zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gosienka, na diete jak na diete, ale schudnac musze. Kurde utylo mi sie ciutek
Ja to juz nie wiem czy na Meksyk jestem zla, czy na starego... Jak kupowalam bilety dla siebie i mlodej, byl to moment jak zaplacili mu za dwa zalegle miesiace, ciagle zalegajac z jednym miesiacem. Mowie do starego: mam jakies dziwne przeczucie, ze jeszcze nie raz ta sytuacja sie wydarzy. Kupie bilet dla calej trojki, zatrzymamy sie na chwile u dziadkow, ja rozejrze sie w UK i jakas prace znajde, a ty w tym czasie zajmiesz sie mloda coby na zlobek nie wywalac forsy. No to moj maz stwierdzil, ze nic takiego sie juz nie stanie. Teraz pewnie patrzac na moje zdjecie mowi sam do siebie "prorok jaki cy co?
;-)".

Ja to juz nie wiem czy na Meksyk jestem zla, czy na starego... Jak kupowalam bilety dla siebie i mlodej, byl to moment jak zaplacili mu za dwa zalegle miesiace, ciagle zalegajac z jednym miesiacem. Mowie do starego: mam jakies dziwne przeczucie, ze jeszcze nie raz ta sytuacja sie wydarzy. Kupie bilet dla calej trojki, zatrzymamy sie na chwile u dziadkow, ja rozejrze sie w UK i jakas prace znajde, a ty w tym czasie zajmiesz sie mloda coby na zlobek nie wywalac forsy. No to moj maz stwierdzil, ze nic takiego sie juz nie stanie. Teraz pewnie patrzac na moje zdjecie mowi sam do siebie "prorok jaki cy co?
;-)".

Przy okazji obudziła Maćka - tak się z nim czule witała
. W Meksyku ginka nie chciala mi dac pigulek, bo jej zdaniem za dlugo bylam na pigulce. Tutaj juz sie do gina nie wybieram, bo nie mam ani kasy, ani zdrowia, by kilka godzin w kolejce czekac
Dopiero w Kanadzie cos z tym zrobie. Mam nadzieje, ze tamtejsi lekarze to fachowcy
) i ma jechać zapisywać małą na wizyty. Ja na neurologa nie mam co liczyć, bo nasza już tylko prywatnie a na przyszły rok jeszcze nie zapisują... bo na ten nie ma terminów