zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Maonka, skoro @ brak, to co Ty jeszcze po test nie lecisz i trzymasz nas wsyztskie w niepewnosci???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mogła babcia powiedzieć że macie specjalny opiekacz dla dzieci ;-) a tak wyszło że ty taka wyrodna matka która dziecka niczym nie smaruje i biedne takie spalone słońcem;-)
mnie tam płuczki jakoś nigdy nie podniecały bo ja z tych co nie lubią spędów ;-)

i tylko ta myśl powstrzymywala mnie przed tym, by go nie zabrac i uciec.Wronka tulam. Obie wiemy, ze wsyzstko to dla dobra Borysa, ale tez swietnie rozumiem Twoj bol. Serce peka jak malec tak placze.
to jest taka taśma, musieliśmy sami kupic, a jutro Pani bedzie plastrowala, sama nie wiem do konca jak to dokladnie bezie wygladac. Jutro zrobie mu zdjecie to Ci wstawie.dzień dober Ale Wy tu macie produkcje- nie nadażam z czytaniem, a gdzie tu czas na odpisywanie. Tym bardziej że podczytuje Was między jednym mailem służbowym a drugim. W pracy mam dzisiaj luz- od wczoraj do 10 czerwca nie ma mojej Regionalnej, a jej przydupaska poszła dzisiaj na spotkanie więc moge bezkarnie na necie posiedzieć Przede wszystkim witam nową kwietniówkę i spokojnej końcówki ciąży życze pozostajac przy ciężarnych- salamandra- trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na Helenkę- ciekawe jak Adaś przyjmie nową lokatorkę maonka,filonka ella- trzymam kciuki za zafasolkowanie, ja się w ubiegłym miesiącu stracha najadłam i robiłam test- ale w przeciwieństwie do Was zaciskałam wszystko co się da żeby wyszedł negat i wyszedł. Uff Zielona-nie pamiętam czy Ci gratulowałam- ale jeśli nie to serdecne gratki, a jeśli już to zrobiłam to podwójnie nie zaszkodzi Wronka- mam nadzieje że Boryska nóżki szybko wrócą do formy. Ja też widze ogromny problem u Antka- on ma strasznie krzywe nóżki i stawia stópki do środka, namiętnie siada w literke W , mimo że poprawiam go bez końca- na 5 czerwca mamy wizyte u ortopedy- który podobno jest bardzo dobrym specjalistą. Wronia- powiedz mi co to za plasterki, które Borysiak będzie miał zakładane??? Gosiek-za Ami kciukasy równiez wszystkim odpieluchowanym gratuluje- my nadal stoimy w miescju- i nie ma szans żeby póki co poszło do przodu,a wrzesień tuż tuż....i mam juz stresa, bo mi go nie przyjmą do przedszkola z pielucha pogoda nam się schrzanła dzisiaj zimno ,a wczoraj wiało jak na uralu oby do weekendu- który podobno ma być i tak średniawy
Już ustalone, od jutra tauś z Nim wchodzi,a ja to chyba nawet przed budynek wyjde by nic nie słyszec.Wronka jeśli masz taką możliwość to lepiej niech twój małż z Boryskiem chodzi na rehabilitację, u nas też tak było na początku bo ja wysiadałam psychicznieDoskonale cię rozumiem, trzymaj się i mam nadzieję że następnym razem Borysek będzie spokojniejszy.
hehehehehehe sie uśmiałam, dobre, dobre:-)Ale sie usmialam... siedze przy kompie, a mloda z babcia na dworze sie bawi. Podeszla jakas babka z malym dzieckiem i cos tam miedzy soba gadaja. W koncu babka mowi: ale to co, nie smarujecie dziecka filtrem na slonce, bo ona taka spieczona... na to babcia teatralnym szeptem> bo ona jest polmeksykanka![]()
Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach
oj...ja dzisiaj tez "strzelam piorunami"...no ale u mnie winowajcą jest @, przylazla dzisiaj i spustoszenie w moim życiu sieje, no ale w sumie się cieszę ,że jest;-)Mam dzisiaj dzień pt "jaka to ja jestem nieszczęśliwa", chodzę jak chmura gradowa, bo wszystko na mojej głowie, bo tylko obowiązki, zero czasu dla siebie itp. Do jutra mi pewnie przejdzie.
P się przejął i za prasowanie złapał

Wronka zaciskamy kciuki abyś jutro dwie kreseczki na teście zobaczyła![]()