gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka wieczorkiem
Muszę chłopaków spakować przed jutrzejszym wyjazdem a mam taaaakiego lenia
Maonka fajnie się czyta jak Alicja mówi do brzuszka :-)
Aniam nauka prowadzona przez moją córcię polegałaby na tym że biedna Olka musiałaby zjechać
Helka jedzie taranem 
Aga2010 czekamy na filmik no i na sesję zdjęciową
basia fajny macie ten kompromis, u nas Hela jak okupuje telewizor to nie ma żadnych kompromisów ;-)no chyba że tatuś mecz chce oglądać :-)
Agnieszka wierzę że chłopcy się wyszaleli w tym basenie bo przez telefon to takie krzyki było słychać że zabawa musiała być przednia
Ella, Nata niezłe macie te słowniczki, Juleczki wymiatają
Zielona kciuki trzymam
MamoPaulinki smaka na pierogi mi narobiłaś:-) Tobie siły życzę a Paulince zdrówka.
Mamusia bidulko ale się namęczysz :-(
Filonka spróbuj cukierków imbirowych, na mnie też działał lokomotiw chociaż na krótko, oj jak sobie przypomnę mdłości przy Helence to
Kamisia przesyłam same pozytywne myśli i duuuużo energii, będziesz miała urlop to sobie z małżem odbijecie musicie nie ma innej opcji
Abiga widziałam że jesteś na zakupowym , jak tam synuś się chowa, co u was, pisz szybciutko.
Spokojnej nocy kobietki
Muszę chłopaków spakować przed jutrzejszym wyjazdem a mam taaaakiego lenia

Maonka fajnie się czyta jak Alicja mówi do brzuszka :-)
Aniam nauka prowadzona przez moją córcię polegałaby na tym że biedna Olka musiałaby zjechać
Helka jedzie taranem 
Aga2010 czekamy na filmik no i na sesję zdjęciową

basia fajny macie ten kompromis, u nas Hela jak okupuje telewizor to nie ma żadnych kompromisów ;-)no chyba że tatuś mecz chce oglądać :-)
Agnieszka wierzę że chłopcy się wyszaleli w tym basenie bo przez telefon to takie krzyki było słychać że zabawa musiała być przednia

Ella, Nata niezłe macie te słowniczki, Juleczki wymiatają

Zielona kciuki trzymam

MamoPaulinki smaka na pierogi mi narobiłaś:-) Tobie siły życzę a Paulince zdrówka.
Mamusia bidulko ale się namęczysz :-(
Filonka spróbuj cukierków imbirowych, na mnie też działał lokomotiw chociaż na krótko, oj jak sobie przypomnę mdłości przy Helence to

Kamisia przesyłam same pozytywne myśli i duuuużo energii, będziesz miała urlop to sobie z małżem odbijecie musicie nie ma innej opcji

Abiga widziałam że jesteś na zakupowym , jak tam synuś się chowa, co u was, pisz szybciutko.
Spokojnej nocy kobietki
tylko "gool" mojego męża mine obudził... zobaczyłam powtórkę i polazłam do wyrka.
Ech życie....