Gosieńko mam nadzieję że kręgosłup wytrzymał te tańce i zakwalifikował je jako "masaż" ;-)
Zielona to cię wzięło

zdrówka. A dla Kostki gratulacje!
He he he to przyjmujemy zakłady kiedy
Elvie urodzi

ja jej życzę żeby Maciek wybrał sobie datę inną niż 30.04

Ale też jak tylko moge to zaglądam czy nie ma juz wieści że Maciek pcha się na całego i Elvie na porodówce
e.Salamandra gratulacje dla Adasia! Dzielny facet! No i trzymam kciuki żeby to bylo na stałe
Gosiek ty to masz pecha

a lekarz to jakiś idiota! Pielęgniarki i w starej przychodni rodzinnej to kazały mi przyjść i wcisnęły w kolejkę

inna rzecz że naczekać sie musiałam swoje ale zostałam przyjęta. Lekarz przepisał mi najprostszy antybiotyk (czyli jednoskładnikowy - duomox chyba miałam) bo mniej zaszkodzi dziecku niz niedoleczona choroba! Więc smaruj w te pędy do lekarza i nie lecz się metodami babci bo bardziej możesz zaszkodzić i sobie i dziecku niz gdybyś wzięła antybiotyk. Poza tym 1 trymest ci już minął więc nie ma zagrożenia.
Magda gratulacje dla pierwszoklasistki

My mamy jeszcze rok na zastanowienie, ale też będe sie kierować opiniami pani psycholog, pedagog i nauczycielek z przedszola

i jeśli stwierdzą że J. psychicznie jeszcze niegotowy to pójdzie jako 7 latek do przedszkola.
Zamówiłam w końcu dla M. kołdrę 4 pory roku z poduszka i poduszeczką z medicala i podkłady ochraniacze na materac

teraz czekam aż mi to przyjdzie :-)
Bąble śpią... jak dobrze

z podwórka zeszliśmy ok 19... dzieciaki się wybiegały, poprzeszkadzały nam w pracach ogrodowych ;-) i potem to już same ciągnęły do domu i do łazienki. A że wyglądali jak diabełki to zafundowałam im mycie z namaczaniem w wanience w kabinie prysznicowej

M. nie chciał wyjśc bo mu sie podobało i taaaaaaaaaki raban o to zrobił że 5 minut wył i ryczał jak ranny łoś.
No i dzisiaj zauwazyłam to o czym piszecie że jak młody jest niegrzeczny to starszy robi sie aniołek i do tego jeszcze dogaduje na zasadzie "no tak nieładnie" "tak się nie robi" "nu nu nu nu ty ty ty ty" ... Myślałam że padne ...
A teraz jestem zmęczona do tego ząb zaczyna mnie boleć przy gryzieniu więc w poniedziałek trzeba się umówić do dentysty... ehhh jak nie urok to... ból zęba ;-)