witam się o poranku
wczorajszy dzionek minął jak zwykle standardowo pobudka o piątej młodego przed szóstą odtransportowałam do niani i do pracy. Wracy miałam dużo roboty więc nie dałam rady się odezwać a jak wróciłam o 17,30 do domu to szybko zjedzony obiadek i zabrałam małego na dwór.
Jak już wróciliśmy , został nakarmiony i wykąpany. Trochę się pobawiliśmy i już było tak późno że nie miałam już siły na nic więc poszliśmy spać o 22 i tak mija mi dzień za dniem

.
aniam zdrówka życzę
kittek super że imprezka się udała co Majeczki sama widzisz że nic strasznego się przez te parę godzin nie stało. A mała super wybawiła się z dzadkami

co do kaca to jednak nie zazdroszczę;-)
gosiek kurczę tulę mocno dużo dużo zdrówka dla Ami życzę.
katik Goodbye England? chyba coś przeoczyłam
mamusiu gratuluję dyplomu PANI INSPEKTOR
nata tobie też GRATULUJĘ odbioru dyplomu
gosieńko dzięki za kciuki ale czarno to widzę bo małemu wszystko jedno czy ma mokro czy nie a jaka frajda wskoczyć w kałuże i się w niej wytaplać

a poza tym brak współpracy ze strony taty. Przychodzę z pracy a mały w pampersie no bo on nie będzie po nim sprzątał

. Na szczęsie niania mi pomaga i w dzień mały ma zakładaną pieluche tylko do spania. Od poniedziałku jestem 2 tygodnie na urlopie i zabieram małego do mojej mamy i mam zamiar go przypilnować mam nadzieję że załapie jako że od połowy sierpnia idzie do przedszkola i wolałabym aby był już bez pieluchy bo wiadomo że panie nie przypilnują zmiany pieluchy tak aby było super, jako że mają full dzieciaczków pod opieką. No ale zobaczymy wsumie nie mam ciśnienia jako że zapowiedziały że w razie czego wspomogą w odzwyczajaniu.
Agnieszka współczuję ja też czasami nie wyrabiam ze wszystkim i mam ochotę siąść gdzieś w kącie i się poprostu wypłakać. Gratuluję sukcesów w odpieluchowaniu
elvi gratuluję udanej akcji kredytowej.
ella super że wypad do zoo wam się udał. Co do pyłka trzymam mocno kciuki na pewno się uda.
mamusiu nie słucha bo pewnie tak samo uparta jak mój. Mnie się wogóle nie słucha ale jak tatuś coś powie to tak. Uparciuch. Też zastanawiałam się czy dobrze słyszy więc przeprowdziliśmy test na szept na mnie nie reagował ale na tatę tak.

wredota moja poprostu matkę olewa