Witam sie o poranku,
dziś mam program artystyczny klas gimnazjalnych więc do 18tej będę w szkole. W międzyczasie mam umówioną kosmetyczkę, będę robić hybrydy,tylko zastanawiam się nad kolorkiem. Muszę jeszcze kilka spraw przed zakończeniem roku załatwić.
Kurcze mam nadzieję,że organizator konkursu wysłał tablety dla uczniów i dziś kurier je przywiezie abyśmy mogli je uczniom na zakończenie roku przekazać
Gosieńko nie szkodzi, mi wczoraj długo zajęło ogarnianie papierów. Możemy dziś nadrobić

) Powodzenia w odgruzowywaniu.
Basiu oby udało ci sięodnaleźć kurtkę wraz z zawartością.
Sonia powodzenia w odpieluchowaniu. Co do ambitnych planów to ja stwierdziłam ostatnio,że jak mam zamiar ogarnąć chatę to lepiej abym nie włączała kompa bo jak przysiądę to czasami godzinka zleci. Tym więc sposobem przed 8mą zanim włączyłam bb miałam już poodkurzane i pranie włączone

Szkoda tylko,że taki power zdarza mi się rzadko;-)
Elvie,Maonka jak dziewczynki?
A teraz kilka zaległości
Ella tak sobie pomyślałam,że ja też w styczniu straciłam fasolkę a w lipcu zaszłam w ciążę z Mają iwszystko było dobrze. Czego i Tobie życzę

))
no co ty... jak sie zalkoholizuje, to jesc nie bedziemi sie chcialo.
musisz przygotowac Olke na zapasy. mloda dzismiala gosci i najpierw chlopcu o miesiac mlodszemu nelsona zalozyla,a pozniej szescioletnia dziewczynke do parteru sprowadzila. normalniebandzior mi w domu rosnie ;-)a taka niesmiala i spokojna byla na poczatku...
chwalilam ja tez,ze zabawkami sie dzieli... taaaaaaaaaaaa, a lyzka na toniemozliwe.
Dzielna dziewczynka, poradzi sobie w życiu
Mamusia mam nadzieję,że humor masz dziś lepszy. Jak coś cię gryzie to pisz
Aniez od momentu gdy wrzuciłaś na fb fotkę z tą sałatką z bobem ciągleza mną chodzi więc poproszę o przepis
Zmykam bo jeszczetonę papierów mam do zrobienia,
miłego dnia!