reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witamy i my

Zapalenia zatok ciag dalszy jak mnie zlapalo w piatek to na 4 ibupromach max dziennie jade bo mi glowa nie da ruszac, W wyjechal z tesciem za autem i kolejne 800 i nic bo jak na zewnatrz super to zajechany silnik i tak wkolo i 4 tydzien bez auta grrr....

Sonia, Katik tak moja mama miala dwie takie operacje ale ona sie meczyla 4 lata i juz jej lokiec usztywnialo i bark, Katik moze rehabilitacje pomagaja na poczatek i magnez :-)

Monia oj znam to znam :-)

reklama
Nata, bosko! Nie moge sie doczekac az Wredzka pojdzie do jakiegos przedszkola, choc cos czarno to widze.

Kiedys zdarzylo mi sie nurkowac na niezbyt glebokich wodach. Niemniej jednak zawsze marzylam o wyprawie na Belize albo do Meksyku (ha ha ha), bo tam jest najdluzszy na swiecie lancuch podwodnych jaskin, i nurkowac tam. No to mam kolejne marzenie do ziszczenina: kurs nurkowania. Juz nawet sprawdzilam, ze w Ottawie jest szkolka, podstawowy kurs kosztuje 300 dolcow. Juz sie nakrecilam. Jedyny problem, to fakt iz kursy odbywaja sie wieczorami, znaczy wowczas, gdy malzon jest w pracy. Jakas babysitterke bedzie trzeba zorganizowac, bo ja bede robic uprawnienia i kropka! :tak: No to, ktora z ciotek zglasza sie na ochotnika?

Hej u mnie wszystko do d.... az mi sie nie chce pisać!
Katik miałam cos takiego jakieś 6 m-cy temu, w nocy masakra ze spaniem, w ciągu dnia tez nie lepiej, wyczytałam że to może być zapalenie cieśni- kończy się zabiegiem chirurgicznym (ostatnio miała coś takiego izy mama o ile dobrze pamietam) no ale to jest juz ostateczność, brałam neo-mag forte i odpuściło ale dopiero po około 2 tyg
Soniu, 2 tygodnie?... toz ja po 5 nieprzespanych nicach ledwie dysze... dzis w nocy to juz masakra byla, bo nie zaczelo sie nad ranem, ale praktycznie zaraz po polozeniu do lozka... wybudzalam sie chyba z 40 razy a rano rak ani zgiac ani wyprostowac do porzadku nie moglam.
Mam nadzieje, ze faktycznie ten magnez pomoze.

Sonia, Katik tak moja mama miala dwie takie operacje ale ona sie meczyla 4 lata i juz jej lokiec usztywnialo i bark, Katik moze rehabilitacje pomagaja na poczatek i magnez :-)

Monia oj znam to znam :-)
Straszna sprawa meczyc sie 3 lata, i faktycznie nie dziwie sie, ze mamie coraz gorzej bylo bo mi z dnia na dzien dlonie coraz bardziej niesprawne.

Troche slonka dzis mielismy, na ogrodku posiedzialam i od razu pare piegow mi wyszlo. Oj jjak.milo gdy slonce swieci.... az wszystkie bolaczki idanw zapomnienie.

Katik od momentu gdy zaczełam brać magnez, miałam kilka takich sytuacji że niosłam siatkę z kilkoma rzeczami, lekkie były i musiałm kilkakrotnie przekładać z ręki do ręki bo miałam wrażenie że ją upuszcze tak drętwiały, może ogranicz jeszcze kawę bo ona wypłukuje magnez
Oglądamy siatkarzy:tak:

Katik, idz do lekarza. Jesli pojawia Ci sie to dretwienie przy zmianie pozycji ciala, to moze isc od kregoslupa. Rownie dobrze moze to byc wszystko inne

A co to Aniezka nie zagladnela przez weekend? Znow malzon zabral ja na jakis romantyczny wypad? :)

reklama
MamoPaulinki, to fajnie, że mała rwie się do ćwiczeń :-)

Monia ale się uśmiałam, to Cie Młoda wydała.

tiaaaa, jeszcze zrypę dostałam, że sobie "gachów" do domu sprowadzam pod nieobecność M....

Isabela
, zdrowia na zatoki...współczuję bólu...

Zielona, ja tam mogę Ci potowarzyszyć, będę Ci kobicować z brzegu i pilnować Twoich drinków z palemką, ale do nurmkowania to mnie nie ciągnie...

dziewczyny, mamy problem z sikaniem...H chodzi bez pieluchy od początku maja i wciąż nie mamy pełnego sukcesu...rano woła, ale potem jak już się czymś zajmie, to nie ma szans - leje gdzie popadnie...a jest na tyle cwana, że jak się zleje (to pościera byle czym), ale ściągnie mokre majty i wyrzuci do prania...kupska tez wali w majty, rzadko jej się zdarza, że zawoła...jak się pytam, czy chce siku, to zazwyczaj kończy się to stanowczym nie lub wielkimi nerwami i płaczem, nie mówiąc o posadzeniu na nocnik...żadne nagrody, brawa nie działają...już nie mam siły, bo trwa to ponad 2 mce i nie zanosi się, że szybko się skończy...teraz wiem na pewno, że H nie była gotowa aby się odpieluchować, tylko, że problem taki, że jak już w to poszłam, to nie mogę wrócić, aby malej mixu w głowie nie robić...więc jak osiągnąć sukces ? może coś jeszcze podpowiecie ?

a dla rozluźnienia powiedzonko dnia: "Hania cie źiwke na wosi"....kto zgadnie o co chodzi ? podpowiem, że rzecz działa się w wannie :-)

EDIT: jak na małą damę przystało, chodziło o odżywkę do włosów, hehe :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry