reklama

Kwietniówki 2010!!!

Lena - już za samo imię Cię lubię:tak::-) Witaj:-)

gosia23s - zdrowiej szybciutko! ..że też akurat teraz i Ciebie musiało to dziadostwo dopaść:no:

Mama z Lenką poszły spać, M. meczyk jakiś ogląda, a mi się zupka pichci, makaron gotuje, drugie mam z wczoraj, więc luz.. Już miałam kilka dni takich, że nie spałam, bo byłam przekonana, że w nocy wyląduję na porodówce, a teraz jak już bezpieczne światło od gina i M. mam to się Maćkowi nie spieszy, czuję się wyśmienicie, nic mnie nie boli, wysypiam się jakbym w ogóle w ciąży nie była, luksus normalnie:happy:

Trzeba będzie z M. te przytulanki powtórzyć, bo przedwczorajsze nie zadziałały, wczoraj nic, bo zasnęłam, może dzisiaj się uda;-) Taka cudna pogoda, że chciałabym już Maciusia mieć i na spacerki chodzić:-)

reklama
No i nadrobiłam Was:-)

gosienko - cieszę się, że kręgosłup dał spokojnie potańczyć a piwka zazdroszczę, my już wieki nigdzie nie byliśmy. W ogóle odkąd tu mieszkamy to jedynie kino i jakieś wyjście do restauracji nam się trafi, imprez zero:baffled:

kamisia - zdrówka dla Antolka i udanej imprezki!

mamoPaulinki - jak się czujesz?

marta - masz się z tym Twoim B.:no: Mój eks w policji pracował i też się zdarzało, że coś zaplanowaliśmy a tu nagle jemu wyskoczył dyżur albo jakaś interwencja i z planów doopa:baffled: Mam nadzieję, że jak B, wróci to sobie wreszcie odbijecie i miło spędzicie czas.

Byliśmy dzisiaj w decathlonie oglądać te rowerki, które na BB dzięki aniez zrobiły furorę i niestety nasz dzieć kompletnie nie zainteresowany takim sprzętem. Kask zakłada chętnie, ale od rowerku wieje a jak ją posadziliśmy to się rozpłakała, więc chyba jeszcze na rowerek biegowy Lenka gotowa nie jest. Dostanie na urodziny kasę z bajerami a rowerek kupimy jej jak do niego dojrzeje;-)

Hej kochane!

U nas dziś było pięknie, ale coś się na deszcz zanosi. Mam nadzieję,że jutro będzie ładnie bo T wczoraj wszystkie zabawki ogrodowe Mai rozłożył i chciałam aby dzieci sobie po dworku pobiegały bo inaczej to pewnie dom rozniosą, hehe.

Wronka gratulacje i buziaki dla Weronisi!

Katiczku Maja też w przedzkolu jest, tzn u nas to taki klub malucha,ale jest najmłodsza bo dzieci są od 2,5 do 3,5 :) Co ciekawego czytasz?
Maonka Ala myjąca się w nocniku rozbawiła mnie do łez, ależ te nasze dzieciaczki mają pomysły. Maja się wczoraj wysmarowała czarną pastą do butów, na szczęście troszkę,ale chciała chyba sobie namalować podobnego motylka na buzi do tego, którego jej pani na urodzinach w bajkolandzie zrobiła;-)

Zielona
wykuruj się w końcu bo pięknie się robi na dworku więc musisz mieć energię na wiosenne spacerki :)
Martuś jak nie namówisz B to pamiętaj,że zawsze możecie do nas na jakiś weekend przyjechać tak jak w zeszłym roku:tak:

Salamandra
gratki dla Adasia za odpieluchowanie!

Gosieńka super,że wypad na tańce udany i wieczór fajnie spędziliście ;)))

Kamisia zdrówka dla Antosia! Kamisia a Antoś do państwowego czy prywatnego przedszkola idzie?

Gosiu zdrówka dla ciebie, niech ci w końcu odpuszczą te choróbska w ciąży i nie tylko!

Elvie ciesz się,że ci Maciuś daje pospać. Może to dobry znak abyś naładowała akumulatory przed porodem :))
Leno witaj!

My z racji tego,że jutro szykujemy Mai urodzinki to byłyśmy dziś na zajęciach na basenie. Mała się wyszalała, pozjeżdżałyśmy na koniec trochę ze zjeżdżalni więc radość była ogromna.
Teraz jak Maja ma drzemkę to idę się za sałatki na jutro zabrać. Miałam robić niewiele, a wyszło jak zawsze,że pewnie za dużo jedzenia będzie. Ja robię sałatkę z winogronem, kurczaczkiem, płatkami migdała i z sosem czosnkowym, do tego sałatka gyros,, polędwiczki w słoneczniku, pieczone udka z ziemniaczkami, koreczki, deska serów, tortille z sałaty z przepisu Elvie (polecam bo są pyszne!!!!), pomidorki z mozarellą i jakieś owoce (chciałam Mai zrobić niespodziankę i kupić arbuza- cały czas jak gdzieś zobaczy obrazek arbuza to prosi aby jej kupiś,ale nigdzie nie ma, więc chociaż jej ukochane truskawki kupiłam, mimo,że nie przepadam za takimi wiosennymi)
moja mama upiekła dwa ciacha plus tort z cukierni.

Wczoraj panie w przedszkolu robiły urodzinki Mai więc pojechałyśmy obładowane balonami, czapeczkami, trąbkami i ciachem. Maja wróciła z przedszkola pełna wrażen. Opowiadała jak jej dzieci sto lat śpiewały i jak świeczkę dmuchała. Mama gafę strzeliła bo zapomniałam,że świeczkę z '2' odbieram z tortem w niedzielę i dałam jej taką z zeszłego roku z '1', no ale najważniejsze,że miała co zdmuchnąć;-)
No nic idę się zabrać za pichcenie.

Miłego popołudnia dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:
Czerwona_papryczko witaj :-)
Elvie podkreciłas atmosferę :tak: jak nadrabiałam to mysle sobie urodzila bo mam 3 strony nadrabiania ;-)

Pograbiłam i mam dość. Pogoda się coś p.ieprzy i słonko za chmurami jest częściej niż bez :-( ale na pocieszenie byłam u fryzjera na farbowaniu i obcięciu :-) a teraz bym spała...

reklama
Alez tu produkcja.
A tak w ogole to dzien dobry.Amelia spi wiec troszke poczytalam.Usmialam sie z tego waszego szpiegowania co robi elvie?
U nas tez piekna pogoda.Sloneczko swieci tylko ten wiatr troszke za mocny i glowe chce urwac.
Mamy dzien lenia.Nawet dzis w kuchni nic nie zrobilam bo tak mi sie nie chce.Zupke mialam z wczoraj to zjadlysmy.Dzisiaj glodowka,bo nic wiecej nie robie.
nata przykro mi ze Julcia sie nie dostala do przedszkola.
mamusiu miejmy nadzieje ze to uczulenie minie szybko i Natalka bedzie mogla sie bawic z pieskami.
magda gratulacje dla naszej pierwszoklasistki.
zielona i salamandra gratuluje odpieluchowania.Zazdroszcze ze tak ladnie poszlo.My tez ponownie musimy sprobowac moze tym razem zalapie o co chodzi?Narazie jak prosze zeby usiadla na nocnik to krzyczy nie chce i ucieka takze czarno to widze.
gosienko super ze kregoslup pozwolil Ci potanczyc wczoraj.
Dorotko jak tam u Ciebie???
kamisia
zdrowka dla Antolka.
filonka dobrze ze maly ladnie spi.U nas z tym spaniem to tez jest roznie.Sa noce co ladnie przesypia i nie budzi sie w ogole a sa noce co budzi sie z krzykiem i nie wiadomo o co chodzi.Nieraz sie bujamy przez godzine po domu bo nie idzie jej uspokoic.Nie wiem o co biega w tym wszystkim.
marta Twoj faktycznie okropna ma ta prace.Ale cos za cos.Mam szwagra ktory jak pojedzie to nie ma go w domu dwa tygodnie.Pozniej wraca na weekend i znowu jedzie.Jego zona mowi ze fajnie bo ma swiety spokoj i portfel wyladowany.:-D
Jakos te argumenty nie dzialaja na mnie.
kittek zyczymy udanej imprezy urodzinowej.
Czerwona papryczko witaj.
Agnieszka ​jaki kolor zrobilas?

Dziewczyny pomozcie.Amelia mi cos zrobila w kompie i teraz jak was czytam to ledwo widze co tam pisze.Strasznie zmniejszyla mi sie czcionka.Jak mam zrobic zeby bylo jak dawniej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry