reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Abiga czekamy na wieści. Szybkiego i bezbolesnego spotkania z tajemniczym lokatorem:tak:

Maonka trzymamy kciuki za dwie kreseczki:-)

Mam dzisiaj dzień pt "jaka to ja jestem nieszczęśliwa", chodzę jak chmura gradowa, bo wszystko na mojej głowie, bo tylko obowiązki, zero czasu dla siebie itp. Do jutra mi pewnie przejdzie.
P się przejął i za prasowanie złapał

Witam wieczorkiem

Helenka zasnęła jedząc kolację, zgarnęłam ją z krzesełka i wrzuciłam do łóżeczka :-D

Magda ja w takim nastroju jestem od dwóch dni ale niestety mój małż się bardzo tym nie przejmuje :-(

Abiga trzymam kciuki aby mały ktoś szybko i bezboleśnie pojawił się na świecie :tak:

Maonka ale ty nas trzymasz w niepewności ;-)

Zielona dobre :-D mogła babcia powiedzieć że macie specjalny opiekacz dla dzieci ;-) a tak wyszło że ty taka wyrodna matka która dziecka niczym nie smaruje i biedne takie spalone słońcem;-)

Aniez Helenka też dzisiaj chciała iść na plac zabaw ale kurcze nie miałam siły z nią iść, to choróbsko nie daje za wygraną:-(

Elvie no Krzysztof Krawczyk będzie na płuczkach więc coś czuję że twoja mama długo u was nie zabawi :-D mnie tam płuczki jakoś nigdy nie podniecały bo ja z tych co nie lubią spędów ;-)

Kamisia w takim razie trzymam kciuki aby Antonio zakumał w końcu do czego służy nocnik:tak:

Idę wziąć gorącą kąpiel a potem niuniu bo padam na twarz :no:

Wronka tulam. Obie wiemy, ze wsyzstko to dla dobra Borysa, ale tez swietnie rozumiem Twoj bol. Serce peka jak malec tak placze.
i tylko ta myśl powstrzymywala mnie przed tym, by go nie zabrac i uciec.
dzień dober Ale Wy tu macie produkcje- nie nadażam z czytaniem, a gdzie tu czas na odpisywanie. Tym bardziej że podczytuje Was między jednym mailem służbowym a drugim. W pracy mam dzisiaj luz- od wczoraj do 10 czerwca nie ma mojej Regionalnej, a jej przydupaska poszła dzisiaj na spotkanie więc moge bezkarnie na necie posiedzieć Przede wszystkim witam nową kwietniówkę i spokojnej końcówki ciąży życze pozostajac przy ciężarnych- salamandra- trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na Helenkę- ciekawe jak Adaś przyjmie nową lokatorkę maonka,filonka ella- trzymam kciuki za zafasolkowanie, ja się w ubiegłym miesiącu stracha najadłam i robiłam test- ale w przeciwieństwie do Was zaciskałam wszystko co się da żeby wyszedł negat i wyszedł. Uff Zielona-nie pamiętam czy Ci gratulowałam- ale jeśli nie to serdecne gratki, a jeśli już to zrobiłam to podwójnie nie zaszkodzi Wronka- mam nadzieje że Boryska nóżki szybko wrócą do formy. Ja też widze ogromny problem u Antka- on ma strasznie krzywe nóżki i stawia stópki do środka, namiętnie siada w literke W , mimo że poprawiam go bez końca- na 5 czerwca mamy wizyte u ortopedy- który podobno jest bardzo dobrym specjalistą. Wronia- powiedz mi co to za plasterki, które Borysiak będzie miał zakładane??? Gosiek-za Ami kciukasy równiez wszystkim odpieluchowanym gratuluje- my nadal stoimy w miescju- i nie ma szans żeby póki co poszło do przodu,a wrzesień tuż tuż....i mam juz stresa, bo mi go nie przyjmą do przedszkola z pielucha pogoda nam się schrzanła dzisiaj zimno ,a wczoraj wiało jak na uralu oby do weekendu- który podobno ma być i tak średniawy
to jest taka taśma, musieliśmy sami kupic, a jutro Pani bedzie plastrowala, sama nie wiem do konca jak to dokladnie bezie wygladac. Jutro zrobie mu zdjecie to Ci wstawie.

Wronka jeśli masz taką możliwość to lepiej niech twój małż z Boryskiem chodzi na rehabilitację, u nas też tak było na początku bo ja wysiadałam psychicznie:no: Doskonale cię rozumiem, trzymaj się i mam nadzieję że następnym razem Borysek będzie spokojniejszy.
Już ustalone, od jutra tauś z Nim wchodzi,a ja to chyba nawet przed budynek wyjde by nic nie słyszec.
Ale sie usmialam... siedze przy kompie, a mloda z babcia na dworze sie bawi. Podeszla jakas babka z malym dzieckiem i cos tam miedzy soba gadaja. W koncu babka mowi: ale to co, nie smarujecie dziecka filtrem na slonce, bo ona taka spieczona... na to babcia teatralnym szeptem> bo ona jest polmeksykanka :tak:
hehehehehehe sie uśmiałam, dobre, dobre:-)
Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody :szok:
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach

wooooow, no to kochana...oby szybko poszło i śliczny różowy ktosiu pojawił się calutki i zdrowiutki na świecie;-0

Mam dzisiaj dzień pt "jaka to ja jestem nieszczęśliwa", chodzę jak chmura gradowa, bo wszystko na mojej głowie, bo tylko obowiązki, zero czasu dla siebie itp. Do jutra mi pewnie przejdzie.
P się przejął i za prasowanie złapał
oj...ja dzisiaj tez "strzelam piorunami"...no ale u mnie winowajcą jest @, przylazla dzisiaj i spustoszenie w moim życiu sieje, no ale w sumie się cieszę ,że jest;-)

Pachnie mi w całym domu, w piekarniku "siedzi" jabłecznik:-), zaraz pewnie bedzie gotowy hhmmm, ale ten zapach ach. Jutro Wercia ma wystep z okazji dnia matki i ojca w przedszkolu, no a matka z tej okazji zgodziła sie cos upiec , no i stą ten jabłecznik;-)

Ide pchly sapc poloazyc bo jeszcze nie śpią....

Hej
Wpadlam w sumie tylko sie przywitać
Dola mam bo jeszcze kasy nie mam na turnus, a do tego cos mi sie z jedynka stalo, troche sie skruszyla i ostra jest od spodu, a na dentyste teraz kasy brak tymbardziej...juz sama nie wiem co robic, czasu malutko, wiec wieczór na rozmyslaniu spedze...

Wronka, poczatki zawsze ciezkie tymbardziej ze Borysek juz bardzo swiadomy i rehabilitacja to dzialanie wbrew jego przyzwyczajeniom. Plasterki napewno pomoga, my kleimy rozne miejsca od kilku miesiecy i jest duuuzo lepiej. Ola ma np tendencje do układania stopy na zewnątrz i plasterek pieknie ja sciaga, kleimy tez podudzie na szpotawosc, miesnie brzuszka na dwa sposoby, jeszcze pare partii bylo, wiec Wam napewno Boryskowi taping pomoze.

Abiga powodzenia!

Reszte pozdrawiam!

Abiga- &&&&&&&&&&&&& i czekamy na wieści!
Zielona- buhahahahaha... babcia konspiratorka ;-)

Poza półgodzinnym posiedzonkiem z Qubulą na placu zabaw, miałam dziś młyn i bieganie po mieście, jak się w chaice niedawno na sofie posadziłam, to poczułam jak bardzo jestem zmęczona... jak dobrze, że jutro piątek, bo coś w tym tygodniu nie wyrabiam, do tego "nerwy" mam straszne i to bynajmniej nie przez zespół PMS.

Wronka- &&& dla T.! Na pewno sobie poradzi, moim zdaniem tatusiowie bywają lepsi "w te klocki", mój swego czasu na neurologii z Q. siedział, bo wiem, że ja bym nie wyrobiła (szczególnie narkozy) a on sobie super poradził :-)

Jestem,
ja nie wiem czy ja wogóle kiedyś będę na bieżąco przy takiej produkcji:baffled:
Chyba wogóle jestem mało zorganizowana bo ciągle biegam, wszystko na szybko robię, obiad, sprzątanie prasowanie, podlewanie (bo jak na złość ponad tydzien u nas nie padało więc prześlijcie nam trochę chmur deszczowych na dzisiejszą noc to może nie wypali trawnika do końca)
U nas pogoda śliczna, tylko dziś tak wiało,że prosto się iść po chodniku nie dało:eek:

Czekam właśnie na Gesslerową, była u nas w Koszałkowie we Fregacie dość dawno temu i dalej nie było tego odcinka.
Majka szogunka, się z dworu nie dała wyciągnąć i mimo gili po pas jak zwykle bez butów biegała.

Ojojoj ile tu mamusiek chce się zafasolkować. Tak więc Ella i Filonka oby się wam udało :)

Gosieńko zdrówka kochana! Powiem ci,że cały czas kombinuję jakby tu T zwerbować na wyjazd do was;-)

Annaoj udanego urlopowania :)

Aniez sposób z bajką muszę zapisać i wykorzystać za dwa lata, czy da się wcześniej?
Maonka zaciskamy kciuki abyś jutro dwie kreseczki na teście zobaczyła:tak:

Magda to co pijemy po lampce dobrego winka na lepszy humor?

Zielona oj jeszcze nie raz ludzie będą zazdrościć Kostce tej karnacji zazdrościć :)

Elvie ja chyba się do ciebie udam na kurs organizacji bo ja czasami się zebrać do kupy nie mogę, grrr.

Martuś mam nadzieję,że uda się dozbierać do turnusu. A nie da się wpłaty na raty rozłożyć?

Wronia duży buziak dla Boryska! Dzielny z niego mały mężczyzna. Ile ma trwać ta rehabilitacja?
Może spróbujcie mu po każdej rehabilitacji jakąś małą nagrodę dać. Cokolwiek autko, wspólne wyjście na lody?

Abiga szybkiego porodu. 3mamy kciuki za ciebie i dzidziusia :)

Miłego wieczorku i spokojnej nocki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wronka zaciskamy kciuki abyś jutro dwie kreseczki na teście zobaczyła
yes2.gif

Ja wiem, ze chodzilo o Maonke, ale jak to przeczytalam, to oczyma duszy mojej zobaczylam mine Wronki :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry