reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nieraz sie bujamy przez godzine po domu bo nie idzie jej uspokoic.Nie wiem o co biega w tym wszystkim.
U nas tez czasem tak bywa... :-(

Dziewczyny pomozcie.Amelia mi cos zrobila w kompie i teraz jak was czytam to ledwo widze co tam pisze.Strasznie zmniejszyla mi sie czcionka.Jak mam zrobic zeby bylo jak dawniej?

CTRL + i do skutku powieksze, cobys widziala ;-);-)

Mloda ciagle nie chce robic kupy do nocnika, ani na kibelek (nakladka jest hitem). Dzis znowu caly dzien sie meczyla, az przed chwila narobila w majtasy, bida mala... Jeszcze pewnie do wanny zrobi podczas kapieli, bo nie sadze aby wszystko wylazlo. Splakala sie przy tym strasznie :-(

reklama
Gosiek wciśnij ctrl i + :tak:
a co do koloru to mam czekoladowy brąz i pasemka rozjaśnione tylko :-) może namówie męża to mi fotkę zrobi i wstawię później ;-)
M. wyszły na dole piątki :szok: a przed 10 minutami w łazience zdejmował pampka usiadł na nocniku i qpsztala zrobił :-) ależ dumna z niego jestem!! Ale majtek nie założy chciał pampka :-D

Wronka, brawa dla Corci. Mala zdolniacha :)))

Chorrym i zakatarzonym zdriwka. Odpieluchowanym i odpieluchowujacym:gratki.

Aniam,sorry. Myslalam , ze skoro ostatnio pisalas, ze Szymek dostal sie do przedszkola, to teraz oboje w zlobku siedza.
W takim badz razie Polka druga ;-)

Elvie, a idze juz rodzic,co??? ;-)

Spadam do ksiazki. Wczoraj zaczelam, dzis obiecalam sobie skonczyc.

Szymon chodzi do przedszkola ale u nas co rok jest rekrutacja czyli dziecko które już łazi może się nie dostać na następny rok . bez komentarza . a Ola chodzi do prywatnego do którego wcześniej chodził Szymon tam są też małe dzieci , ale ona jest ze starszakami bo tak panie zdecydowały

Witam się o poranku :-)

Super było na tańcach,walczyliśmy z Walcem Wiedeńskim więc plecy nie miały trudności i wszystko pozostało na swoim miejscu.Walca uwielbiam bo od razu kojarzy mi się z naszym ślubem, na początku wesela właśnie tańczyliśmy walca do muzyki z filmu " Noce i dnie" to sobie z rana powspominałam... :-)
Do domu wróciliśmy właściwie dzisiaj bo po kursie postanowiliśmy w ramach integracji skoczyć na piwko i było super, nie ma to jak towarzystwo 35+;-)

Agnieszka dawaj słoneczko:tak: bo u nas szaro i buro.

Katik i jak książka zaliczona ?

Dorotko &&&&&&&&&&&&&&&

Aniam ty mieszkasz pod Warszawą czy mi się coś źle kojarzy, nie ma u was małej szkoły? W naszej szkole są oddziały przedszkolny , zerówka i klasy od 1-6 więc jest luzik bo gimnazjum jest w innej miejscowości.Powiem ci że Mateusz to taki wielkolud że po nim w ogóle nie widać że jest młodszy od kolegów z klasy, generalnie u niego w klasie nawet pod względem nauki dominują dzieci o rok młodsze.

Elvie w takim razie ja zapraszam Maćka 25 kwietnia :-D ale prawda jest taka że może się też pojawić w połowie maja ;-)Poczekamy zobaczymy.Jak się dzisiaj czujesz ?

Zielona a jak tobie nocka minęła choruszku?

Nic mi się dzisiaj nie chce:zawstydzona/y:

Tak , mieszkam 60km od wawy , u nas w miejscowości szkoły są duże wiejskie są na obrzeżach , ale cieżko się wkręcić bo jak wiadomo jest jakaś tam rejonizacja

cześć mozna się przyłączyć. Jestem mamą wspaniałego dwulatka...

pozdrawiam serdecznie!

witaj .

U nas sobota dzień lenia .
Pożyczyłam od siebie ze sklepu Szymkowi tor z carsów i dziecka nie ma
CARS AUTA TOR ZYGZAK WYŚCIG Z MAŃKIEM P0019 (2269554178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:-D:-D

Namówiłam M. na przytulanki i zaraz po poszłam w kimę, pospałam 1,5h i czuję się pełna energii. Chyba go jeszcze na jakiś spacer przed meczem Barcy wyciągnę;-)

kittek - udanej imprezki, dzisiaj w realu arbuzy widziałam, w dodatku w promocji za 2,99zł/kg. Z historii ze świeczką się uśmiałam:-)

Zielona - biedna Konstancja, trzymam kciuki by szybko załapała co i jak;-)

Agnieszka - brawo dla Mareczka!

aniam - fajnie masz z tym pożyczaniem zabawek:-) Pytałaś o paczkę, więc wszystko doszło ok, jesteśmy bardzo zadowoleni i raz jeszcze dziękujemy, a komis POLECAMY:tak:

Kurcze, mama mi coś marudzi, że w środę chciałaby do Złotoryi jechać, bo wizytę u jakiegoś lekarza ma. Znając życie to ja pewnie wtedy urodzę.

Witam wieczorkiem

Elvie w taki razie czekamy na efekt przytulanek :-p i obowiązkowo się rano zamelduj bo inaczej wszystkie na zawał zejdziemy ;-) ja już myślałam że na porodówce jesteś jak tak długo nie odpisywałaś na sms;-)

Zielony Agencie :-p to nic dziwnego że zieleń lubisz ;-) Biedna Kostka z tym robieniem kupy, mój Mateusz też tak miał na początku że powstrzymywał robienie kupy bo bał się robić na nocnik a potem się bidulek strasznie męczył :no:

Aniam no tak zapomniałam o rejonizacji :zawstydzona/y:TEŻ POLECAM SKLEP ANIAMOWEJ :tak::-)

Agnieszka brawo dla Mareczka :tak: Kolorkiem się pochwal.

Kittek udanej imprezy , po przeczytaniu menu ślinka mi leci i po raz kolejny żałuję że tak daleko mieszkam :-(

gosiek też mam dzisiaj dzień lenia więc witaj w klubie :-)

Katik też mi się marzy suszarka do prania :tak: tylko boję się jakie wtedy będą rachunki za prąd :szok:

gosia zdrówka, coś te choróbska się do ciebie przyczepiły :no:

Witamy Lenę i Antosia :-)

Miłego wieczorku kobietki:-)

Udało mi się namówić M. na mały spacer, dosłownie na 20minut wyszliśmy, bo trzeba było wracać na mecz. Barcelona właśnie gra i przegrywa, więc M. niepocieszony:-(
Przytargaliśmy ze sobą moją ulubioną pizzę Prosciutto e Rucola i połowę sama zjadłam:zawstydzona/y: Biegam siusiać co chwilę, ale poza tym oznak porodu brak. W poniedziałek lecę zatem morfologię zrobić i w środę pojadę do gin. a miałam się z nią zobaczyć już na porodówce..:baffled:

Gosieńka a mi się nie marzy suszarka bo niszczy skubana ubrania . Miałam wziąść z pralką ale zrezygnowałam . a rachunki za prąd i tak mama ogromne .

właśnie dziewczyny co mają domy możecie mi napisać ile mniej wiecej płacicie za prąd wodę ?
I która ma ogrzewanie na gaz i nie dawno zmieniała piec ? Mozecie coś polecić lub napiszcie co macie .

Zielona ja też uwielbiam jak jest zielono . Kiedy przyjedziesz ?

Elvie fajnie że Ci sie rzeczy podobają widziałaś lampkę w niani ? jest boska :-D:-D

Witaj u nas Czerwona papryczko. Poprosimy o opisanie nam swojego synka, jak się rozwija, jaki jest.
Kittek, mam nadzieję, że pogoda dopisze i Maja będzie mieć super garden party. A u mnie w sklepie jest właśnie arbuz, trzeba było pisać to podesłałabym gołębiem ;-);-);-) Same pyszności szykujesz, aż ślinka cieknie. Co do Alicji myjącej się w nocniku to nie było mi do śmiechu :baffled:
Elvie Twoja pół dniowa nieobecność snuje wiele domysłów, czy już się zaczeło czy nie, więc radzę zaglądać co godzinę, bo inaczej dziewczyny oszaleją z nerwów
Przeszlo kilka burz, a ze cieplutko, to wszystko w mgnieniu oka zrobilo sie zielone. Uwielbiam taka soczysta swieza zielen.
Tak się wszędzie pięknie zieleni, też uwielbiam wczesną wiosnę

reklama
Zielona ja też uwielbiam jak jest zielono . Kiedy przyjedziesz ?

Aniam, jak tylko ta zaraza mi odpusci. Mecze sie cholernie. Teraz jeszcze katar mi sie dolaczyl. No i mloda tez jeszcze pokasluje...

Elvie Twoja pół dniowa nieobecność snuje wiele domysłów, czy już się zaczeło czy nie, więc radzę zaglądać co godzinę, bo inaczej dziewczyny oszaleją z nerwów

e tam z nerwow. my tu z ciekawosci pypcia dostajemy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry