Witam o poranku, u mnie leje

a ja mam dziś wyjazdowy dzień z całą trójcą, no super!
gosieńka nie jesteś sama

też przeczytałam o tunikach i że Maciuś już wylazł, co do centrum kopernika też mogę polecić, Kuba był nedawno na wycieczce szkolnej i wrócił zachwycony, pyta co jakiś czas kiedy wybierzemy sie całą rodzinką
elvie jak sie czujesz? fiore sie odezwała?
marta super że spędzilyście tak miło dzień, moj M też jest kierowcą więc ja z dzieciakami całe dnie sama, jedyny plus tego taki że jest w domu kiedy mi jest potrzebny bo to ja załatwiam zlecenia:-) no i weekendy razem dlatego kursuje tylko po kraju
zielona oby udało Wam sie wszystko pozałatwiać, co do włoszki to czytałam jej posty ale jakoś tak z niedowierzaniem, zawsze jak sie coś działo na forum to i u niej zaczynały sie problemy, delikatnie pisząc dziwna osoba!
Agnieszka fajnie masz że chłopcy tak wcześnie zasypiają, moja pchełka wczoraj pospała w dzień i zasneła o 23
Dziekujemy dziewczynki za życzenia. Imprezka bardzo udana,było 12 robaczków w planach miała trwać 14-18 a skończyła sie przed 20. Dzieciaki się wybiegały bo przez wiekszość czasu była ładna pogoda.
Moje dziewczynki wczoraj pozbierały wszystkie torebki po prezentach po czym krązyły po domu i komponowały własne podarunki i tak dostałam szczoteczkę i pastę do zębów oraz rolkę papieru toaletowego

Spadam na kawkę i muszę rozplanować na nowo dzień, pojadę chyba tylko po południu z Kubą do laryngologa na kontrolę, tzn z całą trójką.