reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jejku jak ciepło się fajnie robi :))))
U nas dziś zakręcony dzień był,ale Maja szczęśliwa bo ponad dwie godziny na kulkach u kolegi na urodzinach szalała. Jak wróciłam z nią to padła ze zmęczenia, ja zresztą też bo pomysły miała takie,że chciała kilka razy na stojąco zjeżdżać. Popugowała pewnie starsze dzieci. Wróciła ze ślicznym motylkiem na buzi, a wychodząc ledwo żywa powiedziała :fajnie było, wiesz :))))
Jutro będzie miała urodzinki w przedszkolu więc szykowałam właśnie torbę z balonami, czapeczkami i ciacho.
Mam nadzieję,że będzie jej się podobało.

Elvie ja też co wchodzę to patrzę czy Maciuś się zdecydował przywitać się z Wami :)))

Jutro usiądę wieczorkiem i na spokojnie Was ponadrabiam,

tymczasem spokojnej nocki kochane ;)))

reklama
Jakoś przeżyłam ten dzień, chociaż nie był łatwy, zwłaszcza z katarem po pas. Nawet sobie nie zdawałam sprawy jak katar może wymęczyć człowieka!
Aga M. też ma teraz akcję z kocham cię. Najlepiej dziś w nocy, spał z nami i nie mógł mnie znaleźć, przytuliłam go i usłyszałam kocham cię.
Rano przed wyjściem również tracę cierpliwość, codziennie, wszystko na nie. Bójki o zabawki to z każdym dzieckiem, z jakim ma przyjemność się bawić, z racji, że są to dwu, trzylatki, to tylko walczą. Mam nadzieję, że mu przejdzie. Zazdrośnik tez mój dwulatek, a co będzie jak będzie zmuszony się podzielić, zaczyna mnie przerażać to wszystko.

kittek - super, że Majeczka już tak ślicznie mówi i komentuje. Zjeżdżanie na stojąco Lenka tez przerabiała ostatnio:tak:Czekamy na urodzinowe fotki!

gosia23s - inhalacje sobie rób. O małego się nie martw, będzie już bardziej kumaty i zaakceptuje rodzeństwo. Moja w klubie dominuje - tylko spojrzy, a dzieci grzecznie jej zabawki oddają:szok: A jak tam wchodzi to wszystkie ją witają i pomagają jej się rozbierać. Księżniczka normalnie:-D

U mnie porodu nic nie zapowiada, uspokoiło się na dobre. Śmieję się z M. że ma leniwe plemniki
laugh.gif
a on, że one tam Maciusia pilnują by wylazł najwcześniej 21.04. i bykiem był
laugh.gif

Zatrudniłam go do szorowania łazienki, a sama się za podłogę w kuchni, łazience i na przedpokoju wzięłam. Pięknie je wyszmatowałam i ani jeden skurczybyk się nie pojawi
baffled5wh.gif
Wzięłam więc prysznic i leżę - na nic te moje staranka.

Elvie no ile można podkręcać atmosferę skurczami czy bólem pleców :-D:-D My już chcemy Maćka zobaczyć :-D:-D zobacz ile ciotek na niego czeka :tak:;-)

Kittek to widzę że masz tam jakieś fajne centrum zabaw w razie braku pogody :-D Ale tak na serio to mam nadzieję że będzie ładnie , dość już tego syfu:-(

ha jestem pierwsza.
a tak poważnie to nie mam ostatnio czasu, praca, dom, remont - jak to z remontem bywa okazało sie, że jak juz jest brudno to trzeba zrobic i przedpokoje i salon - więc rozpierdziel na całego - jak to dobrze, że nie mieszkamy tam.

gosia zdrówka dla Ciebie
elvie widzę, że bardzo sie starasza o to aby Maciuś już sie z z Wami przywitał.

u nas J od ponad tygodnia rano załatwia sie na nocniczek, w żłobku (jeszcze mi nie wyszło używanie ten nazwy) też jest sadzana, różnie to bywa ostatnio dostała 4 komplety mokrych ubrań - J wołała ale ppo fakcie.

Ja mam zapierdziel w pracy - cóż życie.

A moja sie obudzic nie chce. Spi i spi.
No nic, lece sie malowac i jakos trzeba sie zebrac. Cale szczescie dzis nie leje jak mamy isc.
Swoja droga- Pola jest chyba pierwszym kwietniowym przedszkolakiem- cala reszta chyba jeszcze do zlobkow chodzi ;-)

reklama
Elvie- zmień taktykę :-) proponuje mega lenistwo... może to go ruszy :-p

Co do charakterów, to wczoraj po Waszych dywagacjach znalazłam taka strone i się setnie uśmialiśmy z mężem, bo moje dzieci idealnie wcelowały w znaki :-) Bartek to typowy baranek, a Kuba Bliźniaczek ;-) Znaki zodiaku - Horoskop - Polki.pl
Mój mąż to byk więc lekko nie jest ;-) ja dobijam to towarzystwo trzepakowe :-)

Katik- dobrze, że nie pada :-)

Moje dzieci okładają się 5 tysięcy razy dziennie, kłócą się non stop, kochają też co chwila... szał jest... tylko Bartek ma broń... głos... ten jak ryknie, to cała dzielnica wie, że jest problem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry