... jak dobrze :tak: z podwórka zeszliśmy ok 19... dzieciaki się wybiegały, poprzeszkadzały nam w pracach ogrodowych ;-) i potem to już same ciągnęły do domu i do łazienki. A że wyglądali jak diabełki to zafundowałam im mycie z namaczaniem w wanience w kabinie prysznicowej :-D M. nie chciał wyjśc bo mu sie podobało i taaaaaaaaaki raban o to zrobił że 5 minut wył i ryczał jak ranny łoś.
No i dzisiaj zauwazyłam to o czym piszecie że jak młody jest niegrzeczny to starszy robi sie aniołek i do tego jeszcze dogaduje na zasadzie "no tak nieładnie" "tak się nie robi" "nu nu nu nu ty ty ty ty" ... Myślałam że padne ...
A teraz jestem zmęczona do tego ząb zaczyna mnie boleć przy gryzieniu więc w poniedziałek trzeba się umówić do dentysty... ehhh jak nie urok to... ból zęba ;-)

aniam - Ty mnie nie poganiaj, bo się zamknę w sobie i zablokuję i Ciebie w zastępstwie wyślę:-D Ty już podwójnie doświadczona to sobie lepiej poradzisz:-D

Ja miałam dwie CC nawet nie wiem jak to jest mieć skurcz także na mnie nie licz :P

A moja sie obudzic nie chce. Spi i spi.
No nic, lece sie malowac i jakos trzeba sie zebrac. Cale szczescie dzis nie leje jak mamy isc.
Swoja droga- Pola jest chyba pierwszym kwietniowym przedszkolakiem- cala reszta chyba jeszcze do zlobkow chodzi ;-)

Druga Ola jest w przedszkolu odkąd skończyła 1,5 roku .

Ciociu Aniam - właśnie nawiedził nas kurier z mega paką - dziękujemy:happy2: To by wg Twojej teorii oznaczało, że mogę już rodzić:-D

Dawaj , dawaj , ile można czekać he he , mam nadzieję że wsio w całości dotarło i że wszystko jest takie jak miało być ?

Hej ho.....

Wpadam by podziękowac wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków :-). Wercia dostała się do klasy sportowej:tak:. razem dostalo się 22 dzieci:-). Jeszcze raz dziękujemy:-)

Kubusiu, najlepsze życzonka;-)

nata....tulam....

A teraz zmykam do małego wyjca i chyba zaraz go na jakiś spacerek wezmę:-)

ps. ciotka aniezowa...cóż za pamięc :-), dziękujemy;-)

Gratulacje dla Weroniki .

Magdaciosek - gratulacje dla szkolniaka .

Mnie te wszystkie szopki ze szkołami przerażają . do tego u nas wypychają dzieciaki z przedszkola , do zerówek szkolnych i do szkoły . bez komentarza . a szkoły niektóre sa razem z gimnazjami i weź tam puść 6 latka :no:
Ja nie będę miała wyboru , bo Szymek to będzie pierwszy rocznik z obowiązkiem obawiam się tylko z tego powodu miksu w klasach , 6 i 7 latków razem

Hej melduję się na chwilkę.
Leżę cały czas, bo jak wstaję boli brzuch i krwawię niestety. Jak leże jest ok.
jutro rano kolejna beta, w południe pewnie juz będzie wynik.
Moja mam przyjeżdża jednak do nas w niedzielę. Ktoś musi gotować prać i małą się zajmować.
Dziękuję za kciuki, jeszcze się nadzieja we mnie tli, że się uda.

Zdrówka dla chorowitków. Zdrowieć szybciutko, bo już wiosnę czuć w powietrzu ;-)

Wronka, brawa dla Corci. Mala zdolniacha :)))

Chorrym i zakatarzonym zdriwka. Odpieluchowanym i odpieluchowujacym:gratki.

Aniam,sorry. Myslalam , ze skoro ostatnio pisalas, ze Szymek dostal sie do przedszkola, to teraz oboje w zlobku siedza.
W takim badz razie Polka druga ;-)

Elvie, a idze juz rodzic,co??? ;-)

Spadam do ksiazki. Wczoraj zaczelam, dzis obiecalam sobie skonczyc.

Doberek :-)
Mam nadziję że dzień będzie tak piękny jak się zapowiada. Słonko świeci na niebie trochę chmurek ale chyba nie jest źle z temperaturą...wieczorem wczoraj popadało i była pierwsza wiosenna burza...

Miłego dnia!

Witam się o poranku :-)

Super było na tańcach,walczyliśmy z Walcem Wiedeńskim więc plecy nie miały trudności i wszystko pozostało na swoim miejscu.Walca uwielbiam bo od razu kojarzy mi się z naszym ślubem, na początku wesela właśnie tańczyliśmy walca do muzyki z filmu " Noce i dnie" to sobie z rana powspominałam... :-)
Do domu wróciliśmy właściwie dzisiaj bo po kursie postanowiliśmy w ramach integracji skoczyć na piwko i było super, nie ma to jak towarzystwo 35+;-)

Agnieszka dawaj słoneczko:tak: bo u nas szaro i buro.

Katik i jak książka zaliczona ?

Dorotko &&&&&&&&&&&&&&&

Aniam ty mieszkasz pod Warszawą czy mi się coś źle kojarzy, nie ma u was małej szkoły? W naszej szkole są oddziały przedszkolny , zerówka i klasy od 1-6 więc jest luzik bo gimnazjum jest w innej miejscowości.Powiem ci że Mateusz to taki wielkolud że po nim w ogóle nie widać że jest młodszy od kolegów z klasy, generalnie u niego w klasie nawet pod względem nauki dominują dzieci o rok młodsze.

Elvie w takim razie ja zapraszam Maćka 25 kwietnia :-D ale prawda jest taka że może się też pojawić w połowie maja ;-)Poczekamy zobaczymy.Jak się dzisiaj czujesz ?

Zielona a jak tobie nocka minęła choruszku?

Nic mi się dzisiaj nie chce:zawstydzona/y:

reklama
I my witamy
Dziś jestem jak nowa, gardło prawie nie boli, wyspałam się, padłam z dzieciakami o 20:zawstydzona/y: i przespałam ciurkiem 10h:-)
Na razie słoneczko świeci więc za godzinkę ruszamy na hulajnogi

Gosieńka też uwielbiam walca, a ten motyw z Nocy i dni przepiękny jest:tak:

Aniam zanim Szymek pójdzie do szkoły wszystko się może zmienić, Ola miała być pierwszy rocznikiem który obowiązkowo idzie do szkoły i co? Mam nadzieję, że ktoś zmądrzeje i na stałe da ludziom wybór

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry