AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
doberek :-)
U mnie pogoda przez cały czas przyjemna
da się chodzić na krótki rękaw więc nie jest źle. Deszczu to jeszcze u nas nie było a szkoda bo trochę by się przydało roślinkom.
Weekend miałam bardzo rodzinny bo mężowi udało się robote w sobote skończyć więc niedzielę mieliśmy dla siebie i poszliśmy do mojej mamy na obiad z okazji jej święta :-). Wrócilismy późno a teraz musze się ogarnąć z dokumentami bo koniec miesiąca jest a jeszcze dzisiaj mamy dzień mamy i taty u J. w przedszkolu. Jutro ginek, piątek dzień dziecka w przedszkolu... oj będzie się działo...
Marta &&&&
Chorowitkom zdrówka..
spadam...
U mnie pogoda przez cały czas przyjemna
da się chodzić na krótki rękaw więc nie jest źle. Deszczu to jeszcze u nas nie było a szkoda bo trochę by się przydało roślinkom.Weekend miałam bardzo rodzinny bo mężowi udało się robote w sobote skończyć więc niedzielę mieliśmy dla siebie i poszliśmy do mojej mamy na obiad z okazji jej święta :-). Wrócilismy późno a teraz musze się ogarnąć z dokumentami bo koniec miesiąca jest a jeszcze dzisiaj mamy dzień mamy i taty u J. w przedszkolu. Jutro ginek, piątek dzień dziecka w przedszkolu... oj będzie się działo...
Marta &&&&
Chorowitkom zdrówka..
spadam...
i znowu słonko się wychyla zza chmur...tylko chłodno się zrobiło a moje dziecko nic z dł. rękawem w przedszkolu nie ma