reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorem :-)
nareszcie się da normalnie na dworze posiedzieć ;-)

Urodzinki J. w figloparku udały sie wyśmienicie. Dzieciaki zadowolone J. tym bardziej. Na koniec jeszcze po przyjeździe wlazł do basenu i taki był szczęśliwy że zasnąć z wrażenia nie mógł...

ide kwiatki podlać i porozkoszować się graniem świerszczy

Jupi!!! Polska w finale Ligi Światowej!!

reklama
Katik o ile się nie mylę to brak węglowodanów, zmiana jedzenia... lub borelioza. Jak masz możliwość to zrób sobie badania na boreliozę tak dla pewności a jak nie to uzupełnij witaminy i węglowodany w diecie

Katik, to dretwienie moze byc spowodowane niedoborem mikroelementow, ale rownie dobrze moze sie pojawic w wyniku ucisku na rdzen kregowy (najczestszy powod dretwienia konczyn u ciezarnych).

Katik, magnez i potas polecam...mi kiedyś drętwiały i lekarz kazał mi się tym faszerować...ale u mnie nie było tak dużych akcji jak piszesz, więc mimo wszystko sprawdziłabym to u lekarza...

cudny wieczór...w końcu jest czym oddychać, przynajmniej we Wro...

hejka
witam się tak na szybciutko. Zalatana jestem, na nic czasu nie mam. Dzieciaki, do teściowej staram się wpadać i taki młynek.
Co do fal to mają ujędrniać i nieco wyszczuplać, zobaczymy jak będzie.
Katik to może być cieśnia nadgarstka, choroba od pracy na kompie.
Monia zdrówka dla M
uciekam, może jutro uda mi się na dłużej

U nas po burzy. Niewielka, ale jakie cudowne powietrze. Nie otwieram okien w ciagu dnia, bo wbrew pozorom zamiast swiezego powietrza wlatuje gorąc. Teraz za to bajka. Żal mi trochę, że nie mogę posiedziec o tej porze na zewnątrz i moze nie z Johnym, ale chociaż z piwkiem ;-)
Sommersby próbowałam w ciązy i jego smak tak za mną teraz chodzi....
Zaczynam wątpić, czy 2 lata roznicy miedzy dziecmi to fajne. Dla nich zapewne tak, a mamuski swoje muszą przejść:baffled:
Ten brak sychnoronu w spaniu mnie dobija. Jedno odłożę, następne się wybudza. Jedno zaśnie drugiemu za wczesnie na spanie.
Dzis sie pakowalam na wyjscie ze 2 h.I Adas jeszcze taki nie okiełzany, by za rękę chodzić. Najchętniej to bym kogoś na takie wyjscia sobie zatrudniła :-)

Mamusie życzę Wam udanej niedzieli i oby bez groźniejszych burz ;-)

Kurcze, z tym magnezem mozecie miec racje. Kilkanascie dni temu drzala mi powieka kilka dni, a to zawsze na brak magnezu. Tyle, ze od miesiaca chyba czekolady nie jadlam ;-) bo dietuje, wiec wrabalam pol tabliczki i przeszlo. Ale moze to tylko zludne bylo.... No nic, na noc podwojna dawke magnezu wzielam, do tego centrum. Jak cos to chyba faktycznie w poniedzialek do tego lekarza uderze, choc jak poczytalam o tej ciesni nadgarstka co Annaoj napisala, to objawy wypisz wymaluj moje....

Padam na pysk, dzis 8 godzin w pracy a po jeszcze ogrodek skosilam, dwa prania zrobilam i za pieczenie ciasta sie wzielam. Za to jutro lerze brzuchem do gory, i i czekam jak dzis az mi L obiad pod nos poda...

reklama
Witam,
wyspana i szczęśliwa, od rana na wysokich obrotach - to lubię:tak: Dzisiaj upału już raczej nie będzie, więc można na dłuższy spacerek i szybciej iść.

salamandra - ja się sama na spacerki z dwójką nie porywam, ze spaniem też jest często tak jak opisujesz, ale nie narzekam - jak to aniam pisała: jeszcze rok i będzie z górki:-D

Katik - ależ Ci to diagnoz nastawiały dziewczyny, ja sugeruję lekarza:tak: Witaminy w tabletkach mają tylko z tego co pamiętam w wykładu 7-9%skuteczności, więc wg mnie szkoda na nie kasy. Stawiam na flavon.''

Agnieszka - super, że urodzinki udane i dzieć szczęśliwy:-)

Spadam, bo herbatka i ciasto z brzoskwiniami na mnie czekają:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry