Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zielona, ja tam mogę Ci potowarzyszyć, będę Ci kobicować z brzegu i pilnować Twoich drinków z palemką, ale do nurmkowania to mnie nie ciągnie...

W bagażu były aparat, kamera, alkohole z wolnocłowego i jakieś pierdoły. Jechaliśmy więc prawie na sygnale spowrotem, ja mało paznokci nie zjadłam,ale bagaż na szczęście leżał spokojne u panów z parkingu na zapleczu, ufff.
daję jej elektrolity, smecte , kisielki wczoraj nawet podałam 1/2 tabletki nifuroksazydu i nic nie wiem co jej jest. Do wyjścia została jej tylko jedna piątka , przy wcześniejszych nie było takich akcji. Dzisiaj mamy wizytę u alergologa to przy okazji go zapytam co to może być bo ileż można 

Aniezka miała leniwy weekend pt. NICNIEROBIĘ 
idź do lekarza. Czekolada ma dużo magnezu
i kakao generalnie... ale w tyłek idzie... może macie tam wodę mineralną wysokonasyconą magnezem, lepiej się wchłania z natury niż z tabsów.

mamy wspaniałych pracowników bo jak tylko tylko zobaczyli co się dzieje to wszyscy w nocy przyjechali ratować zwierzaki.Teraz tylko małż ma stres czy prosiaki się nie przeziębiły ale na razie jest spokój więc powinno być dobrze.Jedno jest pewne woda to żywioł