reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc dziewczyny.Wybaczcie mi ze tylko tak wpadam na chwile ale przezywam jakis koszmar.
Amelia caly czas mi choruje.Jezdze tylko od lekarza do lekarza.Pare razy juz nawet na pogotowiu bylysmy.
Lekarze nie wiedza co jej jest.Goraczkuje mi juz ponad tydzien i to tak ze nie moge jej zbic temperatury.
Zrobilam jej wszystkie badania jakie byly mozliwe.W piatek odebralam wyniki i OB I CRP znacznie podwyzszone co swiadczy o jakims stanie zapalnym w organizmie.Dostala antybiotyk.
Ogolnie wszystkie wyniki do dupy albo zawyzone albo zanizone.Po antybiotyku mam jej zrobic jeszcze raz.
Nie spi mi po nocach tylko sie drze w dzien tez nie jest za ciekawie.
Mowie wam ze juz plakac mi sie chce z bezsilnosci.
Tak sie cieszylam ze przyjade do Polski i spedze mile chwile z rodzina a tu dupa wielka.Z siora widzialam sie raz z bratem raz bo sie boje zeby ich dzieci nie zlapaly cos od nas bo ja tez dopiero co skonczylam brac zastrzyki na angine ropna.
Widac Polska nas nie lubi.
Pozdrawiam was wszystkie bardzo i przepraszam ze tylko tak o sobie ale uwierzcie mi ze mam juz dosc i plakac mi sie chce.Najbardziej martwia mnie wyniki Amunii i jej wyglad bo taka bladziuchna sie zrobila.Jutro spowrotem lekarz nas czeka.

reklama
gosiek zdrówka dla Ami oby szybko udało się ją wyleczyć z tego dziadostwa
zielona &&& ach ten Meksyk
mamoPaulinki wrzucaj tą petycję a my napewno wszystkie się pod nią podpiszemy

Możecie do mnie mówić Inspektor BHP :-D wczoraj odebrałam dyplom :-) i mam już wakacje

mdłości tak jakby mniejsze ale czuję, że coś ze mną nie tak piersi mnie bolą, spać się chce hmm sama nie wiem ale 3 lipca idę do gin to będę wiedziała na 100%
Moja rodzinka wróciła wczoraj po 20 z "wywczasu", K stęskniony a N nie chciała wracać do domu turystka moja kochana tak jej dobrze było u prababci;-)
Dzisiaj na 15:30 idziemy na kontrole do laryngologa, N ma mieć robione badanie słuchu oby wszystko wyszło dobrze.

pani inspektor, a kiedy ostatni tes robilas i kiedy @ powinna byc? no i niech bedzie tak, jakbys chciala.

gosiek, zdrowka dla was

mamopaulinki, pewnie, pisz petycje, a my ja juz urozpowszechnimy :tak::tak:

Zgroza litosci dla mnie nie ma. poszla spac przed 23 a wstala po 6 :angry::angry:

No to rzeczywiscie nie ma sie co spinac, tylko czekac na wizyte u gina.

Powinnam poziom hormonow sprawdzic, bo mam koszmarne problemy z cera. Ostatnio tak mialam w liceum :szok: Oczywiscie bede musiala poczekac az bede na emigracji...

Spac mi sie chce. W nocy przylalo, a teraz slonce swieci cudnie, tylko wiatr zimny...

witam się ...
spaaać!! Imprezka wczoraj mega udana, mecz zaliczony... J. dzisiaj do przedszkola nie idzie bo poszedł późno spać więc go nie bedę męczyć.
Szkoda że zachmurzrone dzisaj... ale wczoraj i pogoda była cudna...

Poczytałam was ale chyba wino mi jeszcze szumi w głowie ;-) :-D

narazie

reklama
Dzieńdoberek

Zimno i wietrznie się zrobiło i głowa mi pęka :no: co jest z tą pogodą ?

Agnieszka najważniejsze że imprezka udana a ból głowy minie :-p;-)

Nata gratki to teraz trzeba już opić dyplom;-):tak:

Zielona co to za nowy suwaczek , na dietę się wybierasz? Mam nadzieję że małżowi wypłacą tą kasę, trzymam za to kciuki, ech ten Meksyk :no:

Mamusia pani inspektor w takim razie czekamy na wieści po wizycie u gina.Trzymam kciuki za wizytę Natalki , będzie dobrze:tak:

Katik to może dzisiaj wolne będziesz miała jak żałoba narodowa ;-)

gosiek biedna Ami niech jej w końcu przejdzie, przytulam i zdrówka życzę.

MamoPaulinki pisz petycję , my podpiszemy:tak:

Aniez i jak małżon nie focha się już ?;-)

Puzelek psiapsiółka przyjedzie i tapetę będziemy kłaść a malowanie to nic trudnego tylko sufity pomaluje mi jeden z pracowników małża i będzie git.Muszę to zrobić jak małżona nie ma w domu bo jak przyjedzie to wszystko będzie się ciągnąć jak flaki z olejem a ja w lipcu chcę już mieszkać na wsi :tak:Trzymam kciuki za negocjacje mam nadzieję że urlop dostaniesz :tak:

Kittek tobie się też chwila szaleństwa należy ;-):tak:

Elvie u nas luźne kupy przy zębolach też były, na pewno coś twoja lekarka zaradzi. Doczytałam i brawo dl Lenki może niedługo pożegna się z pieluchą:tak:

Aniam dobrze że już lepiej, ale nieźle cię rozłożyło.

Basia w takim razie trzymam kciuki za odpieluchowanie małego :tak:

Dobra zmykam na wieś dyspozycje wydać ;-)i kury nakarmić :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry